Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla rodziców na podziękowanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
153 odpowiedzi w tym temacie

#141 lenalena

lenalena
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 19 maja 2016 - 13:23

A ja kupiłam rodzicom w ramach podziękowania Ekspres do kawy Zelmer. Byli bardzo zadowoleni, bo za kwiatami nie przepadają, a stary ekspres im się zepsuł. :) Służy im już drugi miesiąc i sprawuje się dobrze. ;)

#142 lukasz83

lukasz83
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 09 listopada 2016 - 21:39

Też nie znoszę tej piosenki "cudownych rodziców mam", nie cierpię wręcz! My mieliśmy jakiś taneczny kawałek, a i tak wzruszeń nie było końca :)

#143 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 10 listopada 2016 - 17:47

@lukasz83 popieram :P ileż można z tą piosenką. Byłam na paru weselach gdzie tego nie było i też było fajnie i na jednym piosenka też była o rodzicach ale nie była tak oklepana i bardzo mi się przekaz podobał :)

#144 aga2113

aga2113
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 28 stycznia 2017 - 22:02

Jak dla mnie to prezent dla rodziców musi być dany z serca. Nie wystarczą kwiatki, trzeba pomyśleć co najbardziej ucieszyłoby rodziców :)

...reklama... 

#145 agataia91

agataia91
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 05 kwietnia 2017 - 19:28

My planujemy rodzicom wręczyć kosze z kwiatami , alkoholem i jakimiś kartkami z podziękowaniem . Do tego mamy zamiar jednym i drugim rodzicom wykupić weekendy w spa , niech trochę odpoczną sobie po weselu . 

#146 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 maja 2017 - 08:52

Takie coś mamy dla Rodziców. Połówek ma w innych kolorach. 

Do tego jeszcze będzie skrzyneczka z kwiatami i jakimś winem, albo szampanem w środku ;)

18136666_1833702373546602_3061179_n.png

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#147 Martunia22

Martunia22

Wółczanka

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 04 lipca 2017 - 09:07

My naszym mamom zamówiliśmy ręcznie robione chusty z włóczki. mamuśki lubią siedzieć razem przy kominku, więc ideolo. Ale dla ojców - totalna pustka w głowie. Ktoś ma jakiś pomysł? Jeden to zapalony kolarz a drugi w sumie nie ma określonej pasji.

#148 MamusiaOlusia

MamusiaOlusia
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 24 sierpnia 2017 - 10:26

My kupilismy kosze wiklinowe, do srodka dla taty wodka dla mamy wino, kawa, slodycze itd, do tego dokupilam tu ... link ...wstazki i serwetki i udekorowalam. Dodatkowo doczepilismy po balonie niebieskim i rozowym i w koszu biale male buciki.. To pierwsza informacja ze spodziewamy sie dziecka :)

#149 oleksa95

oleksa95
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 02 października 2017 - 14:07

Piękny pomysł na przekazanie radosnej nowiny, aż sama się wzruszyłam  :-)

Nasi rodzice dostali po bukiecie kwiatów i dedykowanym albumie z naszymi zdjęciami, wierszami i dedykacją. Dodatkowo była klasyczna piosenka (chcieliśmy coś innego, ale w końcu było tyle rzeczy do załatwienia, że machnęliśmy na to ręką) i wspólny taniec. Rodzicom i tak się podobało ;)

#150 Tadeusz123

Tadeusz123
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 października 2017 - 08:03

My chcieliśmy podarować coś innego niż standardowe prezenty, dlatego dla ojców daliśmy zegarki, a dla mam wizytę w spa. Rodzice byli bardzo zadowoleni:)

... 

#151 Katarzyna920

Katarzyna920
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 26 października 2017 - 09:25

3 miesiące mi zostały do  ślubu i nie ma pojęcia co rodzicom kupić. Właśnie też pomyślałam o komplecie solidnych noży kuchennych bo u mnie w domu ciągle nienaostrzone, chwiejne niektóre wręcz ;P Mam nadzieję że na święta sobie nie sprawią bo już zostanę bez niczego w ogóle. Kwiaty ok, ale np tata nie pije alkoholu, więc co dla niego? Wyjazd wspólny do spa ciężko, bo tata jest kierowcą i ciężko utrafić w datę. Sama nie wiem... też uważam, że lepszy praktyczny prezent no ale jakoś łatwo nie jest :/

#152 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 26 października 2017 - 10:54

3 miesiące mi zostały do  ślubu i nie ma pojęcia co rodzicom kupić. Właśnie też pomyślałam o komplecie solidnych noży kuchennych bo u mnie w domu ciągle nienaostrzone, chwiejne niektóre wręcz
Te noże, albo coś w tym stylu to dobry prezent, bo praktyczny :) Moim zdaniem lepszy niż kosz z kwiatami, słodyczami albo grawerowany flakon. 

#153 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 26 października 2017 - 14:49

Moim zdaniem lepszy niż kosz z kwiatami, słodyczami albo grawerowany flakon.

Moim też! Bardzo nie lubię, kiedy dostaję "kurzołapy" i dlatego sama też ich nie daję.

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#154 h_anka

h_anka
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • Lokalizacjanie powiem :D
  • Wzrost:168
  • Włosy:ciemny brąz
  • Stan:panna
  • Nastrój:Zadowolona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 kwietnia 2018 - 16:46

Moj brat dał takie koszyki z roznymi rzeczami - kawa, wino, bombonierka :) zuper to wygladalo, ladnie zapakowane i w ogole. Ale jesli chcesz cos dac specjalnego, fajnie podarowac np. bilety do teatru, kina itd. Czy voucher na kolację :D