@Madź ale piękne! Lubię takie kształty i czerwień na pazurkach!
Tipsy, wzorki...
Napisano 02 stycznia 2015 - 10:13
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 02 stycznia 2015 - 16:14
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 02 stycznia 2015 - 17:44
ja za nie tylko płacę, kumpela mi je robiźle się wyraziłam
Ja też źle zrozumiałam ![]()
Ale to jest na Twojej płytce czy płytka jest doklejana? Bo ja się na tych technikach zupełnie nie znam ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 03 stycznia 2015 - 16:32
Ale to jest na Twojej płytce czy płytka jest doklejana?
Na mojej
miałam jakoś ponad rok temu raz robione żele, przedłużane na formie i długo ich nie ponosiłam ![]()
teraz zapuszczałam specjalnie i mam na swojej płytce
a jak byłam niedawno na poprawce to nie dałam ich skrócić, poprzednim razem mi skróciła i żałowałam.
długo Ci trzymają?
jak dobrze policzyłyśmy z kumpelą, to dużo do 6tygodni nie brakowało - chyba 2 dni ![]()
miałam ostatnio bardzo cienko nałożony żel i jak machnęłam sobie dwie warstwy lakieru na nie przy sporym odroście to sama ledwo go widziałam.
Kumpela była sama w szoku, że tak dobrze się trzymały ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 stycznia 2015 - 16:50
Napisano 21 lutego 2015 - 18:41
Napisano 21 lutego 2015 - 19:47
@palomka chcę podobne, czarny z czerwonym ![]()
tylko wcześniej sobie chyba całe fioletowe walnę, mam dylemat ![]()
Napisano 21 lutego 2015 - 20:54
Teraz mam plan na piec odcieni niebieskiego. Na kazdym paznokciu inny - od najasniejszego do najciemniejszego. Zobaczymy co z tej wizji mi wyjdzie
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 22 lutego 2015 - 21:07
pomalowałam sobie kiedyś tak i super efekt byl
Na kazdym paznokciu inny - od najasniejszego do najciemniejszego
mam ten sm problem , nie potrafie sie do tego kształtu przekonac.
średnio podoba mi się ten migdałowy kształt. Starałam się jakoś przekonać, no ale nie mogę
Dobranie kolorów fajne
ale kolorki wybrałysie super.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 marca 2015 - 10:45
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych