Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Balsamy Balsamiki:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
404 odpowiedzi w tym temacie

#341 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 16:06

a ja bardzo nie lubie takich balsamow ktore pozostawiaja tlustą skore... mam wrazenei ze on wcale sie nei wchlania tylko oblepia skorę

chyba każy balsam pozostawia lepką i tłustą skórę..taką rolę ma odgrywać ale myślę że to co ma się wchłonąć to wchłania się a reszta zostaje na skórze
Dołączona grafika

#342 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 maja 2011 - 10:22

chyba każy balsam pozostawia lepką i tłustą skórę

nie każdy. Pamiętam, że garnier żółty nie zostawiał, i balsam, który teraz używam też nie zostawia.
A używam AA "Ciało wrażliwe. Zmysłowa malina" Seria już tu zachwalana. I ja wpadłam w zachwyt nad nią. Pięknie pachnie landrynami malinowymi, błyskawicznie się wchłania, jak wspomniałam wyżej - nie zostawia tłustej powłoki, ani uczucia lepkości na skórze. No i cena super, bo nieco ponad dychę dałam za niego.

Dołączona grafika

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#343 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 03 maja 2011 - 10:58

chyba każy balsam pozostawia lepką i tłustą skórę

nie każdy. ]

nie(d)oceniona muszę przyznać Ci rację i zarazem przeprosić za wprowadzenie w błąd gdyż przypomniało mi się, że NIE KAŻDY

balsamy które nie zostawiały tłustej powłoki, których używałam kiedyś to:
1. Dołączona grafika

oraz
2. Dołączona grafika

wchłaniały się mega szybko, dawały przyjemny chłód, a nawet zostawiały skórę 'jak by mokrą'
Dołączona grafika

#344 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 04 maja 2011 - 11:04

nie(d)oceniona, balsam po prostu rewelacja, zapach boski, ja tez go polecam naprawde warto
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#345 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 04 maja 2011 - 13:41

nie(d)oceniona, balsam po prostu rewelacja, zapach boski, ja tez go polecam naprawde warto

jak swój złużyje to na pewno kupię ten maliwony polecany przez Was, a powiedźcie mi czy na prawdę nawilża skórę? jest jakiśefekt czy tylko ładnie pachnie ?
Dołączona grafika

#346 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 maja 2011 - 13:45

nie(d)oceniona, powiem Ci szczerze, że zachęciłaś mnie do zakupu tego balsamu ;) Poza tym tubka wygląda tak słodko, że pewnie trudno przejść obok niego bez zauważenia ;) Jestem raczej osobą na tyle leniwą, że nawet po kąpieli nie chce mi się używać balsamu, a zimą przez to moja skóra to jeden wielki szorstki papier. Ale 10zł to nie jest wcale wygórowana cena, można spróbować :)

#347 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 maja 2011 - 14:35

używam AA "Ciało wrażliwe. Zmysłowa malina" Seria już tu zachwalana. I ja wpadłam w zachwyt nad nią. Pięknie pachnie landrynami malinowymi, błyskawicznie się wchłania, jak wspomniałam wyżej - nie zostawia tłustej powłoki, ani uczucia lepkości na skórze. No i cena super, bo nieco ponad dychę dałam za niego.

jedyny minus jak dla mnie to ciezko wycisnac z pojemnika balsam. Ale ...ja i tak zawsze beda fanka oliwek :-P

Jestem raczej osobą na tyle leniwą, że nawet po kąpieli nie chce mi się używać balsamu,

mi tez nie... dlatego jak biore prysznic to jeszcze w kabinie w wilgotna skóre wcieram oliwke , wycieram i gotowe :lol:

Ale fakt ten balsam ma ten plus że nie jest jak to często bywa wodnisty. No i zapach ładny.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#348 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 04 maja 2011 - 15:39

Ten balsam to już od kilku lat mój numer jeden. Uwielbiam jego zapach, konsystencję, to, że dobrze nawilża, tylko opakowanie doprowadza mnie czasem do szału. Dziwię się, że do tej pory go nie zmienili, bo wszyscy, którzy go używają skarżą się na to samo. Ale mimo to ja też polecam bardzo :)

#349 madame

madame
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 05 maja 2011 - 10:39

ja też jestem leń i wybieram oliwkę po kąpieli, ale lubię różnego rodzaju kosmetyki do ciała, a jak mam czas to wolę oliwkę do masażu wetrzeć w skórę (najlepiej po gorącej kąpieli z peelingiem) robiąc sobie przy tym intensywny masaż :)

#350 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 maja 2011 - 11:24

czy na prawdę nawilża skórę? jest jakiśefekt czy tylko ładnie pachnie ?

jesli chodzi o moja skore to nawilza ja dobrze, jest dosc gesty
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#351 zuza.one

zuza.one
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 09 maja 2011 - 11:03

Jak tak zachwalacie to też spróbuję tej maliny bo własnie skończył mi się balsam ;) A próbowałyście masła poziomkowego z Marizy? Też rewelacyjny zapach
Dołączona grafika

#352 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 09 maja 2011 - 12:06

Cała seria balsamów AA jest naprawdę świetna. Konsystencja do ogarnięcia, ale zapachy naprawdę świetne. Myślę ze każdy znajdzie coś dla siebie. Ja używałam najpierw balsam antycellulitowy AA "Cytrusowa Świerzość" Teraz przerzuciłam się na ta zachwalaną malinkę :) Pięknie pachnie, ale jest ten sam problem jak z poprzednim. Ciężko pod koniec wydobyć cokolwiek z tubki. Ale my kobiety nie z takimi problemami sobie radziłyśmy :)

#353 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 09 maja 2011 - 16:36

Cała seria balsamów AA balsam antycellulitowy AA "Cytrusowa Świerzość"

i jak się sprawował ? uwielbiam balsamy, kremy z dod. cytrynki :mrgreen: MMmm
Dołączona grafika

#354 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 11 maja 2011 - 17:03

Jak dla mnie Balsam AA Antycellulitowy "Cytrusowa Świeżość" bomba :) Konsystencja gęsta, ale jak wsmarujesz w ciało to się nie klei . Ładnie się wchłania. Zapach świeżutki. :mrgreen:

Teraz wypróbuje Maliny a jak nie zda egzaminu to wracam do cytrynek :) :mrgreen:

#355 gagancia

gagancia
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 21:11

Ja zamiast balsamów do ciała używam żelu aloesowego laboratoria natury, szybko się wchłania, bardzo dobrze nawilża suchą skórę.

#356 Domatorka

Domatorka
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 20:43

Ja właśnie kupiłam sobie balsam do ciała kozie mleko z Ziaji. Nie używałam nigdy, ale była przecena w Tesco, więc czemu nie spróbować :D macie jakieś opinie na jego temat?

#357 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 31 lipca 2011 - 17:17

Od dłuższego czasu, niezmiennie balsam z firmy Ziaja - oliwkowy.

#358 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 18:44

Od dłuższego czasu, niezmiennie balsam z firmy Ziaja - oliwkowy.

dla mnie on jest za tłusty,
nie nawilża tylko zostawia tłustą powłokę
i zapach nie odpowiada mi
Dołączona grafika

#359 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 21:00

a dzis kupilam balsam Alterry - Trawa cytrynowa :-) pachnie zabojczo!

#360 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 21:47

Dla mnie jak narazie numerek jeden jest czerwony garnier
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych