Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pytam, oczekuję odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#241 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:07

Tilia, mam rozumiec ze tanczy i obsciskuje sie z inna?
Dzwonie do kumpeli mowie jej o tym jesli mam mozliwosc robie fotki :) A co:)

Jak reagujesz na wiadomosc ze Twoj chlopak bedzie mial dziecko z inna??

#242 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:12

Jak reagujesz na wiadomosc ze Twoj chlopak bedzie mial dziecko z inna??

zabiłabym go :!:
a tak poważnie... odeszłabym od niego bez zastanowienia :!:
pewnie by bolało

a jak reagujesz na wiadomość ze ty jesteś w ciązy... ????

#243 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:25

a jak reagujesz na wiadomość ze ty jesteś w ciązy... ?

przestraszylabym sie bo teraz ostatnia klasa matura itd <bezradny></span> No i reakcja rodzicow :shock:

Nie masz pracy i nie mozesz jej znalesc od kilku lat. Masz propozycje tanczenia w klubie. Tylko tanczenia zgadzasz sie?

#244 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:27

nie zgadzam się... nigdy w zyciu.

Stoisz w sklepowej kasie, nagle podchodzi ochroniarz, oskarza Cie przy wszystkich o kradziez i prosi na zaplecze.. Ty wiesz ze nic nie ukradlas... jak sie zachowujesz?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#245 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:29

Nie masz pracy i nie mozesz jej znalesc od kilku lat. Masz propozycje tanczenia w klubie. Tylko tanczenia zgadzasz sie?

zgadzam :P bo lubię tańczyć :) no i bedzie z tego kasa :mrgreen:

uuu zdublować sie pytanie...
to odpowiem na dwa :P

kashira.. poszłabym z nim grzecznie na zaplecze i kazała mu wezwać policje żeby oni mnie przeszukali. potem kazałbym mu przeprosić mnie na forum sklepu :P

co byś zrobiła gdybyś wygrała 5 tys złotych? na co byś to wydała ???

#246 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 12:33

Stoisz w sklepowej kasie, nagle podchodzi ochroniarz, oskarza Cie przy wszystkich o kradziez i prosi na zaplecze.. Ty wiesz ze nic nie ukradlas... jak sie zachowujesz?

mowie ze ja niczego nie ukradlam i z checia z nim pojde zeby glupio mu sie zrobilo i oczywiscie publicznych przeprosin bede sie domagac!

co byś zrobiła gdybyś wygrała 5 tys złotych? na co byś to wydała

Moze bym gdzies pojechala odpoczac? Albo wiem mala sumka jak na taka potzrebe ale zaczelabym dom wykanczac ;-)

Masz do wyboru: Mieszkac u partnera z jego rodzicami
Albo samemu z tym ze dom jest w stanie "surowym" wszystko musisz sobie urzadzic itd a kaski nie masz <bezradny></span>

#247 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 sierpnia 2009 - 20:31

Masz do wyboru: Mieszkac u partnera z jego rodzicami
Albo samemu z tym ze dom jest w stanie "surowym" wszystko musisz sobie urzadzic itd a kaski nie masz

biore dom w stanie surowym na poczatek cos pozycze , zacisne pasa i choc kuchni , łazienkę i jeden pokój biednie bo biednie ale urządzam.

Nie mozesz zajsc normalnie w ciąze i decydujesz sie na in vitro poniewaz to jest jednyna szansa to lekarz proponuje aby wszepic dwa zarodki. Po kilku tygodniach okazuje sie ze zarodków jest 5 , lekarz proponuje redukcje ilosc , co robisz ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#248 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:15

Nic nie robię :) dbam o siebie i modlę się by wszystkie dzieciaczki urodziły się zdrowe i żebym była w stanie donosić ciąże...

Dowiadujesz się że masz siostrę/brata o którym nie miałaś zielonego pojęcia, bo wychowywał się w innej rodzinie... co robisz?
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#249 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 18:15

staram się go/ją odnaleźć i spróbować nawiązać kontakt ;)

Wybierasz się na wesele koleżanki a w dniu wesela dostajesz wysypki na dekolcie rękach i nogach co robisz?

#250 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 19:53

jestem wsciekła i pewnie bym załozyła jakas koszule zamiast przygotowanej sukinki , albo bym sie przebrała na weselu , oczywiscie to zalezy jak ta wysypka wyglada :-)
Twój facet przychodzi do was i móiw ze jego matce nie podoba sie wasz zwiazek co robisz/mówiisz?

#251 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 20:06

Twój facet przychodzi do was i móiw ze jego matce nie podoba sie wasz zwiazek co robisz/mówiisz?

Mówię:
Strata Twojej matki! :-P
A ja przecież będe żyła z Tobą a nie z Twoimi rodzicami. ;-)

Co byś zrobiła gbyś sie dowiedziała,że zostało Ci 48 h życia??
Dołączona grafika

#252 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:22

Zadzwonilabym do bliskich powiedziec ze ich kocham a pozniej do przyjacil i bym zaszalala..
Zrobila wszystko co moge w takim czasie na na co zawsze braklo mi odwagi.

Jestes po slubie.. Wtedy Twoj facet mowi Ci ze jest bezplodny, ale bal Ci sie wczesniej do tego przyznac, co robisz?

#253 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 06:23

Jestes po slubie.. Wtedy Twoj facet mowi Ci ze jest bezplodny, ale bal Ci sie wczesniej do tego przyznac, co robisz?

na początku byłabym zła i rozżalona... ale nie potrafiłabym tak długo, bo byłoby mi go szkoda... Nie zostawiłabym go, bo to przeciez mężczyzna ktorego wybrałam. Myślę, że podjęlibyśmy się zaadoptowania maluszka ;-)

Jedziesz na wazna rozmowe w sprawie Twojej wymarzonej pracy... Jesteś już na miejscu, za dwie minutki masz wchodzic i nagle zorientowalas się, ze nie masz teczki z cv, swiadectwami itd., której wymagali na to spotkanie...
Co robisz??
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#254 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 13:24

W pierwszej chwili panikuje...na przemian oblewa mnie cieply i zimny pot! Po czym oddycham gleboko, licze wolno do 10, wchodze...przyznaje sie, ze zapomnialam tak niezbednej mi w tej chwili teczki i licze na wyrozumialosc!!!

Co bys zrobila, gdyby Twoja najblizsza przyjaciolka odbila Ci faceta?
Dołączona grafika

#255 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 13:44

Co bys zrobila, gdyby Twoja najblizsza przyjaciolka odbila Ci faceta?

Kiedyś mi się to przytrafiło. Na początku byłam wściekła, ale doszłam do wniosku, że nie warto poswięcac przyjaźni dla faceta. Gdyby spotkało mnie to w tej chwili, pewnie nawtykałabym jej i zerwała z nią wszystkie kontakty :evil:

Jedziesz samochodem, nagle na dużym skrzyżowaniu auto ci gaśnie powodując przy tym ogromny korek. Nie masz telefonu. Co robisz? :-P
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#256 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 14:46

tigraa84, :mrgreen: wiem że to twoja sytuacja ostatnia :mrgreen: też kiedyś w takiej byłam ... zacisneły sie hamulce i ani nie popuściły na moment ...

tak więc - rozwiązanie bardzo proste - idę do najbliższego stojącego samochodu i proszę o pomoc ... podcholowanie czy coś ... zapewne bym musiała po kilku autach pochodzić, poszu kać, ale w końcu bym kogoś znalazła ... a jak nie ... to niech stoją w korku ... no i podejrzewam że od razu od szanownego pana (żadnej pani pod uwagę nie biorę :mrgreen: ) zadzwoniłabym po pomoc drogową, no i kto wie ... może numer telefonu tak "na wszelki wypadek" od niego bym wzieła <umieraam></span>

cieszysz sie jak głupia na tygodniowy urlop, ale tuż przed jego rozpoczęciem okazuje sie że musisz go przełożyć przynajmniej o tydzień ze wzgledu na szerzącą się chorobę która tylko ciebie nie dopadła z całej pracującej z tobą ekipy ... co robisz, jak reagujesz?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#257 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 18:31

jestem złą i to bardzo no ale dielnie to znosze i modle sie by pogoda była dobra :-)
jestes rok po slubie i nadal nie mozesz zajsc w ciaze a twój facet nagle oznajmia ze bedzie miła dzieco z inna , która go nie chce i on chce je zatrzymać co robisz ???

#258 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 07 października 2009 - 17:36

Chciałabym mieć tyle siły i odwagi co Marta z serialu Barwy Szczęścia ale na pewno nie dałabym rady...
Mając świadomość że ja nie mogę mieć dzieci a on ma z inną byłaby tak okrutna dla mnie że chyba bym odeszła ale pewna nie jestem....

:arrow: dzień przed ślubem dowiadujesz się że twój przyszły mąż skłamał w ważnej sprawie np zataił że jest bezpłodny jak reagujesz;> :?:

#259 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 21:50

byloby mi bardzo przykro,ze mnie oklamal, zrobilabym mu awanture, ale nie zrezygnowalabym ze slubu, Wybaczylabym.

dowiadujesz sie,ze Twoj byly facet zdradzal Cie z najlepsza przyjaciółką jak reagujesz?
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#260 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 22:12

biorę przyjaciółkę na szczerą rozmowę i oznajmiaj jej, że oto właśnie awansowała na stanowisko 'byłej przyjaciółki' i nie mam ochoty mieć z nią nic do czynienia, nigdy więcej.. co do faceta byłoby mi obojętne skoro to już mój eks..

jesteś w związku z facetem, którego nie tolerują Twoi rodzice. Nagle on traci pracę i musi wyprowadzić się ze swojego mieszkania, ma możliwość wprowadzenia się do Ciebie, ale Ty mieszkasz przecież z rodzicami... co robisz? jakie znajdujesz wyjście z tej sytuacji? :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>