@Aspirynkaaa śliczna ![]()
Moja wczorajsza zdobycz
tatuś wybierał kolor ![]()

Napisano 13 lutego 2017 - 06:30
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 28 lutego 2017 - 10:28
Ja przed wiosną zainwestowałam w wózek spacerowy. reklama... ponieważ mój 3 w 1 jest już tak sfatygowany, że mógłby nie dotrwać jeszcze rok, czyli do czasu, kiedy moje dziecko będzie miało 4 lata, pójdzie do przedszkola i pożegna się z wózkami do wożenia.
Napisano 28 lutego 2017 - 12:20
@Aspirynkaaa płaszczyk zdecydowanie pierwszy jeśli jeszcze nie kupiłaś. A zakupy super, nie mogę się napatrzeć na te ciuszki dziewczęce teraz. @elizabeth super kolorek i zestaw. Pochwal się czymś jeszcze ![]()
@mileniaa mój ma trzy lata i spokojnie daje radę już bez wózeczka
Napisano 01 marca 2017 - 17:31
Napisano 01 marca 2017 - 17:58
@Majorka^^ u mnie kolorki w ciuszkach są, za to dopiero teraz zauważyłam, że śpiworek, prześcieradło, kocyk i wszystko do łóżeczka beżowe ![]()
super body, nasz Maluszek ma body z samolotem, bo to zainteresowanie taty i Mąż kupił body z napisem "awesome just like my dady" ![]()
Użytkownik elizabeth edytował ten post 01 marca 2017 - 18:00
![]()

Napisano 11 czerwca 2017 - 22:55
Jakbyście szukali wózka wielofunkcyjnego, to mogę polecić model Vicco od polskiego producenta. Bardzo wygodny i zwrotny wózek w dobrej cenie, dałam za niego niecałe 1,800 zł, a jest naprawdę dobrej jakości, ma dużą gondolę, podwójny daszek, sporo udogodnień.
Napisano 27 lipca 2017 - 20:08
Dziewczyny, kupiłam moim dziewczynom spodnie! Położyłam razem i nie mogę przestać się rozczulać
Przecież Młoda jest taka malutka jeszcze, to jak to możliwe, że Młodsza będzie o tyle mniejsza?! ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 29 lipca 2017 - 11:49
Napisano 29 lipca 2017 - 16:06
Wtedy nam Młoda najszybciej rosła! Teraz już spokój - dobiła jakiś czas temu do 86 i tak się utrzymujeAktualnie synuś nosi 68/74.
Napisano 15 sierpnia 2017 - 21:33
Napisano 15 sierpnia 2017 - 22:38
@Aspirynkaaa super są te ciuszki ! Uwielbiam jak rodzeństwo ma na sobie takie same rzeczy, to takie słodkie
![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 17 sierpnia 2017 - 19:42
@Aspirynkaaa o ja, o ja, o ja!
Po pierwsze gratuluję męża! Po drugie ciuchy z lidla są super jakościowo. Po trzecie ciuszki przeprzepiękne!
![]()

Napisano 18 sierpnia 2017 - 11:30
Uwielbiam jak rodzeństwo ma na sobie takie same rzeczy
ja też, bardzo mi się to podoba ![]()
@Aspirynkaaa motywy kotkowe
Kruszynie kupiłam dresy kotkowe, nie zdążyła założyć i tak bardzo mi ich szkoda. sukienki wpadły mi w oko
Ja kupiłam Kruszynie kilka par legginsów, ale moja mała dziewczynka śmiesznie w nich wygląda
Te nóżki takie małe, grubiutkie i jakoś to po prostu nie pasuje. Wydaje mi się, że jest jej ciasno i niewygodnie. Wyjęłam więc dresy po bracie i jest oki ![]()
Ja jestem trochę dziwna, bo ciężko mi kupować coś dla Małej. Wiem, że za chwilę z tego wyrośnie i tak mi po prostu szkoda tych ciuszków. Kupuję tylko to co jest niezbędne, a na szaleństwa przyjdzie czas później
Co innego dla Starszaka - tutaj mi ciężko zachować umiar niekiedy ![]()
Napisano 20 sierpnia 2017 - 10:07
Ostatnio wszystko mamy w koty, nawet tort na roczek z kotem zamówiony.. Młoda naprawdę potrafi już pokazać swoje preferencje, a co to później będzie?motywy kotkowe
A ja lubię Młodą w leginsach. U nas to chyba najczęściej wybierana część garderoby:-)ale moja mała dziewczynka śmiesznie w nich wygląda
Napisano 24 sierpnia 2017 - 21:40
Napisano 25 sierpnia 2017 - 08:23
Jestem na etapie zastanawiania się co mam po juniorze a co warto dokupić dla małej księżniczki. Co polecacie? Może jakieś nowości?
Na pewno chcę pieluchy takie duże otulacze bambusowe lub muślinowe bo tego nie miałam, kocyk taki tkany bambusowy albo po prostu bawełniany byle nie te wszechobecne minky, zastanawiam się nad gniazdem do spania...
Napisano 25 sierpnia 2017 - 08:51
@halynka nie mam tego wszystkiego o czym piszesz
u nas super sprawa to pielucha bambusowa
poza tym chyba nic ciekawego nie kupowaliśmy
a młody śpi z nami, więc co do gniazda nic nie wiem ![]()
![]()

Napisano 25 sierpnia 2017 - 09:50
kocyk taki tkany bambusowy albo po prostu bawełniany byle nie te wszechobecne minky
zastanawiam się nad gniazdem do spania.
Zastanawiałam się w poprzedniej ciąży i uznałam, że zbędne. Koleżanka miała i cały czas mnie namawia, że super. Nie wiem, może jak będzie jakaś luźna kasa...
Ostatnio Brzydki dał się babce w sklepie naciągnąć na pieluszkę muślinowo-bambusową za 30 zł (jedną!!!) i chociaż na początku byłam zła, to teraz używam
Fajna do włożenia między dziecko i siebie w chuście.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Szukam dla siebie czegoś nowego ze sklepu |
|
|
|
Impreza integracyjna dla pracowników w firmie |
|
|
|
cwiczenia silowe dla kobiety |
|