Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Bones (Kosci) - kto oglada?:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#1 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 12 grudnia 2007 - 12:36

Ja od samego poczatku... z sieci oczywiscie ...ale z tego co wiem to na TV4 chyba tez leci.

[ Dodano: 2007-12-19, 12:49 ]
nikt nie oglada? szkoda;(

#2 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 27 grudnia 2007 - 21:58

Ja niestety nie oglądam. nie mam TV4 <bezradny></span>
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#3 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 00:08

ja chyba jakiś odcinek widziałam,ale nie wiem dokładnie o której to jest <bezradny></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#4 SunshineSunset

SunshineSunset
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 14:40

nikt nie oglada? szkoda;(

Gdybyś streściła pokrótce o czym serial jest, mogłabyś tym zachęcić do obejrzenia (np. mnie :-P)

#5 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 12:57

oj przepraszam dawno mnie nie bylo...
juz dziewczyny pisze o czym jest.
glownym bohaterem jest Pani antropolog nazywana Bones..oddana na maksa badaniu kosci, geniusz w swojej dziedzinie...ale zupelnie nieprzystosowana do zycia na zewnatrz... np nie wie kim jest Bob Marley - przez co dochodzi do zabawnych sytuacji.
jako ze jest swietna w identyfikacji kosci zostaje wciagnieta we wspolprace z FBI - dostaje partnera Booth (hm.. gral wampira w serialu Angel lub Buffy postrach wampirow) ten jest wierzacym katolikiem ale z przeszloscia snajpera. Dziala intuicyjnie a dla Bones musza byc fakty nie lubi spekulowac...
Kazdy odcinek jest wlasciwie o czyms innym, rozwiazuja roznego rodzaju mordesrtwa kiedy cialo jest w takim stanie ze koroner nie jest w stanie nic zrobic.
Miejsce: glownie waszyngton
wg mnie jest to komedia kryminalna bo polaczeniu dwoch kreacji takich jak Booth i Bones po prostu nie moze nie zmusic do usmiechu.
Przyjemny relaks ale raczej nie przy jedzeniu:)

[ Dodano: 2008-01-27, 17:06 ]
dalsza czesc 3 serii dopiero 28 kwietnia...:)dopiero:(

#6 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 22:46

dzisiaj widziałam zapowiedź na polsacie,wydaje mi sie nawet fajny,napewno będe oglądac :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#7 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 31 stycznia 2008 - 19:59

nie oglądałam. widziałam tylko zapowiedzi, kojarzy mi się z "kryminalnymi zagadkami[..]"
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#8 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 14:25

na polsacie bedzie leciec?? super! to ja sobie jeszcze raz od poczatku poogladam:P Nowe odcinki na sieci dopiero pod koniec kwietnia beda;(((( buuu

Anusek: no to czekam na wrazenia..:P

tuptunio: kryminalne zagadki - to jest CSI?jesli tak to BOnes jest troche inny klimat - bo dochodzi wybitnie naukowe srodowisko, w ktorym przede wszystkim dzi eje sie akcja

#9 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 00:19

ha obejrzałam ostatnio pierwszy odcinek i musze stwierdzić, że ewidentnie kojarzy mi sie z "CSI- kryminalne zagadki...", tyle że w jakimś gorszym wydaniu <bezradny></span>
Dołączona grafika

#10 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 13:23

ha obejrzałam ostatnio pierwszy odcinek i musze stwierdzić, że ewidentnie kojarzy mi sie z "CSI- kryminalne zagadki...", tyle że w jakimś gorszym wydaniu <bezradny></span>

szkoda..:) moze obejrzyj jeszcze ze dw aodcinki... czasami trzeba kilka odicnkow aby sie spodobalo.

#11 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 19:11

ja pozostanę wierna zagadkom... o wiele bardziej trzymają w napięciu. tym samym przyznaję się że obejrzałam pierwszy odcinek kości, ten właśnie na polsacie reklamowany. jakiś taki mdławy...
Dołączona grafika

#12 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 10 lutego 2008 - 12:45

ja pozostanę wierna zagadkom... o wiele bardziej trzymają w napięciu. tym samym przyznaję się że obejrzałam pierwszy odcinek kości, ten właśnie na polsacie reklamowany. jakiś taki mdławy...

hyhy:) alez przeciez mozna zostac wiernym... ja ogladam kilka roznych seriali - z czego kazdy naprawde jest inny od drugiego..:)a nawet jest tematyka jest podobna to cos innego mnie wciaga w kazdym..:)

w Bones uwielbiam klimat jaki jest miedzy Bones i Booth'em

#13 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 10 lutego 2008 - 16:43

Teraz oglądam ;) W leci w niedziele na Polsacie ;)
Widziałam pierwszy odcinek i spodobał mi się bardzo :-D
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#14 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 lutego 2008 - 21:54

czekam właśnie na drugi odcinek, który ma się zaraz zacząć. mam nadzieje że wkońcu się do niego przekonam :-P
Dołączona grafika

#15 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 18:36

Nudnababa: :))))) ciesze sie bardzo
tuptunio: mnie wciagnelo po kilku odcinkach...:)

#16 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 20:41

Martha wczoraj widziałam,całkiem fajny :-D

#17 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:23

Martha wczoraj widziałam,całkiem fajny :-D

Hurra:)))

#18 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 lutego 2008 - 12:52

Ja widziałam jeden odcinek i nawet fajny tylko jakos o nim zapominam <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 14 lutego 2008 - 10:31

Ja widziałam jeden odcinek i nawet fajny tylko jakos o nim zapominam <bezradny></span>

hihi znam to:) jakbym miala w tv ogladac jakis serial to sadze ze nic by z tego nie wyszlo.. bo ciagle bym zapominala..teraz tez mialam bones'a ogladac na polsacie i zapomnialam!:(

#20 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 marca 2008 - 00:48

ja w niedziele oglądałam po raz pierwszy ( odcinek o srającym niedzwiedziu i listonoszce lesbijce :D) fajowy ten serial :D