Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

rossmann

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wielkopolanka

Wielkopolanka
  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 12:31

chodzicie do rossmana? ja go uwielbiam. może popiszemy sobie co tam ciekawego znalazłyśmy, co pobija jakościowo i CENOWO inne produkty w innych sklepach. być może to zachęci któraś z nas do zakupu, dowiemy sie o promocji... co Wy na to?

#2 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 12:55

Ja też uwielbiam Rossmana, jedyny sklep do którego chodzę kupować kosmetyki. Nieraz można kupić fajne pierdółki do domu.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#3 lusena

lusena
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 19:03

Często robię zakupy w Rossmanie, najczęściej kupuję tam cienie do powiek, szampony i odżywki do włosów, oraz balsamy do ciała.

#4 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 19:09

Oj mam sentyment do rossmana :D uwielbiam go :))
Moja kuzynka 4 lata pracowała w rossmanie i... wiele razy dostawałam gratisy do zakupów :mrgreen:
I pomimo, że już tam nie pracuje, to lubię odwiedzać ten sklep :)
Zazwyczaj kupuję tampony (bo są znacznie tansze niz w sklepie) a poza tym szampony i kosmetyki m.in. tusze do rzęs, cienie i itp
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#5 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 19:17

tez bardzo czesto robie zakupy w rossmanie najczesciej kupuje tam:tusze,balsamy,cienie,lakiery,farby,a takze plyny do kapieli swietny sklep w ktorym mozna zrobic upominki prezenty najblizszym

#6 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 20:31

a ja rzadko zachodzę, bo mam daleko i nie chce mi się specjalnie jechać.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#7 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 20:34

jestem w tym sklepie prawie codziennie nawet jak nie kupuję :lol: :lol: wiekoszśc kosmetyków tam kupuję
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 14 listopada 2007 - 20:47

Także często zaglądam do rossmana, w Chełmie nawet zdjęcia wywoływaliśmy bo niezla promocja była. :mrgreen:
Aktualne promocje można pewnie zobaczyć na stronie macierzystej tej sieci. Ale teraz nie mogę wejść :cry:

#9 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 17 listopada 2007 - 11:09

zdjecia w Rossmanie w Chelmie wywoluja bardzo ladnie ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#10 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 17 listopada 2007 - 13:33

w rossmannie kupuje praktycznie wszystkie kosmetyki,chemie itp. raz wywoływałam też zdjęcia i szczerze mówiąc były naprawde fajnie wywołane! podoba mi sie że jest naprawde duży wybór a ceny naogół niższe niż w sklepach. a że mam blisko to już inna sprawa... ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#11 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 17 listopada 2007 - 17:59

też bardzo czesto zagladam do tego sklepu, najczęsciej kupuję kosmetyki jak są w promocji, bo na prawdę jest wtedy taniej :-)

#12 eveline

eveline
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 12:32

Ja takze uwielbiam rossmana..kupuje tam wszystko co rzuci mi sie w oko... zawsze jak tam ide to nie wydaje mniej niz 50 zł...czasem wiecej niz 100 zl ..... jetem rossmanoliczką... <loove></span>
słowa niewypowiedziane niesie w milczeniu czas boli mnie , że nasza miłość napotyka na przeszkód las

#13 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 12:34

wydaje mniej niz 50 zł...czasem wiecej niz 100 zl ..... jetem rossmanoliczką...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ostatnio tylko wchodze i patrzę jak cos w przeceni to kupuje ( o ile mi to potrzebne oczywiscie) wczoraj kupilam tam płyn do mycia okien w promocji byl
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 12:36

Katti jesteś z Chełma?

#15 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 12:52

W Łodzi też bardzo ładnie wywołują zdjęcia :)
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#16 Kasiarzyna_31

Kasiarzyna_31
  • Użytkownik
  • 130 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 13:14

Ja w Rossmanie kupuję perfumy- często są niezłe przeceny. Ostatnio kupiłam tam Sunflowers- E.Arden 100 ml za 69 zł :D

#17 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 19:33

czesto tam bywam,bo mam chyba najbliżej,często są fajne promocje,no i faktycznie można trafic perfumy w dobrej cenie.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#18 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 listopada 2007 - 17:02

Katti jesteś z Chełma?

Tak ;-)

#19 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 10:08

ja bywam w rossmanie jak tylko jestem w poblizu... czesto kupuje lakiery, tusze, farby do wlosow i roznego rodzaju drobiazgi - typu ozdoby do pazurkow, swieczki..
Zdjecia tez kiedys wywolywalam...bylam zadowolona:)))

#20 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 21:15

Ja wczoraj byłam 8-) i kupiłam sobie lakier do paznokci i błyszczyk :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych