No właśnie nie raz jest to problem, w co zapakować, jakieś chrupki, picie, albo nawet zabawki, żeby dziecko samo korzystał z tego a przy tym nie odwracało uwagi rodzica od drogi. My często jeździmy samochodem i często muszę się zatrzymywać, bo torebka z rzeczami maluch spadła mu enty raz na podłogę. Macie jakieś pomysły, będę wdzięczna!
W co najlepiej zapakować drobiazgi dla dziecka na podroż samochodem?
Napisano 14 maja 2014 - 16:13
Napisano 14 maja 2014 - 18:02
Są przecież takie "organizery" do powieszenia z tyłu przedniego fotela.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 maja 2014 - 12:39
My jak jedziemy w odwiedziny do mojego taty , to zawsze wszystko zabieramy w taką zwykłą dużą biedronkową torbę i wszystko to co potrzebne nam się tam mieści
takie organizery tez dobra sprawa można tam tak jak Madź napisała picie schować , kanapki , książki są nawet takie ochraniacze aby dziecko z tyłu nie pobrudziło siedzenia dużo jest takich tanich gadżetów
.
Użytkownik iwonaryki edytował ten post 15 maja 2014 - 12:39
- Rosemary lubi to
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 25 maja 2014 - 22:59
No tak widziałm takie na siedzeni, ale bardziej mi chodzi o jakieś woreczki, saszetki czy cos, ale dzięi za podpowiedzi ![]()
Napisano 27 maja 2014 - 20:16
te organizery na tyl przedniego fotela sprawdzaja sie tylko w kwestii zabawek:( my w czasie podrozy czesto korzystamy z woreczkow z Mon Petit Blue- u nas sprawdzaja sie rewelacyjnie i do tego mozna je uprac, co przy maluchach jest ogromna zaleta:)
Napisano 28 maja 2014 - 10:28
Napisano 28 maja 2014 - 22:16
te organizery na tyl przedniego fotela sprawdzaja sie tylko w kwestii zabawek:( my w czasie podrozy czesto korzystamy z woreczkow z Mon Petit Blue- u nas sprawdzaja sie rewelacyjnie i do tego mozna je uprac, co przy maluchach jest ogromna zaleta:)
Dzięki za podpowiedź, to że mozna prac -czyli że te woreczki są wielorazowego uzytku to jedna z większych zalet rzeczy tego typu. Praktyczne.
Napisano 28 maja 2014 - 22:28
Słyszałam już dużo dobrych rzeczy o tych woreczkach, podobno są bardzo ładne i eko. Właśnie sprawdziłam na stronie i zgadza się - mają atest do kontaktu z żywnością. A jakie ładne wzorki ![]()
Ja zawsze pakuję wszystko w zwykłe woreczki i torbę termoizolacyjną, ewentualnie w koszyk który trzymam z tyłu samochodu.
Fajny pomysł z foliowymi woreczkami zamykanymi na zatrzask, ale wolałabym żeby jedzenie nie dotykało plastiku.. Te eko mnie bardziej przekonują. Nie jestem fanatyczką, ale jeżeli chodzi o dziecko jestem bardzo wyczulona na punkcie materiałów.
Napisano 11 czerwca 2014 - 21:08
Dzięki za podpowiedź, to że mozna prac -czyli że te woreczki są wielorazowego uzytku to jedna z większych zalet rzeczy tego typu. Praktyczne.
oj tak, do tego nic sie z nimi nie dzieje, a pralam kilkakrotnie
Napisano 03 stycznia 2026 - 18:51