Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Z ciemnych na blond

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
133 odpowiedzi w tym temacie

#101 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 19:14

Już mam oglądać czy jest później ?

Na pierwszym oku miałam traki kolor włosów to ludzie na mieście się pytali jaką farbą robiłam włosy.

Obrazek

Widziałam tą Stefanię i ma włosy blond, nic szczególnego.

ja mam czasami podobny kolorek i też sie dużo babek pyta jaka to farba,raz nawet facet sie zapytał :mrgreen: a co do farb i rozjaśniacza-moja siostra robi u tego samego fryzjera co ja i właśnie farbą,a mi sama farba nie chce aż tak rozjaśnic i musze najpierw rozjaśniac a potem kłade farbe
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#102 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 19:52

ooo Jewel, nie widzialam, ze edytowalas widomosc
ja mam poki co ten sam co wklejalam fotki, nic od tamtej pory nie robilam. i w sumie to tez taki jasny jakby popielaty blond jak u Ciebie:)

Widziałam tą Stefanię i ma włosy blond, nic szczególnego.

no co ty! swietny ten kolor. wlasnie taki zwyczajowy ale za razem przyciaga oko.
moze to jakis piaskowy blond? na taki wygladal.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#103 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 02:12

nic od tamtej pory nie robilam

No mi się Twój kolorek podoba.

no co ty! swietny ten kolor. wlasnie taki zwyczajowy ale za razem przyciaga oko.
moze to jakis piaskowy blond? na taki wygladal.

No podobny kolor do Majki ale wiesz, kolor nie jest zły jednak może troszkę nienaturalny ale ciężko jest zdobyć taki kolor.

moze to jakis piaskowy blond?

Dla mnie to jakiś Savanah.

A co chcesz taki? Masz przecież podobny :-)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#104 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:30

madzia88no to dawaj szybciorem

oki to juz robie zdjecia ale niestety jestem u M i nie mam tu cyfrowki wiec zjecia bede zrobione fonem i jakosc bedzie kiepska <bezradny></span>

#105 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:32

madzia88, nie wykręcaj sie jestem w kiepskim nastroju więc <ciah></span> <ciah></span> <ciah></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#106 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:40

A co chcesz taki? Masz przecież podobny :-)

właśnie jak pokazali jak przy jasniejszym swietle to byl bardzo jasny ten jej kolorek, cos jak mój. a jak bylo ciemniej to byl taki zmyslowy odcien :-P :-D nom...chciałabym taki
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#107 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:52

fotki ale kiepska jakosc jak bede w domku to zrobie cyfrowka :-D

Załączone miniatury

• DSC00247.JPG
  • DSC00249.JPG
  • DSC00248.JPG
  • DSC00245.JPG
  • DSC00237.JPG

#108 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:55

no slabe te foty :-P kolor fajny, czekamy na lepsza jakosc i WIEKSZE fotki :-D

#109 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:56

no slabe te foty kolor fajny, czekamy na lepsza jakosc i WIEKSZE fotki

nom jakosc kiepska <bezradny></span> a duzych z telefonu nie uzyskam :-D

#110 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 10:01

Ładny kolor ale czy nie są za białe ?
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#111 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 10:10

Ładny kolor ale czy nie są za białe ?

dzieki nie sa w rzeczywistosci to jest ciemniejszy kolorek jak na ostatnich fotkach zreszta zrobie apratem i bedzie juz wszystko dobrze widoczne :-D

#112 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 20:52

dzieki nie sa w rzeczywistosci to jest ciemniejszy kolorek jak na ostatnich fotkach zreszta zrobie apratem i bedzie juz wszystko dobrze widoczne

to rób i pokazuj, bo nie mogę się doczekać :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#113 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 09:26

to rób i pokazuj, bo nie mogę się doczekać

spox jak zrobie to wrzuce :-D

#114 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 09:43

bardzo jasne na tych zdjęciach wyszły ale pewnie tak jak mówisz na całych efekt jest inny
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#115 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 maja 2008 - 14:36

rano zrobilam sobie odrosty. jestem w szoku jak slicznie wyszlo :mrgreen: zero zolci, musze sobie pudeleczko zostawic zeby juz tylko ten rozjasniacz kupowac ;-)

#116 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 24 maja 2008 - 12:01

Ja polecam farbę do pasemek z Palete jest świetna a kosztuje 16 zł w Rossmanie.Robiłam pasemka teściowej na jej ciemnych włosach ,wyszły jasne ale nie białe ani nie żółte, w sam raz dla szatynek.Nie niszczy włosów ,bo jest z odżywką osobną po farbowaniu. :lol: :-D
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#117 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 10:38

A stosowałyście nowy krem koloryzujący Casting beżowy blond bez amoniaku?Wyjdzie mi kolorek na ciemnym blondzie?Jak myślicie?POZDRO

#118 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 20:37

A stosowałyście nowy krem koloryzujący Casting beżowy blond bez amoniaku?Wyjdzie mi kolorek na ciemnym blondzie?Jak myślicie?POZDRO

myślę że nie, jeżeli chcesz jaśniejsze to jedynie rozjaśniacz albo dekolaryzacja

nakładając tą farbę tylko nie potrzebnie napigmentujesz włosy farbą a koloru i tak nie uzyskasz
Dołączona grafika

#119 love

love
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 04 grudnia 2010 - 17:39

Powiem tak zawsze miałam swoje czarne włosy a podobały mi się zawsze blond.Zrobiłam sobie balejaz duzo blondu i to radze zrobic u naprawdę dobrej fryzjerki i na dobrych farbach loreal nie niszczy włosów.Wczesniej miałam robione na jakis dziadowskich farbach bo tak mi zniszczyły włosy, że nie umiałam z nimi dojść.Zastosowałam bardzo duzo odżywek i zmieniłam fryzjera.Zaczęłam robić włsy w profesjonalnym salonie loreal.Wreszcie włosy mi sie poprawiły nie sa już zniszczone, wysuszone

#120 bean

bean
  • Użytkownik
  • 126 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 20:24

Aktualnie posiadam włoski koloru średni brąz, malowałam farbą, ale odrosty mi już zniknęły, więc myślę, że farba się jako tako zmyła. Włoski są ciemniejsze niż moje naturalne, ale słyszałam, że przez farby ciemnieją. Mówię o tym, ponieważ kupiłam sobie dzisiaj farbę do włosów 'Miodowy blond'. Boję się jednak, że nie wyjdą takie jakie bym chciała, że będą wciąż ciemne i będę miała tylko miodowy poblask. Boję się jednak rozjaśniać włosy, bo stan w jakim są teraz nie jest jeszcze taki zły, a nie chcę go pogorszyć :)

Druga sprawa i ważniejsza ! :)
Mam dość kanciaste rysy twarzy i dość ciemne brwi, które jeszcze tą moją kanciastą urodę podkreślają. Jak mogę sobie delikatnie rozjaśnić brwi, ale żeby mi odrazu nie wypadły, bo mam bardzo delikatnie. Zresztą farbując się na ten miodowy blond wolałabym mieć jaśniejsze brwi. Chcę je tylko o ton rozjaśnić, nie chcę całkowicie ich wybielić.

Może mi coś myszki doradzicie :)
Dołączona grafika

BEAN - po narodowym języku Irlandczyków znaczy KOBIETA,

bardzo proszę nie mylić z fasolą :)