nie ma takiej potrzeby. Maz nie ma ani jednego wlosa na klatce, a okolice intymne sam sobie goli (niekiedy nawet ja muWięc męża depilujesz
depilacja u panow
Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:43
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:51
ja też uważam, że coś tam lepiej zostawićAle nigdy na calkiem zero

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:08
harry84 nie miała aż takich krzaczorów, ale jak inaczej równomiernie podciąć włosy na klacie?
Mi tam włoski nie przeszkadzają u facetów na klacie, nie małpiszony, ale niewielki zarost jest seksowny
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:12
Nie wiemale jak inaczej równomiernie podciąć włosy na klacie?
Otóż toMi tam włoski nie przeszkadzają u facetów na klacie, nie małpiszony, ale niewielki zarost jest seksowny
Jeśli chodzi o twarz (że tak przeskoczę) to raczej golę się regularnie (czyt. ogolę się rano to wieczorem już mam małego drapaka), brody nigdy nie miałem i raczej nie przewiduję

Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:13
Większy czasem teżniewielki zarost jest seksowny
Napisano 13 kwietnia 2011 - 16:32
mnie tam włosy na klacie brzydząMajorka^^ napisał/a:
Mi tam włoski nie przeszkadzają u facetów na klacie, nie małpiszony, ale niewielki zarost jest seksowny
Otóż toSEKSOWNY
Napisano 14 kwietnia 2011 - 11:49
Mój T jest obdarzony dużą ilością włosów, ale na szczęście na nogach i rękach (ma je strasznie owłosione), ale przyzwyczaiłam się do tego. Miejsca intymne goli sobie i pachy również.Mam znajomego, który jest dosyć hojnie obdarzony przez naturę - włosami oczywiście - i to naprawdę wygląda bardzo bardzo męsko
Napisano 14 kwietnia 2011 - 11:55
Tak jak R., ale mi nigdy one nie przeszkadzały.Mój T jest obdarzony dużą ilością włosów, ale na szczęście na nogach i rękach
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 17 kwietnia 2011 - 21:30
Mam dokładnie tak samo.Mój R goli sobie okolice intymne 9ale nie całkiem na zero) i pod pachami. Na klacie nie ma potrzeby, żeby się depilował.
Paweł ma szczególnie nogi owłosione, zawsze pod tym względem się śmiejemy, że znaleźliśmy brakujące ogniwo między małpą, a człowiekiemMój T jest obdarzony dużą ilością włosów, ale na szczęście na nogach i rękach (ma je strasznie owłosione),
Napisano 18 kwietnia 2011 - 17:03
zalezy ile masz tam wloskowPodobnie klaty... przecież to nieludzkie
Bo jesli las albo cala dzungla to GOL
No własnie,wezmy jeszcze pod uwage to ze niektórym panom te włosy śmiało wychodza róznież na szyje i wedruja na plecy ;;
Napisano 14 maja 2011 - 22:14
mój tak ma. W ogóle ma bardzo bujne, do tego czarne owłosienie. Ale mi to nie przeszkadza i nie chciałabym żeby się męczył z depilacją. On i tak narzeka, ze musi twarz golić co drugi dzieńNo własnie,wezmy jeszcze pod uwage to ze niektórym panom te włosy śmiało wychodza róznież na szyje i wedruja na plecy
Napisano 19 czerwca 2011 - 21:34
[ Dodano: 2011-06-20, 22:49 ]
Rozmawialismy z moim misiem dzisiaj o depilacji ale jego i oczywiscie nie całosci tam,znacie jakies dobre srodki czy te same są tylko co dla nas.
Napisano 24 czerwca 2011 - 19:59
Obowiązkowo pachy
Nie cierpię włosów pod pachami, nieważne, czy u kobiety, czy u faceta
To już jest chyba standardem a na pewno powinno być Panowie
Napisano 25 czerwca 2011 - 17:07
niestety, wciąż w wielu przypadkach depilacja pach chyba uwłacza męskiej godnościTo już jest chyba standardem a na pewno powinno być Panowie
Napisano 26 czerwca 2011 - 14:41
niestety, wciąż w wielu przypadkach depilacja pach chyba uwłacza męskiej godności znam wielu facetów dla których to nie męskie i za nic w świecie tego nie zrobią
dokładnie to tak jakby miało im ubyć męskości.. a to tylko względy higieniczne i estetyczne więc to nie powinien być taki kłopot..
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:46
Co jest bardzo bzdurnym myśleniem... bo co, bo lepiej śmierdzieć na kilometr i zarzucać włosamidepilacja pach chyba uwłacza męskiej godności

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:01
Osobiście dla mnie podoba się owłosiona klata
Jedynie przycina sobie w miejscach intymnych:) i to w zupełności wystarczy
Napisano 27 czerwca 2011 - 07:33
zarzucac włosami na kilometr
na szczęście mój Ł podziela twoje zdanie harry