Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Bóle podczas sexu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
115 odpowiedzi w tym temacie

#61 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 13:55

jeżeli mam uczulenie to ginekolog będzie potrafił to stwierdzić?

mysle że tak, i że powinnas iść do niego
skoro jestes odpoweidnio nawilizona, pobudzona i tu nie ma problemu
to albo stan zapalny albo od gumek ;) bo ja ich nie stosuje - piekło mnie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#62 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 10:25

truskaweczko sądzę, że jeśli w 'tym' miejscu jest akurat teraz jakaś reakcja alergiczna to ginekolog będzie umiał to stwierdzić :D natomiast jeśli, że tak powiem już przeszło to będzie mu ciężko...
ja swoja alergię potwierdziłam po prostu testami alergicznymi ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#63 Miniuma

Miniuma
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 lipca 2011 - 17:21

Witam mam problem :roll:
Od pewnego czasu współżyje z moim chłopakiem. Za każdym razem leci mi krew i trochę boli a nieraz nawet bardzo... krwawienie nie jest obfite ustępuje na drugi dzień . po stosunku boli mnie również brzuch. Może to jakies zapalenie? Nie wiem czy mam się wybrać do ginekologa? Jest to dla nas uciążliwe.
czy może to być spowodowane nie częstym współżyciu ? ;-) Proszę o rade :-D [/b]

#64 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 07 lipca 2011 - 18:58

Miniuma, przyczyn takich objawów po stosunku jest wiele. Generalnie radziłbym udać Ci się do lekarza, który Cię zbada i będzie mógł określić gdzie tkwi problem.
Krwawienie i ból po stosunku może być spowodowany zarówno zakażeniem bakteryjnym jak i grzybiczym, winny może być też uraz mechaniczny, nadżerka bądź wada w budowie narządów płciowych... gdybać można by długo a i tak jednoznacznie tego tutaj ni eokreślimy ;-) A więc najlepiej odwiedź lekarza, bo na pewno takie objawy nie są normalne i niepotrzebnie się męczysz.
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#65 1anka1

1anka1
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 31 sierpnia 2011 - 13:51

Cześć Dziewczyny,
założyłam sobie tu konto bo może Wy mnie pocieszycie/coś doradzicie/pomożecie.
Od niedawna rozpoczełam współzycie jestem w stałym związku.
Od tego momentu ''kochalismy sie'' ok 12 razy i ... za każdym razem to samo :((
W trakcie pieszczot - prawie odpłyniecie. W momencie kulminacyjnym ból przy wprowadzeniu członka mimo idealnego nawilżenia od podniecenia :((
Wypróbowalismy 4 rodzaje prezerwatyw Durexa- od classica po najciensze. Cośkolwiek przez UŁAMEK SEKUNDY poczułam przy ostatnich razach. po ktoryms razie szczypanie i natychmiastowa chęc sikania :( Spróbowalismy dzis także bez zabezpieczenia - czułam coś wiecej bo ''jego'' ale dalej bolało ... raz udało sie że nie bolało ale takze zero jakiejkolwiek przyjemnosci. On ''pracował'' a ja zero :((
Co jest grane ?? CZY TO COŚ ZWIAZANEGO Z MOJĄ BUDOWĄ czy moze raczej ze zdrowiem?? Czy wasze POCZATKI równiez tak wygladaly i to kwestia DOGRANIA sie ?? On stara sie jak moze, jest delikatny, namietny a ja czuje sie bezwartosciowa kobieta :((
Pomóżcie prosze.

[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2011-08-31, 15:49 ]
temat przeniosłam do odpowiedniego ;)

#66 Ines_20

Ines_20
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 31 sierpnia 2011 - 15:19

wydaje mi się, że dużo zależy od nastawienia. Ostatnio też przez jakiś czas odczuwałam ból w trakcie stosunku i w związku z tym ciągle o nim myślałam co powodowało strach przed tym bólem ;/ jednak ostatnio zdarzyło się nam kochać spontanicznie i nie miałam czasu na myślenie o ewentualnym bólu :-) dużo zależy też od podniecenia, a w tamtej sytuacji byłam bardzo podniecona :roll: i zero bólu :-) :-) więc dużo zależy od nastawienia i pozytywnego myslenia ;-) staraj się nie myśleć o bólu
Powodzenia :)
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by

#67 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 31 sierpnia 2011 - 19:28

po ktoryms razie szczypanie i natychmiastowa chęc sikania

A mi to wygląda na jakiś stan zapalny...

Najlepiej jak przejdziesz się do ginekologa, który Cię zbada i powie co Ci dolega ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#68 1anka1

1anka1
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 31 sierpnia 2011 - 22:12

po ktoryms razie szczypanie i natychmiastowa chęc sikania

A mi to wygląda na jakiś stan zapalny...

Najlepiej jak przejdziesz się do ginekologa, który Cię zbada i powie co Ci dolega ;-)

Olenka ale od czego mogłam dostac ten stan zapalny ?? :/ To mój pierwszy w życiu partner a higiena u mnie to podstawa. Mozliwe że mam ''tak wrażliwe'' to wszystko że od paru razy sie podrażniło ??

A tak notabene byłam u ginekologa ok msc temu i ogolnie zlecil mi mnostwo badan w kierunku wykluczenia jakiejs hiperprolaktynemii bo mam bardzo dlugie cykle i bolesne miesiaczki od ponad pół roku. Zrobilam prolaktyne, testosteron, TSH, FSH itp i wszystko w normie ... Już nie rozumiem nic. Bo gdyby to jednak byla ta hiper to mozliwe sa bóle przy stosunkach- tak wyczytałam ale skoro wszystko jest w normie (sprawdzalam sama na podstawie załacznikow do wyników chyba że lekarze inaczej na to patrza) to od czego ten ból ??

#69 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 września 2011 - 20:47

to od czego ten ból ??

a moze on cie czyms zaraził. u faceta czesto jakies grzybki itp nie daja oznak , albo bardzo nikle.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#70 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 września 2011 - 11:01

Olenka ale od czego mogłam dostac ten stan zapalny ?? :/ To mój pierwszy w życiu partner a higiena u mnie to podstawa. Mozliwe że mam ''tak wrażliwe'' to wszystko że od paru razy sie podrażniło ??

No nie wiem, nie zawsze chodzi o brak higieny. Możesz załapać takie coś np. po zarzywaniu antybiotyków. Lepiej przejdz się do ginekologa i powiedz o wszystkim, bo my tutaj za bardzo Ci nie pomożemy na odległość. ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#71 1anka1

1anka1
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 02 września 2011 - 14:00

OK :) Mimo wszystko dziękuje za rady :)

#72 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 07 września 2011 - 22:13

No i niestety muszę dopisać się do tematu :-( . Ostatnio i ja miewam ból podczas stosunku, nie zawsze i nie w każdej pozycji ale wcześniej mi się to nie zdarzało, nigdy. A teraz, od jakiegoś miesiąca niestety tak. Jutro idę do ginka i powiem mu o swoich objawach bo zaczyna to być niepokojące. Do tego od jakichś 2 miesięcy, około 2 tygodni przed okresem mam delikatne w bóle w podbrzuszu (coś jak tuż przed @ albo pierwsze 2 dni tylko słabsze) no i kłucia jajnika. Objawy niby wskazują na endometriozę ale oby to nie było to :shock:

#73 Pliska

Pliska
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 08 września 2011 - 13:07

Mi też się czasami zdarzają bóle, ale to kwestia dnia. Nie zawsze mam ochotę, a partner nalega... zresztą wiecie jak jest ;-)

#74 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 września 2011 - 17:36

Nie zawsze mam ochotę, a partner nalega...

i wtedy ulegasz ??? no pod przymusem to faktycznie bol sie moze pojawic. <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#75 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 września 2011 - 09:34

zresztą wiecie jak jest

ja nie wiem. U mnie nie ma akcji że on chce ja nie, wiec ulegam ;-)
A bole nigdy sie nie zdarzaja. A jesli wystepuja u kobiety to albo stan zapalny, albo stres, albo zamałe nawilizenie pochwy ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#76 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 15 września 2011 - 18:18

A jesli wystepuja u kobiety to albo stan zapalny, albo stres, albo zamałe nawilizenie pochwy

Albo gdzie nadżerka się pojawiła :-?

#77 kicia_kicia

kicia_kicia
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 września 2011 - 23:05

. Do tego od jakichś 2 miesięcy, około 2 tygodni przed okresem mam delikatne w bóle w podbrzuszu (coś jak tuż przed @ albo pierwsze 2 dni tylko słabsze) no i kłucia jajnika. Objawy niby wskazują na endometriozę ale oby to nie było to :shock:

Anonimka może to poprostu bóle owulacyjne... Ja też tak mam od jakiegoś roku,a wcześniej się nie pojawiały.
Dołączona grafika

#78 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 września 2011 - 18:19

Anonimka może to poprostu bóle owulacyjne... Ja też tak mam od jakiegoś roku,a wcześniej się nie pojawiały.

Wiem już ;-) . byłam u ginka w zeszłym tygodniu no i powiedział mi, ze tak mogę teraz przechodzić owulację. Dzięki temu wiem kiedy ją mam :lol: :mrgreen:

#79 Paulina1987

Paulina1987
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 09 listopada 2011 - 15:50

Ja też ostatnio miałam taka sytuacje, czułam ból podczas seksu, więc się wybrałam do ginekologa i okazało się , że mam zapalnie i to była przyczyna :)

#80 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 20:31

Dziewczyny...miała któraś z was kiedyś taki problem że przy wejściu do pochwy był problem i ciut dalej? że nie można w ogóle się tam przebić? jak by coś blokowało?że tam dalej jest większy ból i ściśnięte bardzo .