przez wczorajszy mecz dzis Panicz do przedszkola nie miał checi wstac
Kurczę, a ja do dzisiaj nie wiem nawet, jaki był wynik 
Szukam prezentów na święta i nie mam kompletnie pomysłów.
Ja na razie mam tylko pomysł na prezent dla rodziców. Jak co roku zrzucam się z siostrą i kupujemy coś "konkretnego"
Koleżance kupię jakąś książkę, bo mam już całą listę tych, które wiem, że chciałaby przeczytać, a co do reszty nie mam na razie zielonego pojęcia. Na szczęście jeszcze trochę czasu 
wewnątrz czuję jakiś niepokój i miliardy różnych myśli mnie bombarduje
Nienawidzę tego uczucia, a raz na jakiś czas (na szczęście nie często) mnie dopada. I to tak zupełnie bez powodu. Okropieństwo 
Dacie wiare ze musi pytac meza czy moze sobie kupic bielizne, buty, bluzke?
Znam ze 2 takie związki. Nie wyobrażam sobie żyć w takim i dziwię się, że kobiety się na to godzą 
zimno dzis strasznie. Do tego wilgoc.
To tak, jak u mnie. Miałam pobiegać, ale nie chciało mi się wychodzić na taką zimnicę. Nad samym morzem wieje pewnie tak, że głowy urywa, więc dziś leniwie zostałam w domu, napaliłam w kominku i zaległam z kawą pod kocem 
Taaak mi dobrze w domu, że z jednej strony nie chce mi się w ogóle wyjeżdżać, ale z drugiej, nie mogę się doczekać, bo mimo, że to tylko parę dni, to zdążyłam się już stęsknić za niektórymi ludźmi. Kolega z pracy dzwoni i mówi, że tęskni, koleżanka jak najszybciej chce się umawiać na ploty, druga wyciąga mnie do teatru i weź tu, człowieku wyjedź chociaż na chwilę 
I tylko przypomniało mi się, że przed wyjazdem, kiedy tak się spieszyłam, pakowałam się w 5 minut, wracałam z taksówki na górę w przekonaniu, że zapomniałam portfela i w końcu wyrzucając wszystko na siedzeniu znalazłam go w torbie gdzieś między ciuchami, zapomniałam wyrzucić śmieci. Nie chcę sobie nawet wyobrażać, jakie zapachy powitają mnie na progu