Z kosmetyków godnych polecenia dla osób lubiących minimalistyczny makijaż mogę dodać brązującą bazę pod makijaż od Bielendy. Baza daje efekt świeżej, lekko opalonej cery, dobrze stapia się ze skórą i przy nie problematycznej cerze nie ma już potrzeby używania podkładu. Wystarczy trochę różu, rozświetlacza i tuszu do rzęs i mamy gotowy make up.
Kosmetyki godne polecenia
Napisano 20 grudnia 2016 - 19:03
W sumie warto patrzec na składy, czasem fajnie też zrobić coś samemu.
Ja sobie chwalę peeling cukrowy do ust
Napisano 15 stycznia 2017 - 17:32
Zainwestuj w dobrą odżywkę
polecam Revitacell - uratowałą mi rzęsy po przedłużaniu ![]()
Napisano 17 stycznia 2017 - 10:29
Skin team. Jest to peeling kawowy, w którym ostatnio się totalnie zakochałam.

Romantycznie
Napisano 23 stycznia 2017 - 21:19
wciąż regularnie stosuję kosmetyki oeparol, niezastąpiona w zimie jest ich pomadka, mam dwie sztuki jedna na stałe w torebce jedna zawsze gdześ koło kompa leży
ładnie pachną i dobrze nawilżają
Napisano 24 stycznia 2017 - 13:05
oeparol, niezastąpiona w zimie jest ich pomadka,
uwielbiam ją- jest tania a świetnie nawilża ![]()
Napisano 24 stycznia 2017 - 16:42
Ja używałam peelingu skin team i mi też przypadł do gustu:)
Porady dla kobiet od kobiet. Sprawdź /link/
Napisano 30 stycznia 2017 - 19:03
Cudo które się zwie epiltouch
Czyli rękawiczki z maseczką ![]()
20 minut na dłoniach, po których dłonie są miękkie i gładkie.
Teraz jeszcze bardziej mi się podobają, bo przy dziecku nie chcę za często smarować dłoni kremami
Napisano 31 stycznia 2017 - 01:14
Ja ostatnio jestem bardzo zadowolona z peelingu Lirene mango, fajnie ujędrnia skórę i Multiwitaminowej esencji do twarzy, z bielendy 4 w 1. To jest takie serum i tonik w jednym, do tego można też używać wieczorem zamiast płynu micelarnego. Dobrze oczyszcza i nawilża skórę, regeneruje ją
Napisano 30 marca 2017 - 00:30
Polecam mgiełke do włosów w sprayu firmy Waterclouds, jest super, fajnie unosi i daje naturalny efekt "rozwianych" włosów
Napisano 15 kwietnia 2017 - 19:37
Idzie wiosna, ostatnio miałam wyjście i wykończyłam mój samoopalacz z st.moriz. Muszę kupić nowy
Ale polecam.
Fajna, ładna i równa opalenizna ![]()
Napisano 15 maja 2017 - 16:35
ja najbardziej na świecie lubię kosmetyki Ziai, bardzo je lubię i ciągle do nich wracam.
Napisano 30 czerwca 2017 - 22:40
Balsam do ciała z Emolium. Pojechaliśmy teraz nad jezioro, a że pogoda taka sobie, to nie brałam dużo kosmetyków. Jednak musiałam posmarować się, po kąpieli i sięgnęłam po balsam młodego, od tej pory jestem zachwycona i sama używam. Fajnie nawilża, nie zostawia tłustej warstwy i długo trzyma
Napisano 20 sierpnia 2017 - 09:41
A ja polecę wam ręcznie robione mydła i musy do ciała z Soap Szop. Obłędnie pachną, mają naturalne składniki. Ostatnio zamówiłam mały zestaw i mimo że zamówiony przeze mnie mus nie był przeznaczony do nakładania na twarz, to postanowiłam zaryzykować. Mam skórę z wypryskami, a jak obudziłam się rano, to moja buzia poczuła się "ukojona" ![]()
MM - Marilyn Manson <3
Napisano 05 września 2017 - 17:10
Ja polecam Wam firmy angielskie. Mają naprawdę dobre kosmetyki bez parabenów
Napisano 07 września 2017 - 08:21
A ja bardzo lubię detoksykujące maski metaliczne Bielendy, które szybko i skutecznie poprawiają stan cery i głęboko oczyszczają skórę z toksyn.
Napisano 07 września 2017 - 10:39
A ja lubie weglowe. Przed wiekszym wyjsciem sa super.
A ja bardzo lubię detoksykujące maski metaliczne Bielendy
- dwunastka12 lubi to
Napisano 07 września 2017 - 11:26
też go mam, ale rzęsy bardziej się po nim sklejają
Raz Ci się to zdarzyło, czy może próbowałaś kilka i za każdym taki efekt? ![]()
Napisano 18 października 2017 - 20:58
Wypiekany bronzer swederm. Czytałam o nim u maffasion czy gdzieś i postanowiłam spróbować, bo ciężko mi zwykle dobrać odcień do mojej bladej cery. Faktycznie jest bardzo fajny, dobrze się nakłada, jest trwały i odcień zależy od ilości warstw, więc łatwo da się go dopasować. Dzisiaj już ciemno i nie widać efektu, ale jutro postaram się wstawić zdjęcie w świetle dziennym.
Napisano 20 października 2017 - 12:10
Ja źle wyglądam w bronzerach, lepiej w samym różu.