My dostalismy taki woreczek Mon Petit Blue jako prezent od cioci i musze przyznac, ze to strzal w 10. Sprawdzil sie u nas w 100%.
Zakupy dla maluszka :)))
Napisano 27 maja 2014 - 20:47
Napisano 21 czerwca 2014 - 13:38
W Zarze
a gdzie to takie wyprzedaże są?
Zastanawiam sie tylko czy kardigen nie bedzie za maly i mialam rzeczywiscie wziazc rozm. 110 cm
Najwyzej sie odesle
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 14 listopada 2014 - 19:29
Nieniejszym uważam Miśkę za obkupioną na zimę ![]()
Czekam na jeszcze jedną paczkę, ale te większe już przyszły więc Wam trochę zaśmiecę- a co! ![]()
Napisano 14 listopada 2014 - 21:44
@Marzycielka24 Fajne
Kupujesz używane na allegro? Ostatnio przeglądam na fejsie te grupy z uzywanymi ciuchami dla dzieci i masakra jak sobie ludzie liczą po 20zł za spodnie czy bluzkie
Na szmatach za 90gr takie można już mieć co oni wystawjają.
Marzycielka ja pamietam jak obiecałaś że jak będzie u mnie dziewczynka to ubrania po Małej dla mnie ![]()
Love Love Love
Napisano 14 listopada 2014 - 21:48
Fajna ta szara tunika/sukienka i bluza z pingwinem ![]()
Ile Miśka ma lat, bo nie pamiętam? A widzę, że rozmiarowo na równi z Zuzu jest ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 14 listopada 2014 - 22:02
Marzycielka ja pamietam jak obiecałaś że jak będzie u mnie dziewczynka to ubrania po Małej dla mnie
@smoczkowa daj tylko znać na jaki rozmiar potrzebujesz
Pamiętam, i podtrzymuję ![]()
Ile Miśka ma lat, bo nie pamiętam? A widzę, że rozmiarowo na równi z Zuzu jest
W sierpniu 4 lata skończyła. W sumie długo nosiła ciuszki na 98, a potem jak nam wystrzeliła, to 104 jeśli o spodnie chodzi, są za krótkie ![]()
@smoczkowa robiąc takie większe zakupy to zamawiam te paczki z kompletami- buty i rajstopy kupiłam nowe, a za te ciuszki ze zdjęć, dałam już z przesyłką 150 zł- biorac pod uwagę ilość to myślę, że sztuka, gdzieś w granicach 5,60 mnie wyniosła ![]()
Tylko niestety, czasem i 2 tygodnie szukam takiego zestawu co by mi się podobał ![]()
Napisano 14 listopada 2014 - 22:19
W sierpniu 4 lata skończyła.
Czyli Zuzu pół roku starsza a kurdupelek straszny, dopiero teraz wyrasta ze spodni 98, które nosiła w zeszłym sezonie jesienno/zimowym, ma akurat na styk niektóre
Z jednej strony dla mnie dobrze, przynajmniej finansowo
bo buty ma na baaaardzo długo jak na dziecko. I dopiero rozmiar 24/25 (w zależności od firmy)
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 listopada 2014 - 04:29
@Marzycielka24, to poszalałaś.
ale zestaw śliczny i fakt, szara sukienka najlepsza. A kupujesz na allegro czy OLX?
Napisano 15 listopada 2014 - 10:11
@Marzycielka24, to poszalałaś.
o,tak,rozpusta na całego
.A tak na serio,to śliczne te ubranka.Takie kolorowe.Rajstopki,urocze.![]()
Napisano 15 listopada 2014 - 14:35
@Marzycielka24 piekny sweterek z dziubiem pingwina (?) i szara i brazowa sukienka ![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 19 listopada 2014 - 13:29
@ halynko Bardzo śliczne są te zabawki
niech służą jak najdłużej
, fajne są te śliniaki
.
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.