to ze i tak mi coś 'wyskoczy' nie tylko przed okresem.co oznacza, że nie masz super poprawy tak dokładniej?
zupełnie problem nie zniknął po ich braniu
[ Dodano: 2009-12-06, 15:15 ]
*nie recepcie tylko ulotce
ale jestem gapa
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:14
to ze i tak mi coś 'wyskoczy' nie tylko przed okresem.co oznacza, że nie masz super poprawy tak dokładniej?
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:26
a jak się one nazywają i czy bardzo drogie są?właśnie ja biorę takie z ukierunkowaniem na problemy z cerą
mnie sam fakt, że na twarzy miałabym kilka syfków by nie przerażał... bardziej denerwuje mnie przetłuszczanie się skóry i ogólna jej kiepska kondycja, tzn mam bardzo rozszerzone pory i nie jest ona taka miękka i gładka, taka jednolita tylko wygląda jak hm.. taka gąbeczka..to ze i tak mi coś 'wyskoczy' nie tylko przed okresem.
zupełnie problem nie zniknął po ich braniu
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:49
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:00
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:41
Napisano 06 grudnia 2009 - 16:53
taki też mam zamiarA co do tabl;etek, jakie Ty chcesz zazywac, najlpeiej porozmawiac z ginem. On napewno Ci doradzi, jakie pomoga Ci w tym problemie.
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 06 grudnia 2009 - 17:27
bo słyszałam jeszcze o Diane35 - które również poprawiają stan cery.
Napisano 06 grudnia 2009 - 17:43
no właśnie u mnie nie skutkują, tzn przynoszą efekty w trakcie kuracji i chwilę po jej zakończeniu... ale na dłuższą metę się nie sprawdzają bo problem powracajak nie skutkowały antybiotyki i inne leki
czyli też bardzo niedużo, tak jak te Cyprest..diane. kosztuja cos kolo 10 zł za opakowanie.
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 06 grudnia 2009 - 17:54
tego to akurat nie wiem porównaj skład tego i tego to będziesz wiedzieć czy to samo w diane skł. aktywnym jest octan cyproteronu- to właśnie ten składnik leczy trądzikwyczytałam w internecie, że właśnie te Cyprest to jest jakaś nowsza i lepsza wersja Diane
Napisano 06 grudnia 2009 - 21:28
skład mają ponoć dokładnie ten sam.. dlatego jest uważany za 'nowszą' wersję diane.porównaj skład tego i tego to będziesz wiedzieć czy to samo w diane
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 07 grudnia 2009 - 11:49
skład mają ponoć dokładnie ten sam
skład mają ponoć dokładnie ten sam.. dlatego jest uważany za 'nowszą' wersję diane.
Napisano 07 grudnia 2009 - 14:36
używam jeszcze sudocremu i po nim zauważyłam poprawęa powiedz mi kochana czy używasz jeszcze oprócz tych tabletek innych środków przeciwtrądzikowych? czy polegasz tylko na tych tabsach?
Napisano 07 grudnia 2009 - 21:01
a smarujesz nim całą twarz czy punktowo stosujesz? ;>używam jeszcze sudocremu i po nim zauważyłam poprawę
a właśnie żadna bzdura, bo te tabletki mają jeszcze w sobie składniki pomocnicze (oprócz składu podstawowego o którym się mówi) i właśnie ze względu na ich zróżnicowanie Cyprest jest uważany za ulepszoną wersję Diane35amoramor napisał/a:
skład mają ponoć dokładnie ten sam.. dlatego jest uważany za 'nowszą' wersję diane.
bzdura, skoro maja ten sam skład to nie mogą może jedno być nowsza wersją drugiego
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 08 grudnia 2009 - 11:22
Napisano 08 grudnia 2009 - 12:24
hmm to ja już sama nie rozumiemjak widać skład ten sam, prawda?
czyli skoro mają ten sam to co za różnica który się będzie brało? to chcesz powiedzieć?ale jeśli chcesz się zdecydować na cyprest bo uważasz że jest lepszy, to prosze bardzo tylko miej świadomość że leki mają ten sam skład
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 08 grudnia 2009 - 13:58
powiedzmy że go nie szczędzam bo i tak jest wydajnya smarujesz nim całą twarz czy punktowo stosujesz?
na noc zawsze, jak wiem że nie wychodzę popołudniu to wtedy tezkilka razy dziennie czy tylko na noc czy jak?
Napisano 09 grudnia 2009 - 11:26
Napisano 09 grudnia 2009 - 11:32
Napisano 09 grudnia 2009 - 13:13
Napisano 09 grudnia 2009 - 14:20
ja zażywam je od niecałych dwóch tygodniCzy ktoś zna opinie na temat linii tabletek Glamuren
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Problemy prawne |
|
|
|
Problem z wypryskami na twarzy |