Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja u panow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#301 marella

marella
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 04 lutego 2011 - 13:32

Mnie też owłosione plecy się nie podobają. Za depilacją pach u panów też jestem, no chyba, że jest włosów dosłownie kilka. Obowiązkowo depilacja miejsc intymnych, albo strzyżenie na krótko. :-D Nogi i ręce zostawiłabym w spokoju, to takie męskie przecież. ;-)
Dołączona grafika

#302 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 06 lutego 2011 - 13:29

niektórzy by mogli też uszy ogolić dziwnie to wygląda zadbany koleś i włosy na uszach
Heinrich Heine Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna.

#303 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 19:34

Włosy na uszach ???
Oj to musi byc okopne,ale z tego co wiem to wszystko teraz mozna zrobić za pomoca depilacji laserowej-zrobic z naszym owłosieniem.Jednak jesli panowie od nas tego wymagaja to sami tez powinni o takiej depilacji pomyslec.[/youtube]

#304 puszysta lady

puszysta lady
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 18 lutego 2011 - 21:35

Od ładnych kilku lat nie depiluje sobie zarostu pod pachami nie mówiąc juz o włoskach na łonie.Tam mam je od kilku lat.Nie wyobrażam sobie żeby mój stary miał np mieć wygolony zarost na jądrach ,nie nie to nie męskie.Po to natura nas tak stworzyła by tak było i tyle

#305 bean

bean
  • Użytkownik
  • 126 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 02:23

albo strzyżenie na krótko

Na to się mogę zgodzić jak najbardziej. Bardzo seksownie wygląda taki przystrzyżony :) Jednak taki golutki nie wygląda dobrze, bo jednak włoski dodają męskości. A buszu nie lubię, bo nie.. :lol:
Dołączona grafika

BEAN - po narodowym języku Irlandczyków znaczy KOBIETA,

bardzo proszę nie mylić z fasolą :)

#306 KatarzynaL

KatarzynaL
  • Użytkownik
  • 221 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 12:33

Od ładnych kilku lat nie depiluje sobie zarostu pod pachami nie mówiąc juz o włoskach na łonie.Tam mam je od kilku lat.Nie wyobrażam sobie żeby mój stary miał np mieć wygolony zarost na jądrach ,nie nie to nie męskie.Po to natura nas tak stworzyła by tak było i tyle

a co z Twoimi nogami ? tam przecież włosy także tworzy natura .???
,,dzień w którym idziemy do sauny, to dzień w którym się nie starzejemy,, ,,a najfajniej na tym świecie- na fryzyjskim siedzieć grzbiecie,,

#307 Twiggy

Twiggy
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 21 lutego 2011 - 11:56

Trafna uwaga, KatarzynoL. Też mnie to ciekawi i czekam na odpowiedź puszystej lady :)
Wracając do głównego tematu, włosy pod pachami mnie brzydzą trochę ;/ a w miejscach intymnych też nie może być zbyt długo. Nogi i ręce zostawiłabym w spokoju, a co do klaty : jeśli owłosienie jest jakieś sensowne to super, ale znam kolesia który ma jakieś niewydarzone kłębki tylko, więc naprawdę lepiej wygląda z wydepilowanymi tymi krzaczkami.

#308 Ravena

Ravena
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 18 marca 2011 - 19:31

Hmm....Gdyby mój partner depilował nogi, to przyznam, zastanowiło by mnie to bardzo haha :mrgreen:

Tak poważnie, to oczywiście jestem ZA usuwaniem włosków z miejsc intymnych oraz pod pachami- (aczkolwiek nie musi być to depilacja do gołej skóry. Jeśli mężczyzna dba o higienę, meszek może zostać).

I nigdy, przenigdy nie lubiłam gdy facet golił klatę... Jest to takie mało męskie no :roll:
Uwielbiam zarost, to takie dzikie mrrau ;)

#309 OriRose

OriRose
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 21 marca 2011 - 21:47

Ja również nie wyobrażam sobie depilacji rąk i nóg u mężczyzn,pewnych elementów nie należy ruszać i burzyć ich naturalnego biegu ;-) zastanawiają mnie jednak miejsca intymne,ale chyba ogole wyglądają bardziej estetycznie.

#310 aniolek222

aniolek222
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 12:16

Mój się goli pod pachami i w miejscach intymnych ... :D:D Pod pachami bo woli bez
a w intymnych - ze wzgledu na mnie :D ale nigdy na chama z własnej woli się goli..:)
Ale nigdy w życiu na nogach !!! Nie chciałabym mieć faceta z ogolonymi nogami , musi na nogach miec kudły :D:d <huraaaaa></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#311 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 12 kwietnia 2011 - 17:05

JA nie mam nic przeciwko i sama teraz ide na depilacje nóg,to chetnie go zabiore ze soba.Ja wole wydepilowanych panów.

#312 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 13:36

No bez przesady, nóg to bym sobie w życiu nie wydepilował :-P
Podobnie klaty... przecież to nieludzkie :-P
Co do pach to ze względów higienicznych jestem jak najbardziej za. Okolice intymne, też fajnie jak są zadbane prawda :?: Ale tak całkiem na łyso to chyba się kobieta nie podoba ?
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#313 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 14:59

Podobnie klaty... przecież to nieludzkie

zalezy ile masz tam wloskow :lol: Bo jesli las albo cala dzungla to GOL :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#314 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:07

zalezy ile masz tam wloskow :lol:

Wszystko w granicach dobrego smaku, całe szczęście do małpy mi daleko więc jest dobrze ;-)
Wszelkim "zarośniętym" współczuję, bo jak to niby depilować? Ałłłł....
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#315 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:10

Wszelkim "zarośniętym" współczuję, bo jak to niby depilować?

Wloskiem :lol: A to wtedy boli i to baaaardzo <diabelek></span>

#316 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:11

bo jak to niby depilować? Ałłłł....

mój kumpel sobie 'podcina' maszynką do strzyżenia włosów głowy i w sumie fajnie wygląda :-) Jakoś golenia na 0 klaty sobie nie wyobrażam, a już wogóle wizja tych włosów odrastających- jeżozwierz :lol: :lol: :lol: :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#317 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:16

mój kumpel sobie 'podcina' maszynką do strzyżenia włosów głowy i w sumie fajnie wygląda

A co Ci fajnego pokazywał :P <lol></span>

jeżozwierz

Znam takiego jeżozwierza :-P Jak zobaczyłam to pobojowisko na jego klacie to myślałam, że się uduszę ze śmiechu <hepi1></span> uspokoić mnie nie mogli- szczególnie jak się kolega nie mógł opanować i ciągle się drapał :lol:

Ale tak całkiem na łyso to chyba się kobieta nie podoba ?

Dlaczego? Mi nie przeszkadza ;-) Jeśli tak facetowi wygodniej i czuje się komfortowo to nie mam nic przeciwko. Jedyne czego nie toleruję to golenie nóg i klatki piersiowej właśnie :->
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#318 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:18

mój kumpel sobie 'podcina' maszynką do strzyżenia włosów głowy i w sumie fajnie wygląda :-)

To niezły dywanik musi mieć, że aż takich środków uzywa ;-)

a już wogóle wizja tych włosów odrastających- jeżozwierz :lol: :lol: :lol: :lol:

No właśnie, masakra jakaś!
Ja nie powiem, włochacze to mam na nogach na ten przykład bujne, klata na szczęście "normalnie" owłosiona, męskości mi to nie odbiera czuję się z tym dobrze ;-)

Wloskiem :lol:

Kobieto wypluj te słowa :-?
Dołączona grafika

#319 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:25

Kobieto wypluj te słowa

oj tam :-P
Ja powiem tak: dla mnie facet ma miec wlasy na nogach,rekach, glowie i ewentualnie brodzie, za reszte podziekowal :->

#320 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 15:37

za reszte podziekowal :->

Więc męża depilujesz ? Tym swoim woskiem :-P
Dołączona grafika