Poznajmy się
Napisano 23 lipca 2007 - 13:46
Napisano 23 lipca 2007 - 14:07
Napisano 23 lipca 2007 - 20:34
ooo ja zaczynam od pazdziernika resocjalizacjew zeszłym miesiacu miałam obronę jestem więc pania mgr pedagogiki a dokladniej pedagogiki opiekunczej i pracy socjalnej ( broniłam prace z psychologii)
bardzo ladnie fotki
Napisano 23 lipca 2007 - 20:45
Anija , moja kolezanka w tym roku konczyla resocjalizacje..gdzies tak przez 2 (na pewno) albo 3 lata miałysmy takie same przedmioty
Napisano 31 lipca 2007 - 13:18
ooo ja zaczynam od pazdziernika resocjalizacje
w zeszłym miesiacu miałam obronę jestem więc pania mgr pedagogiki
ja też miałam iśc na pedagogikę ale się nie dostałam
Napisano 31 lipca 2007 - 14:12
Napisano 01 sierpnia 2007 - 09:30
przeczytałam wszystkie posty w tym temacie i też chciałabym dorzucić coś osobie...
mam na imię Marta, za niecałe trzy miesiące przestane być "nastką" i przekrocze 20!!!! podobno po dwudziestce czas szybciej leci i ani się obejrze będe miała zmarszczki, rozstępy i siwe włoski heh......
jestem zodiakalnym skorpionem (kto myśli, że osoby spod tego znaku są wredne, złośliwe i mściwe żyje w błędzie
obecnie studiuje zaocznie i pracuje (ogólnie to pracy się nie boje, po skończeniu liceum w kwietniu ubiegłego roku pracowałam w tylu miejscach, że głowa boli
od roku jestem szczęśliwie zakochana, mój ukochany ma na imię Kubuś, ale wole mówić czy pisać o nim "Mój Kotuś"...planujemy razem wspólną przyszłość
poza tym uwielbiam zwierząta, mam w domu świetnego pieska, może kiedyś zamieszcze nawet fotke...narazie nie mogę, ale mam nadzieje, że niedługo to się zmieni...
pozdrawiam serdecznie wszystkie laseczki
Napisano 01 sierpnia 2007 - 11:06
ani się obejrze będe miała zmarszczki, rozstępy i siwe włoski heh......
E tammmm zacznij juz używać kremów przeciwzmarszczkowych, farbuj włosy i stosuj kremy na rozstępy, jak to robi każda dziewczyna po 20-tce a bedzie oki
jestem zodiakalnym skorpionem (kto myśli, że osoby spod tego znaku są wredne, złośliwe i mściwe żyje w błędzie
)
Kochana nie wyprowadzaj mnie z błędu, ja jestem skorpionem hehehehe
To ci fajnie Niunia ja właśnie byłam całe życie nierobem , a teraz sie zacznie i troszkę sie boje czy podołam ...(ogólnie to pracy się nie boje, po skończeniu liceum w kwietniu ubiegłego roku pracowałam w tylu miejscach, że głowa boli
Guest_niki_*
Napisano 01 sierpnia 2007 - 11:10
Kochana nie wyprowadzaj mnie z błędu, ja jestem skorpionem hehehehe i dokładnie taka jestem, aaaa i skorpiony nigdy nie sa nudne tak nieskromnie dodam
mnie nikt nie sciemni;) ze
. tez jestem skorpionikiem, wstyd ale to raczej prawda(kto myśli, że osoby spod tego znaku są wredne, złośliwe i mściwe żyje w błędzie )
Napisano 01 sierpnia 2007 - 11:13
Kochana nie wyprowadzaj mnie z błędu, ja jestem skorpionem hehehehe i dokładnie taka jestem, aaaa i skorpiony nigdy nie sa nudne tak nieskromnie dodam
to prawda:nudne napewno nie jesteśmy!!! i to fakt, jak ktoś mnie wkurzy to potrafie być BARDZO wredna
To ci fajnie Niunia ja właśnie byłam całe życie nierobem , a teraz sie zacznie i troszkę sie boje czy podołam ...
napewno dasz rade!!!skorpiony mają we krwi naturalną skłonność to przystosowywania się do warunków ekstremalnych!!!
Napisano 01 sierpnia 2007 - 12:18
napewno dasz rade!!!skorpiony mają we krwi naturalną skłonność to przystosowywania się do warunków ekstremalnych!!!
Jesssuuuu Niunia ale mnie pocieszyłaś dziekujeeeeeeeeeeee
Ale fajnie, że tyle nas tu Skorpionic se se se se se
Napisano 01 sierpnia 2007 - 12:56
Jesssuuuu Niunia ale mnie pocieszyłaś dziekujeeeeeeeeeeee
nie ma za co
polecam się na przyszłość
Napisano 01 sierpnia 2007 - 13:15
nie ma za co
polecam się na przyszłość![]()
![]()
Se uważaj bo jeszcze zapamiętam
Guest_Kociak_*