Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

świąteczne porządki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
258 odpowiedzi w tym temacie

#61 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 15 marca 2008 - 08:55

te okna najgorsze :roll: znajac zycie to Miska zapedze do umycia z zewnatrz bo ja robali i pajakow sie boje wiec wiadomo...;)

poza tym jakos tak....no czysto mam :-D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#62 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 15 marca 2008 - 09:35

ja z oknami musze czekać aż paputki rozdamy, bo nie ma sensu myć, a później ich gówienka sprzątać :-P a reszta mieszkanka jest ok ;-) ja nigdy nie szaleje ze sprzątaniem przed świętami, bo w końcu dom to nie muzeum :-P i nikt mi na inspekcje nie przyjdzie ;-)

#63 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 15 marca 2008 - 11:20

Jatam nic szczegolnego nie robie nie mam ochoty w tym roku takie smutne swiata we trojke beda :-( ale okna umyje :-P

#64 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 15 marca 2008 - 11:41

U mnie sprzątane na bierząco, także mogę już świętować. Okna umyte (szkoda że zacieki od deszczów znów są i będę musiała znów przetrzeć ),firanki wyprane. W tygodniu jeszcze meble w kuchni wypucuje i pościel zmienie. ;-)

#65 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 15 marca 2008 - 11:49

Ja to generalnie zawsze czysto mam :P No ale planuję trochę posprzątać, ciuchy w szafie poprzebierać i takie tam ;-)

#66 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 marca 2008 - 11:58

a ja nie wiem czy sprzątać <bezradny></span> bo i tak wyjeżdzam na świeta i nie bedzie mnie w domku :roll:

#67 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 15 marca 2008 - 13:10

U mnie już pomału zaczynają się porządki, ale pełną parą ruszamy tak od czwartku i wtedy się okna pomyje, pozmienia firanki i itp
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#68 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 15 marca 2008 - 13:32

Swiatecznych porzadkow nie robie, bo we czwartek i tak wyjezdzam stad na 10 dni :mrgreen: Ale po obiadku sprzatanko jak w kazda sobote, nie lubie kurzu, piachu, brudu itp. <sprzatanko1></span> <odkurza1></span>

#69 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 15 marca 2008 - 13:37

nie lubie kurzu, piachu, brudu itp

ojj ja tak samo... a jeszcze teraz mam w domu pełno sierści :-x
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#70 kasia1980

kasia1980
  • Użytkownik
  • 297 postów

Napisano 15 marca 2008 - 16:02

a ja dziś już okna umyłam, i częściowo kurze powycierałam :-D
:)

#71 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 15 marca 2008 - 20:31

a moje krasnoludki strajkują i nie ma kto sie zabrać z porządki.......a ja mam lenia........ :-(

#72 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 15 marca 2008 - 22:16

to widzę, że mamy zmobilizowane dziewczynki na forum ;-)
dzisiaj zapowiedziałam M., że czeka go trzepanie dywanu ;-) nie był zbyt szczęśliwy, ale przyjął do wiadomości ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#73 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 15 marca 2008 - 22:56

Ja okien nie myje pierdziu chora jestem gardlo mnie boli ( no chyba ze bedzie tak cieplo ja wczoraj :oops: :roll: )
Sprzatac zaczne od poniedzialku pokoleji najpierw lazienka wyszorowac,kuchnia pokoje na koncu bo i tak maly tajfun zaraz wywali wszystko do gory nogami :roll:

DZIS Mr.R na odjezdne nawet posprzatam swoja szafe :roll: wiec to mam juz z glowy :-P

#74 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 marca 2008 - 22:57

porządki? w moim przypadku ciężko się zabrać ;-) pokój pewnie pozostanie nietknięty ale resztę mieszkania sprzątnę :)
jakieś... 130 m kwadratowych do wysprzątania.. ło jezu..... :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#75 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 15 marca 2008 - 23:18

130 m kwadratowych do wysprzątania..

Łał <wow></span> To niezłą musisz mieć chałupę :P

#76 agta

agta
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 15 marca 2008 - 23:21

Ja już okna umyłam, ale poza tym to jeszcze mi się nic nie chciało robić ;)

Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.

#77 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 15 marca 2008 - 23:21

2 razy taka jak moja :P zazdroszcze metrazu :P ale sprzatania niebardzo :P chyba ze masz podłogi a nie dywany ( nie znosze dywanóe :P moge myc podłoge nawet cały dzien :P mopem na kleczkach wszystko jedno :P lubie, ale odkurzac nie znosze :P)

#78 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 16 marca 2008 - 01:07

2 razy taka jak moja :P zazdroszcze metrazu :P ale sprzatania niebardzo :P chyba ze masz podłogi a nie dywany ( nie znosze dywanóe :P moge myc podłoge nawet cały dzien :P mopem na kleczkach wszystko jedno :P lubie, ale odkurzac nie znosze :P)

ooooo to tak jak ja moja mama ma tutaj na duzym taki ogromny welnianiy dywan ju 4 odkuzacze wyzionely ducha na tym dywanie <bezradny></span> ja bym go juz dawno wypierdzielila :-? ale mamie sie podoba

#79 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 16 marca 2008 - 09:15

nie sprzatam swiatecznie, nie umyje okien ani nie zmienie firanek, po pierwsze, że teraz nie moge robic nic wymagajacego wysiłku, a po drugie w swieta bedziemy u mojego brata i michała rodziców, więc nawet nie ma po co, a reszta sprzatana w miare sił na bieżąco

#80 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 16 marca 2008 - 09:24

130 m kwadratowych do wysprzątania..

Łał <wow></span> To niezłą musisz mieć chałupę :P

zazdroszczę !!!!! ja mam 2 x 300 metrów do sprzątania <olaboga></span> a moje krasnoludki nadal spią !!!!!! widział je kto ????? zaczynam panikować.......dzisiaj zaczynam od "prania" moich koniuchów :roll: póxniej jak wróce wypiorę siebie :lol: i zacznę chyba sprzątać bo jak tak czytam o waszej mobilizacji to mi wstyd....