Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wieczór panieński

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#221 kolista

kolista
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 09 października 2015 - 15:32

ja na moim wieczorze panieńskich byłam w hotelu w ustce z moimi najlepszymi przyjaciółkami. Ależ to był cudowny czas! wyszlałyśmy się za wszystkie czasy, a do tego tamtejsze spa - marzenie! ;)

#222 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 09 maja 2016 - 11:04

@halynka pisz jak po wieczorze! 😀

Ja to bym chciala w domku wypić drinka w małym gronie. Obeszlabym sie bez imprezy ;) ewentualnie grill, ale nie mam gdzie :P
Zobaczymy co to będzie ;)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#223 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 09 maja 2016 - 13:04

Obeszlabym sie bez imprezy

Ej, też tak mówiłam. I tak też się zaczęło. I całe szczęście, że skończyło się w klubie (klubach), bo przecież tylko raz w życiu masz okazję na panieński! :) My jak już miałyśmy "bardzo dobre humory" to ruszyłyśmy na miasto i to było super. Jakaś grupa facetów na Starym Mieście mnie podrzucała, śpiewali "sto lat", klękali przede mną i błagali, żebym nie wychodziła za mąż.  :lol: W klubie też super - nigdy w życiu nie tańczyłam z taką ilością mężczyzn niż wtedy. Zastanów się jeszcze, czy nie fajnie trochę poszaleć.  ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#224 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 10 maja 2016 - 15:42

ja w ogóle nie mam pomysłu co bym chciała robić na wieczorze panieńskim ...  a niedlugo czeka mnie rozmowa ze świadkową na ten temat ...

#225 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 maja 2016 - 19:19

a niedlugo czeka mnie rozmowa ze świadkową na ten temat ...
moze ona Ci cos fajnego zaproponuje? Grunt to sie nie nastawiac negatywnie. W końcu dobre towarzystwo to polowa sukcesu ;-) 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#226 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 14 maja 2016 - 17:51

@Majorka^^ w domu też można zorganizować dobrą imprezę ;)

@krowka17 no bo to nie do ciebie należy wymyślanie. Niech się dziewczyny wykażą :)

No więc, krótka relacja...

Wszystkie laski pytały o panieński, ale nikt się do organizacji nie wyrywał, więc zapytałam świadkowej (siostry) czy podejmie wyzwanie. Dałam jej tylko namiary na osoby, które chcę zaprosić i na tym moja rola się kończyła. Wszytko było niespodzianką. Zaznaczyłam tylko, że ze względu na Antosia nie chcę specjalnie jechać do Poznania do klubu, bo co kiedy coś się wydarzy? Był z tatą, ale to nie zdarza się często więc...

Dostałam tylko wytyczne, żeby ubrać się luźno. W dzień wieczoru panieńskiego siostra po mnie przyjechała i wywiozła mnie w las... a właściwie do znajomej stadniny pod lasem. Na miejscu czekały na mnie kumpele ubrane po kowbojsku. Ja również dostałam swoją koszulę i kapelusz. Ale okazało się, że to nie koniec wycieczki. Wsiadłyśmy do aut z kierowcami i znaleźliśmy się w innej stajni. Zrobiłyśmy sobie mini sesję i podjechał nasz wóz! Przejechaliśmy się nim z powrotem do punktu wyjścia, a ja miałam okazję nawet powozić. Dziewczyny żałowały tylko, że wsiadłyśmy na trzeźwo. Na miejscu zrobiłyśmy grilla. Było od razu widać, że impreza przygotowywana przez kobiety, bo stoły się uginały od pyszności. Były ciasta, kanapeczki, sałatki, kurczak. No i oczywiście duużo wódki. Kilka drinków i się rozkręcałyśmy. Była okazja do pogadania i powspominania. Zostałam też przemaglowana w kilku konkursach. Dziewczyny przygotowały mi paczkę z prezentami: słoik na wspomnienia 9gdzie na początek dorzuciły coś od siebie), pamiątkowy dyplom, kajdanki, wałek na męża, pampers na drugie, zupka z paczki co bym zawsze obiad dla męża miała i oczywiście bielizna na noc poślubną :) Później rozpaliłyśmy ognicho, a po niezliczonej ilości drinków włączyłyśmy muzykę i potańczyłyśmy trochę i wygłupiałyśmy się. Tak się dziewczyny rozkręciły, że trzeba było dzwonić po dowóz alkoholu.

Nie żałuję, że nie było facetów  (prócz woźnicy z którym też mam fotki niezłe), klubu czy czegoś tego typu. Było naprawdę super i w moim stylu. Fajnie, że dziewczyny miały pomysł, wymyśliły temat i naprawdę się przygotowały.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#227 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 maja 2016 - 21:48

@halynka brzmi ekstra !! świetny pomysł z tą stadniną :) najważniejsze, że dobrze się bawiłaś :)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#228 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 maja 2016 - 19:19

@halynka  <ookk> brzmi świetnie! a najfajniejsze jest, że widać, że się dziewczyny postarały :)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#229 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 maja 2016 - 12:32

@halynka, babskie ognicho, tańce, śpiewy i wspominki - brzmi świetnie :mrgreen: I jeszcze stadnina - fajnie, nietypowo, oryginalnie. No i najważniejsze, że wam wszystkim, a przede wszystkim Tobie się podobało :)

#230 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 maja 2016 - 19:49

super wykombinowaly ci ten panienski. 

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#231 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 maja 2016 - 15:13

Ale fajnie  <ookk>  wyobraziłam to sobie  :-D  musiało być świetnie :) 

#232 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 25 maja 2016 - 08:28

Dzięki, Naprawdę było fajne, no i czułam się super, że to wszystko specjalnie dla mnie.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#233 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 02 czerwca 2016 - 11:18

@halynka taki panieński pasował mi do Ciebie! Super pomysł 😉

U mnie byla jednak impreza 😁 Najpierw w domku tort, szampan, prezenty i wspólne foto. A później busem na imprezke. Czyli nic odkrywczego, ale bylo bardzo miło. Gdyby jedna kumpela się nie wygadała to miała być niespodzianka, bo mialam myśleć, że nic nie będzie organizowane.
Miłe wspomnienia pozostaną 😉
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#234 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 02 czerwca 2016 - 13:58

@halynka Ale super miałaś wieczór panieński , super się dziewczyny postarały :-) :-) :-).

@Majorka^^ Najważniejsze jest to że super się bawiłaś , i to w dobrym towarzystwie :-) :-D :-D :-D.

Nie wiem jak wy ale ja zauważyłam że takie wieczory panieńskie i kawalerskie są już oklepane , np. moja siostra cioteczna nie będzie robić gdyż nie ma za bardzo z kim , moja siostra robiła taki łączony kawalersko- panieński i bardzo miło wspomina :-) :-) .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.