Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#201 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 01 października 2008 - 21:28

ale to tak z kazdym jest, ze jak sie go dluzej uzywa to juz nie dziala. ja sie staram zmieniac. jak mi sie szampon skonczy to kupuje inny zeby sie wlosy nie przyzwyczaily. fructis dla mnie byl slaby,musialam za czesto wlosy myc.

[ Dodano: 2008-10-02, 11:32 ]
no to kupilam sobie dzisiaj pierwsza maske do wlosow. taka jakas do brazowych co to niby jeszcze maja pieknie sie mienic. trzyma sie ja na szczescie tylko 5 minut. tyle to chyba dam rade :) zobaczymy co mi potem na glowie zostanie

#202 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 03 października 2008 - 18:54

Fructis

Nutri Gładki-włosy sie nie elektryzują, uzywam zawsze zimą.Tego ze spłukiwaniem.

#203 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 06 października 2008 - 14:33

polecam Kreastase szampone do wlosow farbowanych i ich maski rewelka ale cena jest za wysoka ok 100 zl za szampon a maska 150 zl! lubie tez l'oreala z serii expert szampon, odzywka , maska. odzywke a sprayu z artego i odzywke do wlosow farbowanych z avonu no i dorzucam jeszze maske z londy

#204 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 06 października 2008 - 14:58

odzywka z gliss kur'a z jedwabiem jest super jak dla mnie ;-) włosy dobrze sie rozczesują po niej ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#205 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 06 października 2008 - 15:02

To ja polecam Nivea efekt prostych włosów odżywkę do spłukiwania po niej bez problemu rozczesuję moje długie do połowy pleców włosy i są proste:)
http://torebka.kafet...type=2&id=11342
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#206 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 06 października 2008 - 15:58

Zielonooka, potwierdzam, tez uzywam tej odzywki, razem z szamponem z tej serii i tez nie mam problemow z rozczesywaniem wlosow, a zawsze mialam. Moze moje wlosy nie sa zupelnie proste, ale na pewno sa bardiej proste niz wczesniej ;-)
Dołączona grafika

#207 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 października 2008 - 16:25

Kupilam ostatnio taka. Lubie Pantene. Ciekawe jak bedzie sie sprawowala ;-)

Załączone miniatury

• default.jpeg

#208 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 06 października 2008 - 18:33

[quote name="Madzik <bezradny></span> wlosy mialam ciagle tluste, oklapniete, brzydko wygladaly <bezradny></span>[/quote]
ja miałąm to samo, też nie nadawały się dla mnie odżywki Gliss kur

[ Dodano: 2008-10-06, 19:34 ]
Zielonooka, Lubię też tą odżywkę

<ookk>

#209 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 06 października 2008 - 23:29

z Gliss kur jestem zadowolona, wlasnie tez mam ta z jedwabiem do psikania i sie jej juz nie splukuje. fajne wlosy po niej sa. a maske co sobie zrobilam to spoko jest tylko wlasnie po niej te wlosy krotko swieze sie trzymaja.

#210 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 października 2008 - 09:33

palma, Jaką maskę??

<ookk>

#211 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 07 października 2008 - 09:34

wczesniej pisalam ze kupilam sobie maske do wlosow. ale nie wiem co to za firma, a maska jest do wlosow brazowychze to niby ma ladny odcien potem dawac, ale chyba nie daje.

#212 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 15:17

Używam odżywki Dove do wlosów suchych i zniszczonych . Wlosy są po nich miękkie, błyszczace , a i wlosy wydaja sie od razu zdrowsze.

#213 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 października 2008 - 19:37

Dziewczyny i chlopaki:D jak mozecie to odpowiedzcie mi. chcialam sobie zamowic w avon szampon truskawka i guawa ale tak sie zastanawiam do jakich on wlosow bedzie dobry(zacheca mnie ta truskawka) ale do jakich to wlosow moje sa sklonne do przetluszczania i cienkie... nie wiecie czasem?

#214 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 15 października 2008 - 09:14

powiem ci szczerze ze mi jakos akurat szampony z avonu nie lezaly. jak chcesz taki co super pachnie to herbals czy jakos tak maja intensywne zapachy.

#215 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:16

WweronikaA, ja jakos nie przekonalam sie do tych szamponow z avona... nie wiem jakos tak :)
ja wole uzywac herbal essences o róznych zapachach i do tego maseczke mleczno kokosowa i poprostu miodzio... moje wlosy pachna przez 3 dni pieknie a maseczka utrzymuje sie do tygodnia i cudnie pachna wlosy po umyciu nia

#216 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2008 - 13:55

WweronikaA, ja jakos nie przekonalam sie do tych szamponow z avona... nie wiem jakos tak :)
ja wole uzywac herbal essences o róznych zapachach i do tego maseczke mleczno kokosowa i poprostu miodzio... moje wlosy pachna przez 3 dni pieknie a maseczka utrzymuje sie do tygodnia i cudnie pachna wlosy po umyciu nia

a po tym szamponie sie nie przetluszczaja? nie musze myc codziennie? a wiecie kolezanka mi mowila ze wlosy po tym szmponie truskawkowym z avonu strasznie jej wypadaly wiec go odstawie...

#217 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 14:01

WweronikaA, no po tym szamponie nie przetluszczaja mi sie wlosy sZybko. ja myje codziennie bo sie juz przyzwyczailam i nie moge zyc jak nie umyje wlosow :P le jest swietny ja jestem zadowolona z niego :)

#218 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2008 - 14:04

WweronikaA, no po tym szamponie nie przetluszczaja mi sie wlosy sZybko. ja myje codziennie bo sie juz przyzwyczailam i nie moge zyc jak nie umyje wlosow :P le jest swietny ja jestem zadowolona z niego :)

no to sobie go sprawie bo ja do tej pory uzywalam palmoliw i timoteil (nie wiem jak sie pisze;/) i bylam zadowolona ale potrzebuje zmiany bo przestaje dzialac:(

#219 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 14:05

no palmoliw i ten drugi tez sa dobre :) mi np nie słózy wogule elseve czy jakos tak smierdza mi wlosy po nim :/ ja tam lubie ten bo przynajmniej ciagle ładnie pacha i takie puszyste sie wlosy wydaja.. sa rozne rodzaje tego herbala ja np mam do wlosow farbowanych i szybko przetluszczajacych sie :)

#220 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2008 - 14:07

no palmoliw i ten drugi tez sa dobre :) mi np nie słózy wogule elseve czy jakos tak smierdza mi wlosy po nim :/ ja tam lubie ten bo przynajmniej ciagle ładnie pacha i takie puszyste sie wlosy wydaja.. sa rozne rodzaje tego herbala ja np mam do wlosow farbowanych i szybko przetluszczajacych sie :)

o wlasnie bo ja tez farbuje wlosy no i jeszcze jedno jaki on jest jesli uzywam pianki do ukladania wlosow? nie wplywa to na jakos pozniej? bo ja praktycznie ciagle uzywam pianki