Poznajmy się
Napisano 09 maja 2011 - 20:44
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 maja 2011 - 20:59
No pewnie, że taklepiej późno niż wcale
Śmiesznie te zdanie zabrzmiałoWiele rzeczy bym chciała, ale mi się nie chce
Super, tak jak Cenionka pisze, może akurat coś się z tego "urodzi"Aha, uwielbiam pisać te swoje bazgroły
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 maja 2011 - 20:59
Napisano 10 maja 2011 - 15:07
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 10 maja 2011 - 20:19
Napisano 08 czerwca 2011 - 18:00
Na imię mam Joanna. Piszę do Was ze Śląska a dokładnie z samej jego stolicy - Katowic.
Od kilku lat mieszkam ze swoim ukochanym.
Wykonuję wolny zawód pracując w domu. Zajmuję się głównie tworzeniem wizualizacji wnętrz.
Poza tym mam całą masę innych zainteresowań.
Przede wszystkim kocham gotować. Mam fioła na punkcie wszystkiego co zdrowe i naturalne.
A moja wiedza w dziedzinie dietetyki cały czas się rozszerza.
Lubię też języki obce (a dokładnie ich naukę). Uważam, że "człowiek ma tyle żyć ile języków zna"
W wolnych chwilach próbuję swoich sił w grze na basie. Ale moim największym marzeniem jest harfa. Niestety na tę chwilę fundusze (a właściwie ich brak) mnie blokują.
Bo to jednak droga zabawka. Jak muzyka to i taniec. W moim przypadku oczywiście salsa no i flamenco.
Miało być kilka słów a skończyło się na całkiem długim poście.
To chyba tyle na tę chwilę
Napisano 08 czerwca 2011 - 18:05
Przede wszystkim kocham gotować.
Lubię też języki obce (
W moim przypadku oczywiście salsa no i flamenco.
Znajdziesz tutaj bratnie dusze
Witamy na forum
Napisano 08 czerwca 2011 - 18:20
Po zainteresowaniach śmiem twierdzić, że barwna z Ciebie kobieta
Mam nadzieję, że zadomowisz się na forum
Katowice moje rodzinne miasto

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 08 czerwca 2011 - 18:33
Zapraszamy oczywiście do pisania, i witamy w naszym gronie
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 08 czerwca 2011 - 18:42
Napisano 08 czerwca 2011 - 18:55
witamy w naszym gronie
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 08 czerwca 2011 - 20:40
Po ponad miesiącu, no ale: cześć, cześć SajuriIngaa , Madz, Jasminka - witajcie
Jasminka, heloł
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 08 czerwca 2011 - 21:14
Po zainteresowaniach śmiem twierdzić, że barwna z Ciebie kobieta
oj tak, na nudę nie narzekam
Napisano 09 czerwca 2011 - 01:32
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 09 czerwca 2011 - 09:16
Na pewnoMyślę, ze spotkamy się w dziale "Od kuchni"
Napisano 11 lipca 2011 - 22:53
Hm od czego by tu zacząć ..nazywam się Ewelina, jak widać 23 lata z Białegostoku.
Do 22 roku życia cały czas się obijałam - jak można to tak nazwać, dosłownie sielankowe życie, w domu tylko co tydzień sprzątnianie, dla zbicia czasu z nudów gotwanie, non stop spotykałam się z P., komputer, siłka i te sprawy - czyli zero obowiązków.
Az do września rok temu kiedy w końcu przyszedł czas na pracę, moja pierwsza praca i do tego konkreta w Szkole Podstawowej. Do pracy zdecydowałam się pójśc gdyż z P. postanowiliśmy zamieszkać, ale to dzięki moim rodzicom (otrzymałam mieszkanko, a z pomocą mamy P. wyremontowaliśmy) i zaczęło się prawie dorosłe życie.
Obecnie studiuję - przed ostani rok studiów magisterskich. Od września zaczynam ciągnąć także podyplomówkę.
Jestem osobą która umie praktycznie wszystko zrobić ale nie lubię się wysilać, przemęczać, uwielbiam iść na łatwiznę
Wychowywałam się z samymi braćmi dlatego strefa motoryzacji, elektroniki i innych meśkich rzeczy nie jest mi obca. W dzieciństiwe kocham siedzieć razem z tatą patrzeć jak majstuje coś i podać np klucze, śrubokręty i inne.
Jestem., jak się to mówi " Zosia samosia" nie nawidzę jak ktoś mi w czymś pomaga, jak mam zrobić to tylko sama, nawet jak miałabym siedzieć na tym 2 h to i tak zrobię sama.
Jestem mega humorzasta - jak większośc kobiet
Zainteresowań za dużo nie mam
Na siłownię chodzę razem z P. od kąd jesteśmy razem czyli od ok 6 lat.
Wcześniej ćwiczyłam bardziej wyczynowo, ale 2 lutym tego roku miałam operację kręgosłupa i musiałam odpusić sobie. Ogólnie zakaz uprawiania jakiego kolwiek sportu mam na rok ale że jestem małą ruchliwą mrówką która nie umie usiedzieć w miejscu to po 2 czy 3 miesiącach wyruszyłam na siłownie - oczywiście tylko bieżnia.
Z P. jesteśmy jak dwa małe chomiczki, możemy siedzieć razem 24h na dobę i się nie nudzimy, nie potrzebujemy innego towarzystwa, tak się dobraliśmy że nie lubiemy wychodzić do barów itp zawsze w domu coś wymyślamy, coś robimy.
I tylę, myślę że troszkę o sobie napisałam, jak coś mi się jeszcze ważnego przypomni dopiszę.
PS. jestem leniem jeżeli chodzi o naukę, unikam tego jak ogień wody, nie naiwdzę się uczyć w typowo polski sposób czyli masz książkę i czytaj wolę uczyć się w praktyce, i na własnych błeach
Ciekawe czy ktoś tak dużo jak na już napisał
[ Dodano: 2011-07-12, 00:03 ]
Zapomniałma dodać o najważniejszym jestem także maniaczką gier. Ostanio nie mam czasu ale zawszę znajdę czas na Sims 3 ..to jedyna gra na któa kasy mi nie szkoda, mam wszystkie części kupione i czekam na sims 3 zwierzaki
jak usiąde do simso to zapomnima o bozym świecie - dosłownie jak maniak komputery na nic nie reaguje