Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#141 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 22:34

Mroczny rycerz

(The Dark Knight)

Czołówka
Mroczny rycerz / The Dark Knight

W nowym filmie Batman podejmuje szeroko zakrojoną walkę z przestępczością. Z pomocą porucznika Jima Gordona i prokuratora okręgowego Harveya Denta Batman zabiera się za rozpracowywanie istniejących organizacji przestępczych nękających mieszkańców miasta. Współpraca przynosi efekty, ale bohaterowie wkrótce padną ofiarą chaosu, który rozpęta rosnący w siłę genialny przestępca znany przerażonym mieszkańcom Gotham jako Joker.

Zrodlo: stopklatka.pl

Polecam goraco wielbicielom Batmana napewno bedzie dobry...i ten joker :mrgreen:
Dołączona grafika

#142 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:19

a my wczoraj ogladalismy film/bajke WALL.E

Co się stanie, jeżeli ludzie opuszczą kiedyś Ziemię i pozostanie na niej jedynie mały robot?
WALL.E (Wysypiskowy Automat Likwidująco Lewarujący. E-klasa) przez siedemset lat w samotności oczyszcza Ziemię z odpadów pozostawionych przez ludzi. Pewnego dnia na planetę przybywa EVE – nowoczesna, przepiękna, myśląca maszyna. Tego dnia życie WALL.E’ego zupełnie się zmienia i nabiera nowego sensu. Jego podróż przez galaktykę, przyjaźń z EVE, zabawne przygody oraz nowi, niekiedy niezwykli przyjaciele stali się tematem najnowszej komedii Studia Pixar.

zrodlo:http://www.filmweb.pl/

jesli lubicie takie filmo-bajki to goraco polecam,nam sie spodobalo,posmialismy sie i powzruszalismy,fajan baja :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#143 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:45

Ja ostatnio byłam na Hancocku i Wanted. Ten pierwszy z czystym sumieniem mogę polecić, bo mnie się bardzo podobał, ale za to drugi nie wzbudził we mnie jakoś wielkich emocji pomimo, że grała tam moja ulubiona Angelina.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#144 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:55

Ja ostatnio byłam na Hancocku i Wanted

Hancocka ogladalam i tez mi sie spodobal,a Wanted tylko przelotem, Lukasz ogladal,a ja tylko urywki i jakos te urywki mnie nie zachecily...zreszta czytalam juz gdzies wczesniej opinie,ze film taki sobie :-/
sl-11609.png

#145 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 16:40

polecam Mamma Mia, bylam wczoraj, bardzo pozytywny film, świetna muzyka, śpiewałam w kinie i nie tylko ja:D

#146 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 17:25

polecam Mamma Mia,

no wlasnie slyszalam i widzialam reklamowki i bardzo chce obejrzec :->

a my przez weekend ogladalismy troche filmow i strasznie sie usmialam na "Dorwac Smarta" (Gert Smart)

tu recenzja ze stronki Filmweb.pl

Licencja na rozśmieszanie (kino)

W tej przeróbce popularnego serialu z lat 60. szpiegowanie okazuje się zajęciem tyleż emocjonującym, co zabawnym. Tytułowy bohater, Max Smart (Steve "40-letnia dziewica" Carell), pracuje jako analityk w supertajnej organizacji rządowej CONTROL, która od lat walczy ze zbrodniczym syndykatem KAOS. Maksowi nudzi się na urzędniczej posadzie – chciałby porzucić biurko i przystąpić do akcji w terenie jako agent. Mimo wybitnych ocen z egzaminu nie dostaje jednak awansu od szefa (Alan Arkin). Gdy odwieczni wrogowie dokonują zamachu w siedzibie agencji, poznając przy okazji tożsamość wszystkich jej szpiegów, Max otrzymuje wreszcie szansę na odmianę spapranego losu....

sl-11609.png

#147 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 20:44

Ja też mam zamiar sobie pójśc na Mamma Mia, jak tylku usłyszałam, że będą śpiewac piosenki ABBY :P w ogóle jak zobaczyłam zwiastun wydał mi się mega pozytywny :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#148 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 20:58

ja się wybieram na tego Hancocka jak sójka za może :) jedynie na bajki chodzę regularnie. pixar i disney rulez ;)
Dołączona grafika

#149 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 18:33

Teraz jest ten film o tym Wallym, ale jak patrze na te jego smutne oczka to już wiem, że będę płakac ojoj :P

#150 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 19:24

malenka, jaki film?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#151 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 19:38

No o nim
Dołączona grafika[/url]

Wally który po 400 latach odnajduje swoją miłośc <serducho></span>

#152 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 19:50

nie wiem nic

o nim

....
mogłabyś napisać coś więcej nieeeee? :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#153 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 19:54

Nieeeeeee :P

"Co się stanie, jeżeli ludzie opuszczą kiedyś Ziemię i pozostanie na niej jedynie mały robot?
WALL.E (Wysypiskowy Automat Likwidująco Lewarujący. E-klasa) przez siedemset lat w samotności oczyszcza Ziemię z odpadów pozostawionych przez ludzi. Pewnego dnia na planetę przybywa EVE – nowoczesna, przepiękna, myśląca maszyna. Tego dnia życie WALL.E’ego zupełnie się zmienia i nabiera nowego sensu. Jego podróż przez galaktykę, przyjaźń z EVE, zabawne przygody oraz nowi, niekiedy niezwykli przyjaciele stali się tematem najnowszej komedii Studia Pixar."

Źródło Filmweb

#154 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 21:29

gwoli ścisłości to on po 700 latach znajduje miłość a nie po 400 ;) cierpliwy chłopak hehe. ja film widziałam i polecam. a z takich lekkich i przyjemnych to widziałam ostatnio nie wszystko złoto co się świeci z Matthew McConaugheyem . nie lubie za bardzo blondasów ale z niego takie ciacho że zdecydowanie warto obejrzeć :oops:
Dołączona grafika

#155 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 18:11

gwoli ścisłości to on po 700 latach znajduje miłość a nie po 400

Oj tam ważne że znajduje :P

#156 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 28 lipca 2008 - 15:44

mam spóźniony zapłon, ale wczoraj oglądałam kung-fu pandę i płakałam ze śmiechu, super sympatyczny zwierzak :-D bajka mi się podobała, zresztą lubię oglądać bajki. teraz polowanie na wallego

#157 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 17:14

wczoraj oglądałam kung-fu pandę i płakałam ze śmiechu, super sympatyczny zwierzak :-D bajka mi się podobała, zresztą lubię oglądać bajki. teraz polowanie na wallego

jedno i drugie polecam,aczkolwiek panda duzo smieszniejesza :mrgreen:
sl-11609.png

#158 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:57

A ja dziś wybieram się z moim Ł. i mamuśką na "Przebudzenie"

Clay wiedzie dostatnie życie u boku swojej pięknej i oddanej narzeczonej Sam. Jego doskonale rozwijająca się kariera zawodowa pozwala obojgu z entuzjazmem patrzeć w przyszłość. Sielankę tę burzy ciężka choroba serca Claya. Jedynym dla niego ratunkiem okazuje się przeszczep. Nad skomplikowanym zabiegiem czuwać ma serdeczny przyjaciel i znany chirurg Jack Harper. Spokój i ufność pacjenta znikną jednak tuż przed zabiegiem. Clay zorientuje się, że nie został całkowicie uśpiony, a lekarze za chwilę przystąpią do transplantacji. Uwięziony w swoim ciele bohater przeżyje piekło…

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#159 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 15:27

kashira, o fajnie sie zapowiada,musze przeszukac neta :-P

a my ostatnio ogladalismy film "taken" - "Uprowadzona" bardzo nam sie spodobal
a tu krotka recenzja z www.filmweb.pl

Bryan (Liam Nelson) jest byłym szpiegiem, który ma 17-letnią córkę. Dziewczyna bardzo chce pojechać do Paryża i ojciec przyzwala jej na to pod pewnymi warunkami. Pewnego dnia córka Bryana dzwoni do niego i płaczliwym głosem mówi, że została porwana przez handlarzy żywym towarem. Były szpieg będzie musiał wykorzystać ws .
sl-11609.png

#160 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 09:46

angik1683, fajnie się zapowiada(ł)
Moim zdaniem nieco przeraklomowane to "Przebudzenie". Choc zaskakujące zwroty akcji, nie jest ani trochę straszny, a po zwiastunach tego się spodziewałam...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych