Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kwietniowe Pogaduszki

• Zamknięty Temat jest zamknięty
66 odpowiedzi w tym temacie

#61 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 kwietnia 2016 - 17:40

Dzieeeeen dobry Paniom!!!  <tancze>  <tancze>  <tancze>

Jakzesz cudowny dzien! Mimo deszczu, gradu i sniegu przeplatanego z 5 minutowymi minutami slonca usmiech nie schodzi mi z twarzy. Wolne! Wolne! Wolneee!!! Cale 2 tygodnie urlopu. Jutro po poludniu wsiadam w samolot i wioze swoja dupke do mamusi na obiadek. A swoja droga, to juz kolejny urlop, ktory planujemy wlasciwie z dnia na dzien, bo potwierdzony w ostatnim momencie. 

A poza tym u mnie nuuudy. No i dopiero czuje, ze pracowanie do 18 jednak nie pozostawia tyle czasu wolnego zeby zrobic wszystko co ma sie w planach :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#62 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 kwietnia 2016 - 19:08

musi byc tak cholernie zimno kurwa

byłam dziś osunąć znamię z szyi

chirurg przesympatyczny. śmiał się , ze osuwa mi duzy pieprzyk, który jest wabikiem na dużych mężczyzn . i teraz juz tacy nie beda mnie podrywać. 

poza tym szara nuda. 

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#63 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 28 kwietnia 2016 - 09:07

<hellooo1>

Zrobiłam Brzydkiemu śniadanie do pracy, sama zjadłam i znowu wylądowałam w łóżku. Teraz już powinnam wstać, ale młoda tak fajnie się wierci, że szkoda mi jej przeszkadzać. I tak leżę i do niej gadam zamiast zająć się czymś konkretnym. Kupiłam jej wczoraj kurteczkę, sukienkę i bluzeczkę "I love Daddy", już nawet wyprałam, zaraz wyprasuję i można układać do komody. I tak, wiem, że to za szybko i będę musiała jeszcze raz prać i prasować. :lol: Mąż się ze mnie smieje, bo dopóki nie było Okruszka, to zagonienie mnie do prasowania graniczyło z cudem, a teraz to uwielbiam (znaczy te maluszki kocham prasować, ale przy okazji i jego koszule się trafiają).  :-)

musi byc tak cholernie zimno

Wczoraj strasznie wymarzłam. A kurtki się nie dopinają... ;)

@magdaaaaa jak zabieg? i po zabiegu? Pytam, bo od dawna się noszę z zamiarem usunięcia pieprzyka, ale jakoś mi nie po drodze...

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#64 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 kwietnia 2016 - 10:25

@nie(d)oceniona miłego urlopowania! :)
@Aspirynkaaa miło sie czyta Twoje radosne ciążowe posty :)

Dzień dobry!
Tak sobie zdałam sprawę że za miesiąc o tej porze będę w mega stresie 😱
:P
Ale póki co udaję że wszystko ogarniam ;)

Czujecie majówkę? Ja i tak w poniedziałek idę do pracy. Marzy mi się jakieś grillowanie u babci, ale aura nie zachęca. Teoretycznie jedzonko można przygotować i zjeść w domu, ale to nie to samo :(
Chyba że gdzieś wyskoczymy na jeden dzień się zresetować...

Póki co kawusia w pracy na rozbudzenie :)

Miłego dnia!
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#65 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 kwietnia 2016 - 18:40

Hej  :-)

Ale mam ciężki tydzień  :-/ i lżej napewno nie będzie.

Poniedziałek i wtorek cały dzień z Krasnalem w domu, bo przyplątała się jakaś gorączka. Wczoraj cały dzień lało... i znowu w domu. Dzisiaj liczyłam na dłuższy spacer, ale wiało strasznie  :evil:  Zimno, brzydką mamy wiosnę jak na początek.

Rano miała przyjechać babeczka po meble. Wczoraj wszystko odpicowałam, wypakowałam i na nic, bo nikt się nie zjawił. Żadnej informacji, nic - nie lubię jak ktoś marnuje mój czas   :evil:   Starsze chłopisko znowu traktuje dom jak hotel i zachowuje się jak kawaler.  Mam ochotę go spakować i wysłać daleko stąd. Może by się w końcu ocknął albo ogarnął.

Na za tydzień mam oddać całą pracę i stresuję się, bo nie wiem czy zdążę <stres>  

I znowu pada deszcz  <bezradny>

#66 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 29 kwietnia 2016 - 13:11

<hellooo1>

U nas dzisiaj pranie, pakowanie i ostatnie zakupy przed wyjazdem.  :-)  Jutro o tej porze będę jadła gofra na plaży. <mniami2>

Przez przypadek znalazłam dzisiaj sklep z ciążowymi ubraniami, gdzie taka sama spódniczka, jaką ja kupiłam w innym za 145 zł, kosztuje 99 zł.  :shock:  Przyda się na przyszłość.  :-)

@Majorka^^ ja wiem, że męczę wszystkich tą ciążą, ale to teraz cały mój świat, więc...  <bezradny> Młoda znowu się gimnastykuje, a ja tak sobie myślę, że nie miałam pojęcia, że można być aż tak szczęśliwym. I tak w ogóle to serdecznie polecam. ;>   <lol>

Ale póki co udaję że wszystko ogarniam

<umieraam>  Ja to chyba dopiero w dzień wesela przestałam nawet udawać, że ogarniam.  :lol:

@madzik :-)  powodzenia z pracą! Na pewno zdążysz.  ;-)

Użytkownik Aspirynkaaa edytował ten post 29 kwietnia 2016 - 13:12

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#67 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 kwietnia 2016 - 14:10

@Majorka^^ ja nawet nie udaję :lol: Ale knajpa zaklepana, zaproszenia wybrane i prawie zamówione (chciałam sama robić, ale jak policzyłam to drożej by wyszło), jeszcze menu, kiecka i garniak, obrączki. Ło matko!

@Aspirynkaaa nie zamęczasz, fajnie się czyta <ookk>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych