Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Tabletki na powiększanie biustu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 399 postów

Napisano 09 września 2015 - 06:19

Cześć.Czy któraś z Was powiększała może biust tabletkami? Sama zastanawiam się nad tym ale z drugiej strony zastanawiam się czy jest to skuteczne. Obecnie mam na oku tabletki Perfect Bust. Na ceneo mają dość dobre opinie.Może któraś z Was miała z nimi do czynienia? Czy tabletki są skuteczne? Ile mniej więcej trzeba je brać?

I czy efekt utrzymuje się już po zakończeniu czy trzeba powstarzać? 

#2 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 10 września 2015 - 06:40

Ja je przyjmowałam.Powiem Ci,że efekt jest ok.Oczywiście nie powiększysz tym biustu jak operacją ale powinnaś być zadowolona bo piersi są większe, bardziej jędrne oraz prezentują sie korzystniej. Mi na tym właśnie zależało bo po porodzie nie przentowały się zbyt korzystnie. Musisz brać je 3 miesiace i to regularnie dzień w dzien bo może nie być efektów ( na forach dziewczyny polecają na to uważać). Ja brałam PerfectBust prawie rok temu i również zastanawiałam się czy efekt się utrzyma. Powiem Ci,że tak. Biust sie nie zmienił.

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#3 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 399 postów

Napisano 11 września 2015 - 06:42

Czy stosowałaś do tego jeszcze jakieś kremy wspomagające? Czy jedynie tabletki? 

#4 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 14 września 2015 - 05:23

Jeszcze miałam ten krem z serii. Kupowałam cały zestaw na 3 miesiące brania i dostałam do niego krem Perfect Bust gratis jako dodatek. Fajny bo ładnie nawilżał skórę i wygładzał biust ale nie powiedziałabym,że ma jakieś działanie powiekszające. Tabletki tak ale krem raczej Ci biustu nie powiększy. Stanowi jednak bardzo przyjemny dodatek. O piersi trzeba w końcu tak samo dbać jak o reszt ciała a niestety wiele dziewczyn o tym zapomina. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.