Hej;) Mam takie pytanie do dziewczyn z Warszawy... gdzie się czesałyście jak nadchodził ten wielki dzień? Ja mam odnowienie ślubów, okrągłą rocznice z mężem i przyjęcie dla gości I tak się zastanawiam gdzie tu się ładnie uczesać. Wiele bardzo dobrego czytałam na temat salonu Magia Blondu w Warszawie i na temat pani Danuty Cyboroń. Ceny też widziałam i jak dla mnie są w porządku. czy któraś z Was była tu czesana bądź farbowana ?
Będę wdzięczna za odpowiedź

Salon fryzjerski Warszawa
Napisano 31 styczeń 2019 - 23:12
Napisano 25 kwiecień 2019 - 20:56
Znam Panią Danusię chodzę do niej regularnie, miałam włosy rozjaśniane z ciemnego brązu i teraz mam dosyć jasny blond i to bez większego uszczerbku dla włosów. Wejdź sobie na ich fb tam mają pełno fotek
Napisano 28 kwiecień 2019 - 20:06
Dobry wybór, Pani Danusia jest świetna, nie tylko jeśli chodzi o farbowanie
Napisano 29 kwiecień 2019 - 11:59
Bardzo polecam ten salon. Zawsze ta pani służy fachową pomocą, co jest dla mnie ogromnie ważne a nie zbywa ludzi. I jest profesjonalna.
Napisano 09 grudzień 2020 - 17:33
Wygodnie można dzisiaj podróżować z plecakiem https://cudnebeskidy...ecaki-skorzane/ i na takie koniecznie trzeba zerknąć. Będzie to także ekstra prezent.
/link/ Dobre dary przyjaciółki
Napisano 22 kwiecień 2021 - 20:54
Ja mam własny salon fryzjerski, używam głównie urządzen od Babyliss Pro, bardzo dobrze mi sie nimi pracuje. Są super zaprojektowane, mam całą gamę urzadzeń suszarek, maszynek, prostownice, sprawdzają.