Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pomoc w wyborze wyciskarki do soków

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 21 grudnia 2021 - 10:04

Użytkować będę codziennie i sama, co być może jest ważne w kontekście eksploatacji. Plan obejmuje: dużo marchwii, buraka i selera naciowego; bardzo chciałabym, by sprzęt dawał radę z jarmużem, warzywami zielonymi, większymi owocami (gruszki, jabłka), ale też ziołami.

Romantycznie

#2 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 21 grudnia 2021 - 12:14

Zawsze gdy pytacie o przyzwoitą wyciskarkę w przyzwoitej cenie polecam Sanę Używam jej już drugi rok, w zupełności wystarcza na moje potrzeby. Robi soki bez wyczuwalnego miąższu (choć nie są 100% klarowne), pulpę zostawia dobrze odciśniętą i bardzo dobrze radzi sobie z wyciskaniem twardych rzeczy- typu burak oraz liści- wyciskałam miętę jako dodatek do soku jabłkowego. Ani razu mi się nie zapchała.  Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Zresztą na tej stronie jest opisane, jak wybrać wyciskarkę do soków. Znajduje się tutaj kilka porad, na co konkretnie zwrócić uwagę przy wyborze odpowiedniego sprzętu. Kieruj się swoimi potrzebami. 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#3 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 30 lipca 2024 - 22:54

super