Prezenty dla rodziców na podziękowanie
Napisano 19 maja 2016 - 13:23
Napisano 09 listopada 2016 - 21:39
Też nie znoszę tej piosenki "cudownych rodziców mam", nie cierpię wręcz! My mieliśmy jakiś taneczny kawałek, a i tak wzruszeń nie było końca ![]()
Napisano 28 stycznia 2017 - 22:02
Jak dla mnie to prezent dla rodziców musi być dany z serca. Nie wystarczą kwiatki, trzeba pomyśleć co najbardziej ucieszyłoby rodziców ![]()
...reklama...
Napisano 05 kwietnia 2017 - 19:28
My planujemy rodzicom wręczyć kosze z kwiatami , alkoholem i jakimiś kartkami z podziękowaniem . Do tego mamy zamiar jednym i drugim rodzicom wykupić weekendy w spa , niech trochę odpoczną sobie po weselu .
Napisano 04 lipca 2017 - 09:07
Napisano 24 sierpnia 2017 - 10:26
Napisano 02 października 2017 - 14:07
Piękny pomysł na przekazanie radosnej nowiny, aż sama się wzruszyłam ![]()
Nasi rodzice dostali po bukiecie kwiatów i dedykowanym albumie z naszymi zdjęciami, wierszami i dedykacją. Dodatkowo była klasyczna piosenka (chcieliśmy coś innego, ale w końcu było tyle rzeczy do załatwienia, że machnęliśmy na to ręką) i wspólny taniec. Rodzicom i tak się podobało ![]()
Napisano 10 października 2017 - 08:03
My chcieliśmy podarować coś innego niż standardowe prezenty, dlatego dla ojców daliśmy zegarki, a dla mam wizytę w spa. Rodzice byli bardzo zadowoleni:)
...
Napisano 26 października 2017 - 09:25
3 miesiące mi zostały do ślubu i nie ma pojęcia co rodzicom kupić. Właśnie też pomyślałam o komplecie solidnych noży kuchennych bo u mnie w domu ciągle nienaostrzone, chwiejne niektóre wręcz
Mam nadzieję że na święta sobie nie sprawią bo już zostanę bez niczego w ogóle. Kwiaty ok, ale np tata nie pije alkoholu, więc co dla niego? Wyjazd wspólny do spa ciężko, bo tata jest kierowcą i ciężko utrafić w datę. Sama nie wiem... też uważam, że lepszy praktyczny prezent no ale jakoś łatwo nie jest ![]()
Napisano 26 października 2017 - 10:54
Te noże, albo coś w tym stylu to dobry prezent, bo praktyczny
3 miesiące mi zostały do ślubu i nie ma pojęcia co rodzicom kupić. Właśnie też pomyślałam o komplecie solidnych noży kuchennych bo u mnie w domu ciągle nienaostrzone, chwiejne niektóre wręcz
Napisano 26 października 2017 - 14:49
Moim też! Bardzo nie lubię, kiedy dostaję "kurzołapy" i dlatego sama też ich nie daję.Moim zdaniem lepszy niż kosz z kwiatami, słodyczami albo grawerowany flakon.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 18 kwietnia 2018 - 16:46
Moj brat dał takie koszyki z roznymi rzeczami - kawa, wino, bombonierka
zuper to wygladalo, ladnie zapakowane i w ogole. Ale jesli chcesz cos dac specjalnego, fajnie podarowac np. bilety do teatru, kina itd. Czy voucher na kolację ![]()