Piosenka dla rodziców
Napisano 26 sierpnia 2011 - 21:38
Napisano 06 września 2011 - 11:31
U nas też taka będzie. Tak zadecydowaliśmy w weekend. Piękna piosenka i właśnie to są typowe podziękowania dla rodziców, w sam raz na taką okazję...u nas była piosenka Cliver- "podziękowania dla rodziców"
Napisano 04 kwietnia 2016 - 14:35
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 kwietnia 2016 - 17:57
My mieliśmy List do M. Dżemu, ale u nas tylko męża mama była.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 06 kwietnia 2016 - 09:36
Ja szczerze tej piosenki jeszcze nigdzie nie słyszałam. O aranżu nie ma mowy bo jest DJ, i tylko puszcza oryginały. Chodzi o to by piosenka leciała w tle żebyśmy nie musieli do mikrofonu tych podziękowań wygłaszać, ale żeby nas zagłuszały. Wedle mnie mogłoby tego nie być wcale, ale... wiem, że będzie im miło. Już z Błogosławieństwa rezygnujemy co mi wypominają...
Napisano 09 kwietnia 2016 - 21:29
halynka mamy temat o piosenkach dla rodziców ![]()
http://babskiswiat.n...a-dla-rodziców/
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 10 kwietnia 2016 - 13:37
dzieki, przeniesione ;-)
Napisano 12 kwietnia 2016 - 14:48
Podziękowania w domu. Jakiś drobiazg. Szybko i bez sztucznści.
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 19 kwietnia 2016 - 08:38
mieliśmy przygotowane podziękowania dla rodziców, ale nie wiedzieliśmy co z piosnką. Nie chcieliśmy tej o cudownych rodzicach, bo powtarza się na każdym weselu. Na szczęście nasza orkiestra... sama zaproponowała piosenkę, śliczną i wzruszającą.
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 19 kwietnia 2016 - 17:52
Napisano 05 maja 2016 - 10:49
u nas przy podziękowaniu szwagierka śpiewała Cudownych rodziców mam i pomimo, że to taki standard i oklepane - nie wybrałabym innej piosenki. Ta jest prześliczna i ma wszystko w sobie, co chciałabym rodzicom przekazać
popieram koleżanke Cudownych rodziców mam jest oklepane ale piosenka jest przepiękna i idealna na podziękowania dla rodzicow. U mnie rodzice płakali jak niewiem przy tej piosence
Napisano 10 maja 2016 - 15:47
Ta piosenka jest mega oklepana... na każdym weselu jest prakycznie... my nie mamy jeszcze żadnego pomysłu na to w jaki sposob podziekujemy rodzicom i czy bedzie to w ogole
Napisano 12 listopada 2016 - 14:02
Rozmyślamy nad tym coraz bardziej... i szczerze to nie wiemy...
U mnie jest oboje Rodziców, u Połówka tylko mama... ciężko nam coś dobrać. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()