Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

rossmann

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#21 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 10:44

Ja oprócz kosmetyków (ostatnio kupiłam mleczko intenstywne ujędrnianie z Soraya -400ml w cenie 200-11,99zł SUPER!!) wyczaiłam w Rossmanie niedrogą i dobrą chemie do domu -domol-np.tabletki do zmywarki 3w1 są super i niedrogie POLECAM!!! :->

#22 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 18:46

oo w rossmanie często bywam... jest tam wszystko co potrzebuję... zwłaszcza kosmetyki... zawsze są jakieś ciekawe promocje i można zaoszczędzić pare groszy... a po za tym to tanie jest żarcie dla kotów hehes... ogólnie jest tamt duży wybór produktów i są zadowalające ceny
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja

#23 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 23:31

Ja lubię mydła do rąk Isana oliwkowe. Ma 500 ml i kosztuję 3,50. Ja myślę, że warto ze tą cenę bo ładnie pachnie i jest dla suchej skóry dłoni.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#24 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 08:34

szczerze mówiąc to nigdy nie kupiłam nic z "Isany". Co byście polecały? może jakiś fajny balsamik jest w ofercie?

#25 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 10:46

szczerze mówiąc to nigdy nie kupiłam nic z "Isany". Co byście polecały? może jakiś fajny balsamik jest w ofercie?

ja uzywam żeli pod prysznic bardzo ładnie pachna nie wysuszaja i sa wydaje bo geste i dobrze sie pienią ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#26 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 13:30

Oo ja jak tylko jestem w Polsce to od razu do Rossmana biegnę... hehe. Zaopatruję się na cały miesiąc :roll: :mrgreen:

#27 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 13:42

ja uzywam żeli pod prysznic bardzo ładnie pachna nie wysuszaja i sa wydaje bo geste i dobrze sie pienią

super sa a cenna niska oplaca sie tam kupowac zele pod prysznic :-D

#28 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 13:25

wszystkie zakupy kosmetyczno-chemiczne robie w rossmanie bo jest najtaniej. chociaż akurat perfumy kupuj,e w perfumerii internetowej. no i proszki do prania kupuje sprowadzane z niemiec

#29 mgosiekm

mgosiekm
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 13:44

Ja tez uwielbiam rossmanna, lubie tez kosmetyki Rival De Loop sygnowane znakiem Rossmann. Ostatnio dostalam na gwiazdkę mleczko oczyszczające Gingko&Gurke, jest rewelacyjne, swietnie pachnie, lekka konsystencja, bardzo wydajne. Dokupilam sobie do tego zel do twarzy tej samej serii Rival De Loop, wielkoscia jest taki sam jak np. Garnier do twarzy a kosztował... 6zł:), ladnie pachnie, wydajny. Jeszcze zamierzam kupic pianke do twarzy tez tej samej serii widzialam w cenie ok 8zł. :-P

Natomiast nie polecam kosmetyków z serii YUNG.. szczegolnie szamponow, jaka cena (3,99 za chyba pol litra) taka jakosc... wlosy matowe, suche w dodatku smierdział, nie polecam. :-?

#30 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 13:23

rzeczywiście sporo własnych kosmetyków mają niezłych. ja kupowałam maseczki do twarzy tej marki rival. ale najczęściej kupuję ich środki czystości sygnowane przez nich bo są tanie i dobre :)

#31 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 16:47

Kamyczek

ja też mam proszki z Niemiec :) 10 kg, mój brat pracuje w Monachium i nam przywozi :]
chyba mamy 5 takich opakowań. kupiłam ostatnio żel pod prysznic z Isany, fajnie pachnie tylko szkoda że krótko zapach sie utrzymuje ;( oj szkoda :cry:

#32 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 10:37

te przywożone proszki i płyny do płukania maja zupełnie inną jakość. lepiej dopierają pranie i pachną dużo dłużej niż nasze. mam czasem wrażenie że nasze są rozrzedzane. a w rossmanie własnie wczoraj kupiłam papier toaletowy :lol:

#33 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 13:13

ja zakupiłam tydzień temu w rossmanie heden shoulders 400ml za 10,99 a wczoraj byłam i się skończyła promocja i teraz jest za 16,99...czasem są dobre promocje, trzeba natrafić :)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#34 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 01:58

Właśnie się K. skończył ten szampon. Przegapiłam :-/

#35 Kasiarzyna_31

Kasiarzyna_31
  • Użytkownik
  • 130 postów

Napisano 03 marca 2008 - 15:57

ja niestety nie znam nikogo w Niemczech i kupuje proszki i płyny na ryneczku, które są przywożone z Niemiec. W Rosmannie kupiłam ostatnio mleczko Loreal'a były sporo przecenione po 13 zł z groszami z 21 zł i podkład ten nowy Maybelline za 22 zł :)

#36 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 16 marca 2008 - 09:10

najczęściej kupuję w Rossmanie błyszczyki i kredki do oczu. Jest to drugi sklep po Astorze gdzie najczęściej zaglądam i kupuję kosmetyki. W Rossmanie są niezłe promocje tylko trzeba wyczaić :P teraz kupię sobie 2 żele pod prysznic z Palmoive i dostane błyszczyk z Inglota, mm :P

#37 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 marca 2008 - 09:14

ja ostatnio odkryłam w rossmannie rewelacyjny błyszczyk. przepięknie wygląda na ustach i do tego taniutki :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#38 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 19 marca 2008 - 13:08

bardzo lubie ta drogerie.zawsze kupuje cos z promocji,ostatnio na blogu Rimmla znalazłąm nowy podkład i akurat był w rossmanie za 25 zł gdzie normalnie kosztuje ponad 30 .Opłaca sie tam robić zakupy.

#39 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 marca 2008 - 15:31

Polecam Sun Ozon- chusteczki samoopalające. Są super :mrgreen:

#40 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 marca 2008 - 15:51

Rossmann to moja ulubiona drogeria :-D Zawsze tam kupuje. A najbardziej lubie promocje i robie wtedy zapasy :-D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych