Cześć, na pewno w kuchni często korzysta się z żelatyny. Zastanawiam się, jak rozpuszczać żelatynę w gorącej wodzie? Macie swój sposób? Kiedy należy dodać żelatynę, by wyszła idealnie? Musi się ona idealnie rozpuścić. Macie swój sprawdzony sposób? Chętnie się dowiem, bo często widzę przepisy na różne dania z żelatyną.
Jak rozpuszczać żelatynę w gorącej wodzie?
Rozpoczęty przez Felka27, 03 mar 2023 08:25
Brak odpowiedzi do tego tematu
Podobne tematy
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Jak otworzyć własny biznes? |
|
||
Ekspres do kawy-jaki?? |
|
||
Jak o siebie dbacie? |
|
||
Jaka forma opodatkowania |
|
|
|
Jak daleko macie do pracy |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych