brak szacunku chłopaka
Napisano 01 sierpnia 2016 - 19:51
Napisano 02 sierpnia 2016 - 18:38
Może wystawia Cie na próbę?
Skoro tak robi nie masz co płakac, widocznie nie zasługuje na Ciebie.
Nie ma co walczyć o kolesia, który woli imprezy i kolegów niż własną dziewczynę.
Napisano 04 sierpnia 2016 - 18:53
Olać takiego, pewnie mu sie przypomniało jak Ty kiedyś robiłaś i teraz on chce pokazać jak on się czuł.
Napisano 07 sierpnia 2016 - 13:14
Już mu nie zależy . Jak błam jeszcze młoda (oj tzn trochę młodsza niż teraz
) zawsze znajdywałam sposób aby usprawiedliwić swojego faceta , ile bym mniej łez wylała gdybym widziała to co wszyscy do okola widzieli. Faceci sa prości jak budowa cepa albo mu zależy i to pokazuje albo mu nie zależy i to tez okazuje .
Napisano 22 sierpnia 2016 - 09:42
Jeśli mam być szczera, to zacznij od poukładania sobie świata, bez jego obecności. Jeśli teraz próbuje wpędzać Cię w poczucie winy i nie zabiera ze sobą to pomyśl, co będzie dalej. Gra nie warta świeczki.
Napisano 25 sierpnia 2016 - 07:04
Jak Ciebie nie szanuje to go zostaw, daj spokój, na świecie jest tyle ludzi, że użeranie się z kimś nie wartym zachodu to debilizm
Napisano 25 sierpnia 2016 - 08:43
Dokładnie zostaw go już i idź szukaj nowego
Napisano 30 września 2016 - 11:42
szkoda, że w szkołach uczą nas romantycznej a nie biologicznej wizji związków. Dla samca homo sapiens 4 lata to jest cykl. Po tym czasie szuka innej samicy, by rozsiewać geny. I zastanów się, co to znaczy, że go bardzo kochasz? Czy aby nie to, że boisz sie być sama, zaczynać z kimś nowym od początku?
Napisano 13 października 2016 - 15:32
Jak dla mnie faceci maja jakieś skoki rozwojowe. Myslę, że warto jeszcze poczekać. Może sam sie obudzi. Powodzenia.
Napisano 17 października 2016 - 12:11
O święta naiwności! To jeszcze są na świecie dziewczyny wierzące w to, że "miłość" jest niezmienna, płonie wciąż takim samym płomieniem, nie nudzi się i nie powszednieje? I że nie trzeba nad nią pracować? Współczuję.
Napisano 15 listopada 2016 - 11:25
Napisano 11 sierpnia 2017 - 14:44
nie walcz o niego, dopiero jak Ciebie zabraknie to sobie uświadomi
...
Napisano 21 sierpnia 2017 - 19:09
Jak dla mnie faceci maja jakieś skoki rozwojowe. Myslę, że warto jeszcze poczekać. Może sam sie obudzi. Powodzenia.
dokładnie się z Tobą zgodze ! nagle potrafią się zmienić o 180 stpni
...
Napisano 23 sierpnia 2017 - 12:18
Skoro nie potrafi Cię docenić uświadom mu to a jeśli dalej będzie to samo uciekaj póki możesz
Napisano 11 września 2017 - 13:29
Daj sobie spokój . Rozejżyj sie za kims innym
Napisano 18 września 2017 - 11:42
Też tak myślę, daj sobie z nim spokój. Jesteś jeszcze młoda żeby marnować sobie życie z kimś z kim nie umiesz się dogadać. Chcesz żeby tak wyglądał wasz związek, że ciągle będzie się szarpać ? Świat jest pełen fajnych facetów, a na pewno trafisz na takiego z którym stworzysz fajne relacje
Napisano 01 listopada 2017 - 16:51
Na pewno nie uzależniaj swojego życia od niego, weź pod uwagę, że możecie się rozstać, że może nie wyjść, jak oswoisz się z tą myślą, wtedy odpowiednia decyzja sama przyjdzie
Napisano 20 listopada 2017 - 16:34
Rozumiem, że chodzi o zwiazek który trwa 4 lata, to jest kawał czasu... Ale nawet po 10 latach ludzie się rozstają, a nawet po 38 (jak moi rodzice). Moja opiia jest taka, że dalej będzie jeszcze gorzej . Coś mu odwaliło, może przestał kochać, może koledzy go namówili, nie wiadomo
Ale szkoda Twojego życia na takiego.