jakiego fryzjera ze stolicy polecacie? Na fb namierzyłam Magię Blondu, bardzo podobają mi sie metamorfozy jakie się tam pojawiają, sama mam chęć na spora zmianę na głowie.

fryzjer Warszawa
Napisano 10 sierpień 2020 - 16:23
Napisano 15 sierpień 2020 - 12:38
Jak najbardziej polecam, chodzę tam już od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę. Potrafią się zająć włosami i klientkami Słyszałam, ze otwierają drugi salon na Sarmackiej.
Napisano 20 listopad 2020 - 20:17
też już byłam jestem super zadowolona, niedawno byłam na drugiej wizycie, kolor i cięcie mi się niesamowicie podoba. Włosy się fajnie układają, wszyscy chwalą zmianę koloru
Napisano 29 listopad 2020 - 22:11
Też już byłam w tym nowym Do kogo chodzisz? Do Danusi ciężko się dostać, ale powiem Ci, że Kinga też spoko, chodzę do tej ciemniejszej, bo sa dwie. Ładny kolor mi zrobiła.
Napisano 02 grudzień 2020 - 10:20
u której Kingi byłaś, bo z tego co wiem to są dwie, taka z jaśniejszymi włosami i taka z ciemniejszymi. O obydwu słyszałam dobre opinie, może uda mi się dostać przed świętami.
Napisano 29 grudzień 2020 - 23:04
U brunetki, pisałam wyżej Obie są świetne, ale jak już raz do niej trafiłam to zostałam i zawsze teraz się umawiam. Ona zna już moje włosy najlepiej
Napisano 08 luty 2021 - 21:39
Dziewczyny, nie byłam dwa lata u fryzjera i myślę, że czas się ogarnąć... Ale zalezy mi na poleceniu salonu/osoby, gdzie ktoś zaopiekuje się mowimi włosami, a nie wypali rozjaśniaczem. No i z głową z pomysłem, bo ja sama nie wiem co chcę z nimi zorbić. Potrzebuję zmiany,ale niekoniecnzie z blond na czarne.
Napisano 14 luty 2021 - 13:33
Dziewczyny, nie byłam dwa lata u fryzjera i myślę, że czas się ogarnąć... Ale zalezy mi na poleceniu salonu/osoby, gdzie ktoś zaopiekuje się mowimi włosami, a nie wypali rozjaśniaczem. No i z głową z pomysłem, bo ja sama nie wiem co chcę z nimi zorbić. Potrzebuję zmiany,ale niekoniecnzie z blond na czarne.
Ja byłam ostatnio na Pokornej /śródmieście/ w Beauty Club , kiedy potrzebowałam rewolucji, bo znajoma mnie wysłała tam na keratynowe prostowanie włosów. Też po długiej przerwie od fryzjera i niestety covidowym lekkim zaniedbaniu pielęgnacji włosów. Siedziałam w domu i zapomniałam o dobrych odżywkach, olejkach i maskowanie rzadziej... W każdym razie zabieg totalnie zmienił mi włosy i już 3 miesiąc mam super, także bardzo polecam na "odświeżenie"
Napisano 14 luty 2021 - 22:18
Ja byłam ostatnio na Pokornej /śródmieście/ w Beauty Club , kiedy potrzebowałam rewolucji, bo znajoma mnie wysłała tam na keratynowe prostowanie włosów. Też po długiej przerwie od fryzjera i niestety covidowym lekkim zaniedbaniu pielęgnacji włosów. Siedziałam w domu i zapomniałam o dobrych odżywkach, olejkach i maskowanie rzadziej... W każdym razie zabieg totalnie zmienił mi włosy i już 3 miesiąc mam super, także bardzo polecam na "odświeżenie"
Dzięku, luknęłam na isntagramie, zachęcająco wygląda i mozna umawiać wygodnie przez booksy.
Napisano 22 luty 2021 - 20:47
Keratyna po dłuższym niebyciu u fryzjera jak najbardziej na tak, ale pamiętajcie, że to prostowanie to tak naprawdę "efekt uboczny", chodzi o to, żeby wzmocnić i odbudować włosy, nadać im blasku. Myślę, że możesz pójść w tym kierunku, jeśli do końca nie masz pomysłu co tak naprawde chcesz zrobić, wypełnisz te ubytki co sie zgromadziły przez czas zaniedbania, odżywisz i zobaczysz się w nowej fryzurze. Tylko poradź się fryzjerki odnośnie do kosmetyków, znaczy chodzi mi o to, żeby nie przeciążyć włosa, bo nie wiem czy masz włosy grube i gęste czy raczej cieńsze to nie doradzę nic konkretnego, bo za słaby może na grube pasma nie zadziałać, a za mocny może obciążyć delikatne. Na pewno mogę polecić Amazon keratin, ja robiłam winogronową i było idealnie, teraz mam szampon i odżywkę z serii glow. Efekty spetakularne.
Napisano 25 luty 2021 - 22:25
Udało mi się na wtorek umówić wizytę, więc jestem po i takze po myciu. Rzecz jasna nie ryzykuja wypłukania keratyny jakims rossmanowym badziewiem, wiec wyszłam z szamponem, odżywka i maską z salonu.
Włosy są bajka... miekkie , gładkie, cały dzień trzymają się takie zdyscyplinowane. Te kosmetyki też bardzo ładnie pachną
Napisano 27 luty 2021 - 20:28
Udało mi się na wtorek umówić wizytę, więc jestem po i takze po myciu. Rzecz jasna nie ryzykuja wypłukania keratyny jakims rossmanowym badziewiem, wiec wyszłam z szamponem, odżywka i maską z salonu.
Włosy są bajka... miekkie , gładkie, cały dzień trzymają się takie zdyscyplinowane. Te kosmetyki też bardzo ładnie pachną
No i najlepiej! Od razu jakby wiosna na głowie, co? Pewnie, że szkoda popsuć efekt stosowaniem do pielęgnacji potm byle czego (czy wtedy to wciąż "pielęgncja" ), jak już się wybuliło te 300-400 zł (cyba tak to mniej więcej teraz kosztuje?), to nie po to, żeby za miesiąc płakać, że już szału nie ma.
Napisano 02 marzec 2021 - 12:49
A włosy nie sa oklapnięte i jakby ciężkie? Myślę o tym zabiegu, ponoć działa cuda:)