Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Bones (Kosci) - kto oglada?:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#21 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 marca 2008 - 08:32

Madae, twoje komentarze sa po prostu nieziemskie :mrgreen: :mrgreen: zawsze mi poprawią humor
a co do filmu to mnie chyba nie wciągnie az tak bo znowu o nim ... zapomniałam <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 marca 2008 - 12:42

Madae, twoje komentarze sa po prostu nieziemskie :mrgreen: :mrgreen: zawsze mi poprawią humor

łoj :oops: dziekuje bardzo :D i ciesze sie :D

a odcinek naprawde był o kupie niedzwiedzia :P tzn miedzy innymi :P wysyłali ja poczta i taka listonoszka ja donosiła :D i takich 2 speców od tych kup :P sie na nia jarało :P a ona wolała taką specówke inna :D

#23 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 marca 2008 - 19:38

a odcinek naprawde był o kupie niedzwiedzia :P tzn miedzy innymi :P wysyłali ja poczta i taka listonoszka ja donosiła

jak ato praca listonoszoa może byc.........smierdzaca <kupka></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 marca 2008 - 19:45

hehehe wczesniej dostarczała im odgryzioną rękę :P

#25 agta

agta
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 04 marca 2008 - 22:09

Bardzo lubię ten serial. :-) Jak nie zapominam to oglądam :-P

Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.

#26 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 marca 2008 - 23:34

mi sie podoba en facet co z nią pracuje :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#27 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 marca 2008 - 23:49

gra go David Boreanaz :D ktory grał tez w "Buffy- postrach wampirów" i "Aniele"

#28 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 04 marca 2008 - 23:53

gra go David Boreanaz :D ktory grał tez w "Buffy- postrach wampirów" i "Aniele"

No co Ty?? Normalnie zaraz poleci chociaż jeden odcinek :mrgreen: Lubię Go, choć urodziwy jest średnio 8-)

#29 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 marca 2008 - 23:55

jak był młodszy był przystojniejszy :D ale ciałko ma fajowe do tej pory :D ( tylko ptaszek nie za duzy :P)

#30 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 04 marca 2008 - 23:57

jak był młodszy był przystojniejszy :D ale ciałko ma fajowe do tej pory :D ( tylko ptaszek nie za duzy :P)

...a ptaszka to nie widziałam :lol:

#31 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 marca 2008 - 00:02

a ja tak :D w jakims filmie latał goły :P a własciwie to z łózka wylatywał i sie radiem nieporecznie zasłaniał :P jak znajde te fotki to wstawie we wpadkach :D

serial jest suuper :D czarny humor powala :D fajowi aktorzy i pomysłowe watki :D juz nie przepuszcze zadnego odcinka :D a przynajmniej sie postaram :P

#32 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 06 marca 2008 - 00:02

Madae już go pamiętam lubiłam go w Buffy,fajniutki jest a co do ptaszka to nie wnikam :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#33 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 06 marca 2008 - 00:21

Madae, normalnie go nie poznałam! Dopiero później :lol: Teraz jakoś lepiej mi się podoba, taki dojrzalszy..lubię dojrzałych facetów 8-)

#34 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 08 marca 2008 - 17:37

o widze ze grono ogladajacych sie powiekszylo:)) ja ciagle zapominam aby w sobote ogladac.. poki co koncze Angela 5 serie wlasnie z Davidem. Musze powiedziec ze milutko sobie popatrzec na niego :) i zwykle gra takie role ktore w sumie mi do niego pasuja.. zabawny koles:)

#35 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 09 marca 2008 - 23:16

a dzis był smutny odcinek..... juz bez kup i listonoszek lesbijek :P ...ale i tak fajowy był :D

#36 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 10 marca 2008 - 20:36

madae: a o czym byl?

#37 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 11 marca 2008 - 00:04

poczatku nie oglądałam :P jakies 15 minut mi umknęło...ale tak w skrócie to zaginął chłopiec o ile pamietam 6 letni :P był pod opieka 2 starszych braci :) 8 i 10 latka chyba ...mniejsza o wiek :P kilka lat pozniej znaleziono jego szkielet... miał połamane zebra w okolicy mostka.
Oczywiscie zawiadomiono jego matkę...ktora jak sie okazało jego matką nie była :P z poczatku opiekowała sie nim gdy jego prawdziwa matka ( narkomanka) go porzuciła, gdy chciała go adoptowac ( tak jak swoich 2 pozostałych synów) jego prawdziwa matka zgłosiła sie po niego i go zabrała. Kobiecina nie mogła sie z tym pogodzic poniewaz bardzo pokochała chłopca...odwiedzała narkomanke, donosiła jedzenie i takie tam ...pewnego dnia znalazła prawdziwa matkę niezywą z igła w ramieniu...zabrała dziecko i uciekła.
Policja nawet nie szukała maluszka i kobieta mogła w spokoju go wychowywac :)

no ale koniec retrospekcji :P dodam ze pewnego dnia zostawiła wtedy juz 6 letniego chłopca pod opieka starszych synów na placu zabaw i poszla do domu ( kilkadziesiat metrów dalej) by zrobic obiad....a chłopiec zaginał

Badając kosci, nasi bohaterowie dowiedzieli sie ze dziecko miało skolioze co doprowadziło ich do wniosku ze ta pani nie jest jego prawdziwą matką.... pózniej od starszego syna dowiedzieli sie przez przypadek ze dzieci nie pawiły sie grzecznie na placu zabaw tylko poszli buszowac do domu towarowego ( czy jakiegos większego supermarketu :P)
W międzyczasie okazało sie ze ten brodaty co bada robale z ziemi i grzybki jest milionerem :P I ze to on w sumie jest ich szefem i głównym udziałowcem :D Ale zabronił to rozpowiadac pod groźbą zwolnienia z pracy..i ostatecznie tylko ta pani doktor nie wie :P
Wracając do tematu, musieli zamknąc tą matkę ( przyszywana) za porwanie tego małego dziecka ( jak jeszcze małe było :P tej narkomance truposzce go niby porwała :P) w tym czasie starsi synowie :P 10 i 12 latek trafili do bidula i byli na zmiane przesłuchiwani.
Naszym detektywom udało sie skombinowac tasme z kamer ochrony z tego dnia gdy zaginął ten 6 latek...znalezli na niej fragment jak do kogos biegnie , ale nie mogli zidentyfikowac osoby bo zasłaniała ja reklama jakiejs promocji :P
Przycisneli tego 10latka mocniej ale nie wiele to dało :P wtedy do akcji wkroczyła pani doktor , opowiedziała mu swoja wzruszajaca historie ( jak to trafiała z 1 rodziny zastepczej do 2 ) i obiecała ze dopilnuje zeby tą ic :lol: h Przyszywana matkę z pierdla wypóscili..... podziałało :P dzieciak wyspiewał jej do ucha kto to .... nie powiem kto :P ( chyba ze chcesz :P)

okazało sie ze ten przestepca był bliski ich rodzinie :P i ze wykorzystywał dzieci seksualnie..... zabrał małego z supermarketu na jakies pole czy łąke i zaczał sie do niego dobierac....jednak w okolicy pojawił sie ktos i zeby mały nie krzyczał nacisnął mu kolanem klatkę piersiową ( pozbawiajac oddechu) , ale nie przewidział ze dziecko ma odwapnione kosci...zeberka trzasnęły i prawdopodobnie uszkodziły narzady wewnetrzne... maluszek zginął na miejscu...jak sie pozniej okazało ta kanalia molestowała tez własnego syna ...

no to by były 2 takie główniejsze wątki tego odcinka :D

#38 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 12 marca 2008 - 20:42

wyczerpujaca odpowiedz:) dzieki madae:) juz wiem ktory to byl odcinek. Sporo bedzie jeszcze takich malo wesolych:(

#39 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 13 marca 2008 - 09:17

też to oglądałam, ale widze że nie warto, bo Madae,świetnie streszcza ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#40 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 13 marca 2008 - 12:17

heheheeh ja streszczam tylko te odc co były :P i nie zdradzam zakonczenia ( noo nie całe :P)