Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pytam, oczekuję odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#141 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 22 października 2008 - 21:02

...do pary kobiet homoseksualnych. Rodzina to rodzina,dziecko czuło by ze jest kochane a to jest najważniejsze :-)

Twój najleprzy przyjaciel nagle zaczoł okazywać coraz silniejsze zainteresowanie Tobą. Bardzo go lubisz,jest dla Ciebie ważny ale...nie ma szans na nic więcej bo masz już kogoś na oku. Przyjaciel wyznaje Ci miłość,co robisz? .
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#142 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 października 2008 - 22:34

Mówię mu wprost, ze nic z tego nie będzie. No chyba że jednak mi się troszkę podoba, to może dam mu szansę? ;-)

Odkrywasz, ze facet Twojej przyjaciółki perfidnie ją zdradza. Mówisz jej o tym?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#143 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 23 października 2008 - 16:20

mówię odrazu! Bez chwili zawahania!!! :-|

Jesteś w publicznej toalecie :mrgreen: . Siedzisz właśnie na ''tronie'' < :-P >,gdy nagle ktoś otwiera drzwi,które zapomniałaś zamknąć :lol: No i w tak niezręcznej sytuacji,okazuje się że jest to mega przystojniak którego często widujesz na osiedlu...jak postarasz się wybrnąć z sytuacji??
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#144 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 29 października 2008 - 18:13

hmm.... za pewne zarumieniłabym się , szybciutko założyła nogę na nogę i uśmiechneła się

[ Dodano: 2008-10-29, 18:13 ]
a moje pytanie:

gdyby Twój brat powiedział Ci , że jest gejem. Co byś zrobiła?
A.

#145 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2008 - 20:51

gdyby Twój brat powiedział Ci , że jest gejem. Co byś zrobiła

troche bym sie zdziwiła bo moi bracia maja stałe partnerki ;-)

Gdybyś była w ciązy i w badaniach wyszło by ze dziecko może byc chore co byś zrobiła?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#146 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 listopada 2008 - 21:08

Zalezy jak bardzo chore. Jeżeli wiązałoby się to z "byciem warzywem" dokońca życia, pewno rozważałabym aborcje... trudno odpowiedzieć na to pytanie, kiedyś stwierdziłam, że bez względu na wszystko urodze dziecko, a teraz gdy wczułam się w rolę matki, która musi patrzeć jak jej dziecko cierpi, nie może chodzić, mówić, nawet nie rozumie co się wokół niego dzieje, to nie wiem czy dałabym radę...

Wiesz, że osoba, której nienawidzisz z całego serca potrzebuję dawcy szpiku i dziwnym zbiegiem okoliczności tylko Ty możesz nim być. Jeśli się nie zgodzisz ta osoba umrze. Co robisz??
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#147 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 11:33

Wiesz, że osoba, której nienawidzisz z całego serca potrzebuję dawcy szpiku i dziwnym zbiegiem okoliczności tylko Ty możesz nim być. Jeśli się nie zgodzisz ta osoba umrze. Co robisz??

zależy czym by mi ta osoba zawiniła i jak bardzo bym jej nienawidzila.

Znajdujesz na ulicy portwel z kwota 3 tys. złotych. Bez sokumentów,czysta gotówka i nic więcej. Co robisz? Idziesz z tym na komisariat czy zabierasz pieniązki dla siebie?

#148 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 12:35

Zabieram pieniążki dla siebie.
Skoro nie ma dokumentów, policja i tak nic nie pomoże i zwiną kasę dla siebie :mrgreen:

Po 10 latach małżeństwa dowiadujesz się, że mąż cię zdradza. Co robisz?
(mieszkasz u niego i on pracuje na rodzinę)
Jestem w Peru...

#149 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 13:04

Jeśli był to 1 taki odskok w bok jestem w stanie z nim dalej być, ale jeśli zdarzenie było kilkurazowe to wyprowadza się do rodziców wraz z dziećmi,i szybko szukam pracy. Składam wniosek o rozwód i o alimnety na dzieci.

Atakuje cię pijany facet , okrada cię a ty widząc jego twarz przypominasz sobie że jest to twój dawny dobry znajomy, co robisz???

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#150 pizmak

pizmak
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 14:42

Miałam kiedyś dokładnie taką sytuację!Nie była ona przyjemna...okradł mnie...następnego dnia rzuciłam w eter znajomym i tak doszło to do niego. Po kilku dniach przyszedł do mnie z ogromnym bukietem róż i wszystkim co zwinął (cała torebka, a w niej dokumenty, kasa, klucze, telefon i kilka drobiazgów kosmetycznych).

Co byście zrobiły gdyby: idąc ulicą nagle facet klepie Was po tyłku i idzie dalej, jakby nigdy nic?

#151 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 16:32

Co byście zrobiły gdyby: idąc ulicą nagle facet klepie Was po tyłku i idzie dalej, jakby nigdy nic?

nie cierpię tego typu zqachowania,wyzwała bym go nie szczędząc sobie przy tym,wiem ze na sto % taka była by moja reakcja :evil:

Chłopak na pierwszą randkę zabiera Cię do restauracji Zamawia drogie danie,dobre winko itd... Pod koniec wieczoru jednak kiedy przychodzi do płacenia rachunku ewidentnie d ;-) aje Ci do zrozumienia,że każdy płaci za siebie...a ty masz tylko 20 zł przy sobie.
Jaka jest Twoja reakcja?

#152 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 00:36

Podrywam kelnera i mówię mu jaka jest sytuacja, że facet z który przyszła to komplety dupek itd.,następne proszę go aby wyłożył kase za mnie, po czym ja przychodzę następnego dnia odaję to co zapozyczyła
i zapraszam na kawę :mrgreen:

Tydzień przed ślubem kościelnym okazuje się że ksiądz niemoże dać wam ślubu bo okazuje się że twój facet nie ma ukończonego kursu PM.
Co robisz w takie sytuacj???

#153 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 14:42

Tydzień przed ślubem kościelnym okazuje się że ksiądz niemoże dać wam ślubu bo okazuje się że twój facet nie ma ukończonego kursu PM.
Co robisz w takie sytuacj???

szukając tak zwanych "wtyk" szukam sposobu aby przyspieszyć ukochanemu kurs,a druga stroną dostaje miezły opier***za to,że jest taki nieodpowiedzialny ;-)

Stoisz w kolejce przy kasie w supermarkecie,wielka kolejka a za tobą mega boski koleś...i wydaje się ,że jest toba zainteresowany ;-) nagle wypada ci portmonetka,w jednakowym czasie schylacie się po nią oboje i w tym samym momencie...puszczasz MEGA BĄKA <umieraam></span> <umieraam></span>

co robisz? :mrgreen:

#154 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 18:14

Obracam wszystko w żart i mówię ach to chińskie jedzenie, ono jest tylko dobre dla żołtków ;-)heh

Właśnie szykujesz się na sylwestra (do wyjścia pozostało 5min.), nagle łamie ci sie opcas z butów, które pasują do zakupionej sukienki, a w szafie nie masz nic na zmianę bo wszystkie ciuchy zawiozłaś do mamy. Co robisz???

#155 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 18:14

Biorę inne buty...Jeśli nie pasują-to trudno.Raz się żyję ;-)

Co byś zrobiła jeśli chłopak z którym jesteś 5/6 miesięcy dał mi Ci pierścionek ? Jaka by była Twoja reakcja ?

#156 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:49

Co byś zrobiła jeśli chłopak z którym jesteś 5/6 miesięcy dał Ci pierścionek ? Jaka by była Twoja reakcja ?

znając mnie parsknęłabym mu w twarz :oops: po czym zaczeła przepraszać i tłumaczyć że mu lekko odbiło ... po pół roku takie delkaracje ? :mrgreen:

dowiadujesz sie że twoja daleka stryjeczno cioteczno itd. ... powiedzmy jakaś ciotka, zmarła pozostawiając ci ogromną posiadłość. problem w tym że jest ona w Australii. co z nią robisz i dlaczego ?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#157 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:54

nie(d)oceniona, przenosze sie do Australii.. :?: Bo w Polsce nie widze przyszlosci. Ewentualnie sprzedaje, zeby kupic sobie domek tutaj.

Kochacie się.. Pęka wam gumka. Przygodny facet, przygodny sex.. Wkrotce okazuje sie ze jestes w ciazy.. Co robisz? Mowisz mu o tym?

#158 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 14:23

Mirabelka__22, pewnie że mumówię, nie widze innego wyjścia, problem pojawiłby się wówczas gdybym nie miała na niego żadnych namiarów ;-) Jest jeszcze inna opcja, jeśli wiedziałabym ze są to dni płodne to moglibyśmy pojechać po tabletkę "po"żeby w ogóle tej ciąży zapobiec. Nie miałam na szczęście nigdy takiej sytuacji więc mówię to co wydaje mi się że bym zrobiła.

Właśnie dowiadujesz się, że ukochana osoba cię zdradziła ale ten jeden jedyny raz z powodu zbyt dużej ilości alkoholu, co robisz?

<ookk>

#159 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 14:28

Roxi, Najpierw bym chciała porozmawiac szczerze. Jednak wydaje mi sie ze nie mogla bym wybaczyc bo juz raz przezylam zdrade... <bezradny></span>

Twoj chlopak chcac sprawic Ci niespodzianke, kupil bilety do miejsca ktore zawsze chcialas odwiedzic. Jednak w tym samym terminie ma się odbyć słub Twojej najlepszej przyjaciolki.
Co robisz?
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#160 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 13:20

Twoj chlopak chcac sprawic Ci niespodzianke, kupil bilety do miejsca ktore zawsze chcialas odwiedzic. Jednak w tym samym terminie ma się odbyć słub Twojej najlepszej przyjaciolki.
Co robisz

Ide na slub przyjaciółki. W to miejsce moge kiedys pojechac ,nawet za kilka lat a ślub jest tylko raz :-)
Spotykasz sie od dłuzszego czasu z facetem , jest ok, planujecie przyszłość, nagle okazuje sie , ze jestes w ciązy , a on mówi że nie chce dziecka . Daje ci ultimatum albo on albo dziecko?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko