Bry 
synuś poszedł już spać, ja zaraz montuję obiad - Mąż i tak wieczorem wraca z pracy, więc się na obiad umówiliśmy na wieczór.
Wszystkie egzaminy na studiach zaliczone! jeszcze tylko dokończyć mgr
wisi to nade mną a ciągle coś wyskakuje. najpierw stwierdziłam, że nie można tylu srok za ogon ciągnąć i skoro chcę zdać te egzaminy (a ostatni był najtrudniejszy z całego studiowania), to na chwilę odkładam mgr, bo nauka i dziecko plus dom, to wystarczająco obowiązków. No i zdałam, w zeszłym tygodniu wyniki były, super - już myślałam, ze siądę i skończę pisać, ale byliśmy z Młodym w szpitalu - masakra, ryczałam, potem już wiedziałam, że wszystko ok, ale nas wypuścić nie chcieli, bo na wyniki dwóch badań kolejne 4 dni kazali czekać, w końcu w niedzielę podjeliśmy z Mężem decyzję, żeby wypisac Małego na nasze żądanie i od wczoraj od wieczora jesteśmy w domu.
@madzik
chyba u wszystkich dzieci chcą asymetrię zdiagnozować
jak byliśmy w szpitalu, to doktorka dwa razy synka widziała i już, ze ciągle na jedną ma głowę... a po co miał w drugą patrzeć, skoro po drugiej była ściana a po tej ludzie?
ja tam wiem, że wszystko ok, obojętnie z której strony nie stanę, to głowe obraca, jak śpi ze mną, to odwraca się w prawo, jak z mężem, to w lewo, tam gdzie chce po prostu 
albo teściowa czasem popilnuje. Po porodzie nasze stosunki bardzo sie polepszyły. Nie wtrąca się, ale jest pomocna
cieszę się bardzo
i ciut zazdraszczam
my nikogo nie mamy tutaj, więc musimy kombinowac np. jak musiałam na egzamin wyjść, ale tak jak myśleliśmy - dało się!
@magdaaaaa witaj po przerwie 
coś takiego dotyka tylko około 1-4 %populacji
synek był w szpitalu przez to, co spotyka 2% niemowalaków, też nie mogę zrozumieć czemu my musimy być te 2 %
zdrówka kochana i braku bólu 
@inqaa jak sesja?
@palomka jeszcze tutaj napiszę - kolejny raz gratulacje! wyglądałaś zjawiskowo, bosko, obłędnie!!!!! 

Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!