Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja u panow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#321 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:43

Więc męża depilujesz

nie ma takiej potrzeby. Maz nie ma ani jednego wlosa na klatce, a okolice intymne sam sobie goli (niekiedy nawet ja mu :-P ). Ale nigdy na calkiem zero :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#322 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:51

Ale nigdy na calkiem zero :lol:

ja też uważam, że coś tam lepiej zostawić ;-) Z medycznego punktu widzenia włosy po coś tam mamy, ale kurcze już dawno nie biegamy za mamutami tak więc ja jestem zdecydowanie za higieną ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#323 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:08

Tigra Ty zbokolu :lol: :lol: :lol:

harry84 nie miała aż takich krzaczorów, ale jak inaczej równomiernie podciąć włosy na klacie? :lol: albo na zero maszynką albo właśnie taką do podcinania <hmm></span>

Mi tam włoski nie przeszkadzają u facetów na klacie, nie małpiszony, ale niewielki zarost jest seksowny :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#324 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:12

ale jak inaczej równomiernie podciąć włosy na klacie? :lol:

Nie wiem :mrgreen:

Mi tam włoski nie przeszkadzają u facetów na klacie, nie małpiszony, ale niewielki zarost jest seksowny :lol:

Otóż to ;-) SEKSOWNY :-P

Jeśli chodzi o twarz (że tak przeskoczę) to raczej golę się regularnie (czyt. ogolę się rano to wieczorem już mam małego drapaka), brody nigdy nie miałem i raczej nie przewiduję :-P
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#325 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:13

niewielki zarost jest seksowny

Większy czasem też ;-) Mam znajomego, który jest dosyć hojnie obdarzony przez naturę - włosami oczywiście - i to naprawdę wygląda bardzo bardzo męsko ;-)

#326 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:32

Majorka^^ napisał/a:
Otóż to ;-) SEKSOWNY :-P

mnie tam włosy na klacie brzydzą :-P wolę jak facet ma wydepilowaną klatę, miejsce intymne i oczywiście pachy
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#327 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 14 kwietnia 2011 - 11:49

Mam znajomego, który jest dosyć hojnie obdarzony przez naturę - włosami oczywiście - i to naprawdę wygląda bardzo bardzo męsko

Mój T jest obdarzony dużą ilością włosów, ale na szczęście na nogach i rękach (ma je strasznie owłosione), ale przyzwyczaiłam się do tego. Miejsca intymne goli sobie i pachy również.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#328 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 14 kwietnia 2011 - 11:55

Mój R goli sobie okolice intymne 9ale nie całkiem na zero) i pod pachami. Na klacie nie ma potrzeby, żeby się depilował.

Mój T jest obdarzony dużą ilością włosów, ale na szczęście na nogach i rękach

Tak jak R., ale mi nigdy one nie przeszkadzały.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#329 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 12:55

A mojego to siłą by człowiek nie zaciągnął do golenia miejsc intymnych :P
Dołączona grafika

#330 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 21:07

Mój parę razy ogolił sobie okolice intymne, ale odrastanie włosków to jednak męka (wiem coś o tym :roll: ) :-P i teraz raczej już tylko przycina. Na klacie czy w innych miejscach w ogóle mi nie przeszkadzają, jemu też nie, więc nie ma takiej potrzeby ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#331 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 21:30

Mój R goli sobie okolice intymne 9ale nie całkiem na zero) i pod pachami. Na klacie nie ma potrzeby, żeby się depilował.

Mam dokładnie tak samo. :-) Raz coś tam rzuciłam, że mógłby się tak pomęczyć jak ja i też okolice intymne wydepilować, to chyba wjechałam troszeczkę na ambicje, bo spróbował. Ale potem było słuchania "swędzi, odrastają" :-D Przynajmniej już wie, jak ja się poświęcam :lol:

Mój T jest obdarzony dużą ilością włosów, ale na szczęście na nogach i rękach (ma je strasznie owłosione),

Paweł ma szczególnie nogi owłosione, zawsze pod tym względem się śmiejemy, że znaleźliśmy brakujące ogniwo między małpą, a człowiekiem :lol:

#332 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 17:03

Podobnie klaty... przecież to nieludzkie

zalezy ile masz tam wloskow :lol: Bo jesli las albo cala dzungla to GOL :lol:

No własnie,wezmy jeszcze pod uwage to ze niektórym panom te włosy śmiało wychodza róznież na szyje i wedruja na plecy ;;;)

#333 aneczka89

aneczka89
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 14 maja 2011 - 22:14

No własnie,wezmy jeszcze pod uwage to ze niektórym panom te włosy śmiało wychodza róznież na szyje i wedruja na plecy

mój tak ma. W ogóle ma bardzo bujne, do tego czarne owłosienie. Ale mi to nie przeszkadza i nie chciałabym żeby się męczył z depilacją. On i tak narzeka, ze musi twarz golić co drugi dzień ;)

#334 aniakarol

aniakarol
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 19 czerwca 2011 - 21:34

musi golic sie tam bo jak z włosami tam mozna go piescic ustami.

[ Dodano: 2011-06-20, 22:49 ]
Rozmawialismy z moim misiem dzisiaj o depilacji ale jego i oczywiscie nie całosci tam,znacie jakies dobre srodki czy te same są tylko co dla nas.

#335 emesz

emesz
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 19:59

Obowiązkowo pachy ;-) Nie cierpię włosów pod pachami, nieważne, czy u kobiety, czy u faceta :-?

To już jest chyba standardem a na pewno powinno być Panowie

#336 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 17:07

To już jest chyba standardem a na pewno powinno być Panowie

niestety, wciąż w wielu przypadkach depilacja pach chyba uwłacza męskiej godności :lol: znam wielu facetów dla których to nie męskie i za nic w świecie tego nie zrobią <bezradny></span>

#337 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 14:41

niestety, wciąż w wielu przypadkach depilacja pach chyba uwłacza męskiej godności znam wielu facetów dla których to nie męskie i za nic w świecie tego nie zrobią

dokładnie to tak jakby miało im ubyć męskości.. a to tylko względy higieniczne i estetyczne więc to nie powinien być taki kłopot..
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#338 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:46

depilacja pach chyba uwłacza męskiej godności :lol:

Co jest bardzo bzdurnym myśleniem... bo co, bo lepiej śmierdzieć na kilometr i zarzucać włosami :-P Nie dziękuję... stawiam na higienę i jakąś tam estetykę, a wcale mniej męski się nie czuję 8-)
Dołączona grafika

#339 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:01

Powiem szczerze, że nie wyobrażam aby Mój ogolił sobie klatę :P
Osobiście dla mnie podoba się owłosiona klata :D nie za dużo :)
Jedynie przycina sobie w miejscach intymnych:) i to w zupełności wystarczy :mrgreen: :mrgreen: a o higienę dba więc nie ma problemów :lol:
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#340 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 07:33

zarzucac włosami na kilometr

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

na szczęście mój Ł podziela twoje zdanie harry ;-)