Mam na imię Magda, jestem mężatką, mam 30 lat. Trochę miałam problemów z zalogowaniem, a więc dzisiaj mówię tylko wieczorne cześć, a jutro postaram się coś więcej powiedzieć o sobie. Mam nadzieję, że będzie mi tu na forum wygodnie ![]()
Dobry wieczór
Napisano 20 kwietnia 2017 - 22:11
Napisano 22 kwietnia 2017 - 20:21
A więc coś więcej o mnie ![]()
Jak już napisałam mam 30 lat, skończę w sumie niedługo 31
Jestem fizjoterapeutką w klubie sportowym. Na początku pracowałam w szpitalu, ale nie mogłam się tam odnaleźć i coraz bardziej mnie to dołowało. Myślałam, że wybrałam zły zawód. Na szczęście na siłowni znałam sporo ludzi, bo chodziłam tam od dawna i wśród nich sportowców. Dowiedziałam się, że w klubie szukają kogoś, poszłam, popatrzyłam jak to wygląda i jestem tam do dziś. I dziś już nie uważam, że wybrałam zły zawód.
W międzyczasie poznałam obecnego męża. Tak banalnie, pracował z moim bratem. Wyszli na piwo, doszli znajomi (w tym i ja) i zaiskrzyło
Mąż jest starszy ode mnie o 5 lat, jest robotykiem i głównie siedzi przy komputerze, ale raz na jakiś czas wyjeżdża. Obecnie właśnie sobie siedzę w domu sama, co ma swoje plusy
Jest w połowie Hiszpanem i tak wygląda. Ja zupełne przeciwieństwo, blond włosy, zielone oczy. To sprawiło, że wpadłam mu w oko. Jesteśmy razem od prawie 6 lat, małżeństwem od prawie 2.
Lubię sport,kocham oglądać filmy, mam takie napady na czytanie, albo nie czytam przez np 5 miesięcy w ogóle. Jestem średnio towarzyska, jakoś z roku na rok coraz trudniej mnie wyciągnąć z domu. W poniedziałek się umawiam i czuję, że chcę, a im bliżej piątku tym w głowie pojawia się coraz więcej wymówek. Tu ratuje mnie mąż, który uwielbia spotkania, więc on mnie wyciąga.
Nienawidzę latać samolotem, dlatego podróż dłuższa niż 4 godziny chyba nie jest u mnie możliwa, bo łapię ataki paniki. Na szczęście jeszcze nie zrobiłam na pokładzie sceny, ale jest mi niedobrze, zaczynam się trząść i czuję jakbym gdzieś odpływała psychicznie. A szkoda, bo marzy mi się zwiedzić np Japonię ![]()
Cóż więcej, pewnie wyjdzie w praniu. Dla rozbawienia napiszę, że w sumie nie wiem czemu zaczęłam szukać w internecie forum, ale zanim tutaj udało mi się zalogować, bo jakieś problemy miałam to zalogowałam się na innym. I na drugi dzień odkryłam, że to forum dla lesbijek. Nie wiem jak mogłam to przeoczyć ![]()
![]()
Napisano 07 maja 2017 - 12:47
@MagdaH też witam, głównie jesteśmy tu w podobnym wieku, większość w związkach
super, że Ci u nas dobrze ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 16 maja 2017 - 18:55