Witajcie mamusie, może któraś z Was ma jakieś doświadczenie z niedosłuchem u noworodka? Kuzynka urodziła dziecko, już w szpitalu dostała żółtą wlepkę. Niestety nikt z nas nie ma takich doświadczeń i nie wiemy co dalej.
Niedosłuch u noworodka
Napisano 22 września 2023 - 10:33
Napisano 03 października 2023 - 11:55
Na pewno na spokojnie dostaniecie od lekarza skierowanie i warto zrobić wszystkie badania. Mój brat przez to przechodził. Pamiętam że jechali do kliniki i młody miał zrobione wszystkie potrzebne badania. Mogę podpytać gdzie co i jak, jak potrzebujesz.
Napisano 12 października 2023 - 10:59
Dziękuję, będę wdzięczna za wszystkie polecenia. Lepsze to niż szukanie pomocy po omacku.
Napisano 18 listopada 2023 - 14:01
U nas najważniejsze było zrobić pierwszy krok. Pojechaliśmy do Kajetan. Lekarz spokojnie wszystko nam wyjaśnił, pokazał różne możliwości. Jesteśmy w trakcie badań, ale wiem że synem jest pod dobra opieką.
Napisano 18 listopada 2023 - 14:05
Super, dzięki. Słyszałam już o Kajetanach dobre opinie, teraz tylko się utwierdziłam w przekonaniu, że warto i w poniedziałek będę dzwonić i umawiać się na badania.
Napisano 12 kwietnia 2024 - 10:31
Dobry wybór no i w Kajetanach jest jednaki dłuższa gwarancja na procesor w implancie.
Napisano 25 kwietnia 2024 - 09:52
A ile konkretnie tej gwarancji dają? Myślałam, że to standardowo wszędzie po 3 lata.
Napisano 26 listopada 2025 - 14:23
U mnie szczerze mówiąc nigdy nie było takiego problemu jak niedosłuch w rodzinie. Warto na pewno wybrać się do dobrego otolaryngologa dziecięcego. Podrzucam też stronę https://akademiaslyszenia.pl/