Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

dobry i w miare tani rower treningowy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 sznycelka

sznycelka
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 01 sierpień 2016 - 11:05

hejka, mam pytanko - odlozylam troche pieniazkow ale niewiele, chcialam sobie kupic orbitrek ale jakos w miedzyczasie zdecydowalam sie na rowerek. ile kosztuje jakis sensowny model, ktory mialby programy treningowe? da sie kupic taki za 500 zl?

#2 pasaimee

pasaimee
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 01 sierpień 2016 - 13:06

chyba kpisz :D za 500 zl to mozesz kupic model dosc podstawowy, taki, na ktorym sa sie jezdzic i ma jakies podstawowe funkcje typu mierzenie dlugosci treningu etc. na programy treningowe to mysle ze trzeba wylozyc ponad 1000 zl ;]

#3 Ania_ABCfitness

Ania_ABCfitness
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 02 sierpień 2016 - 09:55

Witaj! Niestety, w takim budżecie nie znajdziesz raczej modelu który miałby elektronicznego trenera. Faktycznie takie modele pojawiają się raczej w okolicach 1000 zł wzwyż. W granicach 500 zł mogę polecić Ci Sapphire Nero: ... Jest niezwykle cichy, posiada pulsometr oraz można go dopasować do sylwetki użytkownika. Jeżeli masz jeszcze jakieś wymagania - napisz, postaram się pomóc w doborze sprzętu.

#4 Adana

Adana
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 22 wrzesień 2016 - 09:06

Ja dawałem za swojego orbitreka 1100 zł . Sprzedawca mówił że tych tańszych nie ma co kupować bo podobno bardzo awaryjne. 

#5 ivonsi

ivonsi
  • Użytkownik
  • 182 postów

Napisano 16 maj 2021 - 15:44

Mam taki rowerek https://www.sferis.p...-q100eu-p696874 jest cichutki, ma sporo ustawień można sobie wyregulowć siodełko i kierownicę, świetnie mi się na nim ćwiczy

#6 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 318 postów

Napisano 17 maj 2024 - 17:27

Według mnie  lepiej  kupić  sobie porządny  rower   tradycyjny i jeździć to tu, to tam... Przynajmniej  się dotlenicie i  też  po  różnych  atrakcyjnych terenach  możecie  się poruszać.   A tutaj https://sklepzrowerami.pl/299-Rowery      możecie    sprawdzić sobie  w  razie  czego, jakie dostępne  są  teraz korzystne oferty na  rowery.