Twój najleprzy przyjaciel nagle zaczoł okazywać coraz silniejsze zainteresowanie Tobą. Bardzo go lubisz,jest dla Ciebie ważny ale...nie ma szans na nic więcej bo masz już kogoś na oku. Przyjaciel wyznaje Ci miłość,co robisz?
Pytam, oczekuję odpowiedzi
Napisano 22 października 2008 - 21:02
Twój najleprzy przyjaciel nagle zaczoł okazywać coraz silniejsze zainteresowanie Tobą. Bardzo go lubisz,jest dla Ciebie ważny ale...nie ma szans na nic więcej bo masz już kogoś na oku. Przyjaciel wyznaje Ci miłość,co robisz?
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 23 października 2008 - 16:20
Jesteś w publicznej toalecie
Napisano 29 października 2008 - 18:13
[ Dodano: 2008-10-29, 18:13 ]
a moje pytanie:
gdyby Twój brat powiedział Ci , że jest gejem. Co byś zrobiła?
Napisano 02 listopada 2008 - 20:51
troche bym sie zdziwiła bo moi bracia maja stałe partnerkigdyby Twój brat powiedział Ci , że jest gejem. Co byś zrobiła
Gdybyś była w ciązy i w badaniach wyszło by ze dziecko może byc chore co byś zrobiła?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 listopada 2008 - 21:08
Wiesz, że osoba, której nienawidzisz z całego serca potrzebuję dawcy szpiku i dziwnym zbiegiem okoliczności tylko Ty możesz nim być. Jeśli się nie zgodzisz ta osoba umrze. Co robisz??
Napisano 03 listopada 2008 - 11:33
zależy czym by mi ta osoba zawiniła i jak bardzo bym jej nienawidzila.Wiesz, że osoba, której nienawidzisz z całego serca potrzebuję dawcy szpiku i dziwnym zbiegiem okoliczności tylko Ty możesz nim być. Jeśli się nie zgodzisz ta osoba umrze. Co robisz??
Znajdujesz na ulicy portwel z kwota 3 tys. złotych. Bez sokumentów,czysta gotówka i nic więcej. Co robisz? Idziesz z tym na komisariat czy zabierasz pieniązki dla siebie?
Napisano 04 listopada 2008 - 12:35
Skoro nie ma dokumentów, policja i tak nic nie pomoże i zwiną kasę dla siebie
Po 10 latach małżeństwa dowiadujesz się, że mąż cię zdradza. Co robisz?
(mieszkasz u niego i on pracuje na rodzinę)
Napisano 04 listopada 2008 - 13:04
Atakuje cię pijany facet , okrada cię a ty widząc jego twarz przypominasz sobie że jest to twój dawny dobry znajomy, co robisz???
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 04 listopada 2008 - 14:42
Co byście zrobiły gdyby: idąc ulicą nagle facet klepie Was po tyłku i idzie dalej, jakby nigdy nic?
Napisano 04 listopada 2008 - 16:32
nie cierpię tego typu zqachowania,wyzwała bym go nie szczędząc sobie przy tym,wiem ze na sto % taka była by moja reakcjaCo byście zrobiły gdyby: idąc ulicą nagle facet klepie Was po tyłku i idzie dalej, jakby nigdy nic?
Chłopak na pierwszą randkę zabiera Cię do restauracji
Jaka jest Twoja reakcja?
Napisano 08 listopada 2008 - 00:36
i zapraszam na kawę
Tydzień przed ślubem kościelnym okazuje się że ksiądz niemoże dać wam ślubu bo okazuje się że twój facet nie ma ukończonego kursu PM.
Co robisz w takie sytuacj???
Napisano 19 listopada 2008 - 14:42
szukając tak zwanych "wtyk" szukam sposobu aby przyspieszyć ukochanemu kurs,a druga stroną dostaje miezły opier***za to,że jest taki nieodpowiedzialnyTydzień przed ślubem kościelnym okazuje się że ksiądz niemoże dać wam ślubu bo okazuje się że twój facet nie ma ukończonego kursu PM.
Co robisz w takie sytuacj???
Stoisz w kolejce przy kasie w supermarkecie,wielka kolejka a za tobą mega boski koleś...i wydaje się ,że jest toba zainteresowany
co robisz?
Napisano 24 listopada 2008 - 18:14
Właśnie szykujesz się na sylwestra (do wyjścia pozostało 5min.), nagle łamie ci sie opcas z butów, które pasują do zakupionej sukienki, a w szafie nie masz nic na zmianę bo wszystkie ciuchy zawiozłaś do mamy. Co robisz???
Napisano 02 grudnia 2008 - 18:14
Co byś zrobiła jeśli chłopak z którym jesteś 5/6 miesięcy dał mi Ci pierścionek ? Jaka by była Twoja reakcja ?
Napisano 04 grudnia 2008 - 22:49
znając mnie parsknęłabym mu w twarzCo byś zrobiła jeśli chłopak z którym jesteś 5/6 miesięcy dał Ci pierścionek ? Jaka by była Twoja reakcja ?
dowiadujesz sie że twoja daleka stryjeczno cioteczno itd. ... powiedzmy jakaś ciotka, zmarła pozostawiając ci ogromną posiadłość. problem w tym że jest ona w Australii. co z nią robisz i dlaczego ?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 grudnia 2008 - 22:54
Kochacie się.. Pęka wam gumka. Przygodny facet, przygodny sex.. Wkrotce okazuje sie ze jestes w ciazy.. Co robisz? Mowisz mu o tym?
Napisano 05 grudnia 2008 - 14:23
Właśnie dowiadujesz się, że ukochana osoba cię zdradziła ale ten jeden jedyny raz z powodu zbyt dużej ilości alkoholu, co robisz?
Napisano 05 grudnia 2008 - 14:28
Twoj chlopak chcac sprawic Ci niespodzianke, kupil bilety do miejsca ktore zawsze chcialas odwiedzic. Jednak w tym samym terminie ma się odbyć słub Twojej najlepszej przyjaciolki.
Co robisz?
Napisano 06 grudnia 2008 - 13:20
Ide na slub przyjaciółki. W to miejsce moge kiedys pojechac ,nawet za kilka lat a ślub jest tylko razTwoj chlopak chcac sprawic Ci niespodzianke, kupil bilety do miejsca ktore zawsze chcialas odwiedzic. Jednak w tym samym terminie ma się odbyć słub Twojej najlepszej przyjaciolki.
Co robisz
Spotykasz sie od dłuzszego czasu z facetem , jest ok, planujecie przyszłość, nagle okazuje sie , ze jestes w ciązy , a on mówi że nie chce dziecka . Daje ci ultimatum albo on albo dziecko?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko