Tak to się zgadza:) z synkiem miałam taki przypadek że jak bardzo chcielismy to nic z tego nie wychodziło:) a jak nie myślelismy o tym to samo przyszło że nawet sie nie spodziewałam:) Wiec chyba zkonsultuje dla pewnosci z lekarzem jakie witaminy itp. i do dzieła:)
Ciążowe staranka
Napisano 09 kwietnia 2015 - 20:40
Napisano 07 maja 2015 - 21:37
Właśnie byłam dzisiaj u lekarza i jak najbardziej mogę brać ten kwas foliowy:)Teraz jestem spokojniejsza:)
Napisano 22 lipca 2015 - 19:20
@wloczykijka powodzonka ![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 22 lipca 2015 - 20:47
@wloczykijka to szybkiego zafasolkowania
![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 sierpnia 2015 - 19:27
wloczykijka również trzymam kciuki.
nam udało się zajść w 3 cyklu. W sumie większego napięcia nie było. Wyszliśmy z założenia co ma być to będzie, na luzie
Napisano 31 sierpnia 2015 - 19:55
@nikus i jak tam? Zaczęliście staranka o rodzeństwo dla maluszka?
Nie
![]()
@wloczykijka gratuluje, rosnijscie zdrowo i... zazdroszcze ![]()
Napisano 31 sierpnia 2015 - 21:27
No juz 8 tydzien. W srode do gina
Nikus i Wam sie uda. Ile sie staraciw?
Napisano 01 września 2015 - 19:33
Peeeewnie
Nikus i Wam sie uda. Ile sie staraciw?
Sek w tym, ze jeszcze nie zaczelismy ![]()
Napisano 13 września 2015 - 17:15
O Nikus nie wiedziałam o planach:)
My narazie zostajemy przy jednym .
Ale sie zobaczy
Napisano 25 września 2018 - 20:30
najwazniejsze przed staraniami to zrobić badania zeby wykluczyc jakies poważniejsze choroby i też zacząć brać witaminy, im lepiej się przygotujemy tym lepiej dla dziecka, mi ginekolog kazał brac mama dha premium, mówił ze o mi pozwoli wszystkie braki wyrównać, nigdy jakoś specjalnie zdrowej diety nie prowadziłam i martwilam się jak to się odbije na zdrowiu maleństwa a cięzko nagle z dnia na dzień jeść pełno warzyw, ryb
Napisano 06 września 2019 - 20:07
z własnych doświadczeń polecam również sprawdzić tarczycę, bo czasami utrudnia ona zajście w ciąże.
Napisano 09 września 2019 - 08:22
do kwasu foliowego sobie kupiłam kwasy omega 3 naturell, bardzo dobry mają skład, dużo oleju z ryb i wiem że jest on pozyskiwany z ryb z czystych rejonów i co najważniejsze nie odbija mi sie po nich rybą.
Napisano 12 września 2019 - 22:28
ja po mamadha premium też nie miałam takich dolegliwości że coś się rybą odbijało,a nie musiałam witamin brać w kilku różnych suplementach tylko w tym jednym miałam potrzebne składniki, dla mnie to wygodniejsze, zawsze rano i wieczorm brałam tabletkę i z głowy
Napisano 28 lipca 2020 - 01:22
A ja mogę powiedzieć, że trzeba też zaangażować w przygotowania do ciąży przyszłego tatę. Zdrowy styl życia x2, zdrowa dieta x2 i suplementy x2. Dla mężczyzn jest taki nowy preparat z pozytywnym wynikami badań klinicznych, nazywa się SUPRAMEN.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych