To ja przepadam za smakiem tych rozpuszczalnych witaminek, moim numerem 1 jest smak jabłkowo-morelowy krugera. Staram się przynajmniej jedną szklankę z suplementem wypić bo sporo przebywam na zewnątrz i jakoś mnie to trzyma przy zdrowiu.
Jakie suplementy witaminowe przy regularnych ćwiczeniach?
Napisano 25 lutego 2017 - 10:20
Napisano 15 marca 2017 - 09:18
Siemka polećcie jakieś fajne suplementy takie dobre do biegania. Najlepiej takie coś aby brać jedną - dwie tabletki dziennie i tyle. Z góry dzięki !
Napisano 27 marca 2017 - 12:46
odkad trenerka kazala mi zaopatrzyc sie we wszystkie suplementy to zaczelam dopiero to doceniac. niewazne czy cwiczycie w domu czy na silowni czy biegacie czy sprzatacie to witaminy sa mega wazne! moje nowe odkrycie to Vitrum d3 forte to witamina w kapsułkach i nie trzeba jej brac przy posiłkacjh, tylko po prostu. ja zaczelam byc taka "żwawa"..
spróbujcie bo warto
Napisano 28 marca 2017 - 09:54
o, dzieki za opinie.. szukam czegos, bo od zawsze miałam niedobór witamin. Często jestem osłabiona, baaaardo czesto przysypiam, trenuje, ale treningi sa przerywane bo znowu zcesto tez jestem przeziebiona.. wiec tez mam zamiar zaczac cos stosowac. o vitrum czytałam w internecie i mają dobre opinię, więc na pewno sprobuje ![]()
Napisano 17 maja 2017 - 20:11
zaczęłam regularnie ćwiczyć bo w wakacje mam wesele i musże dobrze wyglądać, ćwiczę a oprócz tego codzienie kilka razy dziennie piję herbatę active burn od big-active, pomaga spalić tłuszczyk szybciej i też zmniejsza apetyt, dużo mniejsze porcje jem i szybciej chudnę