dobór kolorów fajny , ale nie lubie tego kształtu.
Tipsy, wzorki...
Napisano 20 kwietnia 2014 - 15:21
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 kwietnia 2014 - 17:20
@palomka a ile taka przyjemność kosztuje? Chyba, że po znajomości miałaś za free albo taniej. Chciałabym na wesele w sierpniu coś zrobić z pazurkami, ale nie wiem czy się opłaca u kosmetyczki. ![]()
Może uda mi się naturalne jakoś utrzymać w dobrym stanie, chociaż ostatnio znów się stały łamliwe.
Raz też mi robiła znajoma mojej mamy, ale już się tym nie zajmuje. Zniszczyło mi to trochę paznokcie, no ale... czego się nie robi. ![]()
Napisano 21 kwietnia 2014 - 17:37
@Findmysky. ja robiłam po znajomości za połowę ceny. A normalnie ona robi za 40-45zł. A u nas w salonach ceny to tak ok 70-80zł....
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 21 kwietnia 2014 - 19:08
@Blondynka88 dokładnie tak...
No mi się ten miętowy juz od jakiegoś czasu bardzo podoba.
Ale następnym razem mam pomysł na czerwień, albo jakiś fiolet ładny ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 28 kwietnia 2014 - 13:26
Napisano 05 maja 2014 - 17:54
Ladny delikatny ![]()
Napisano 05 maja 2014 - 20:18
@Blondynka88 to jest bardziej brzoskwiniowy. Może na zdjęciu tylko tak inaczej wygląda ![]()
Generalnie to 3 tygodnie mi się trzymały tamte. I pewnie gdyby nie to, że już mi się kolor znudził i 'odrost' był widoczny to jeszcze z tydzień by wytrzymały.
@magdaaaaa dziękuję ![]()
Napisano 19 maja 2014 - 12:46
@palomka kolorek fajny, nie podobają mi się te świecidełka, bo to nie mój klimat tonalnie.
I zastanawiam się, czy tylko mi się wydaje, ze żelowe coś strasznie pogrubia pazur i wygląda nienaturalnie ? Jakby była z 15 warstw lakieru, nie wiem, nie chciałabym takich ![]()
Ja lubię tylko długie i smukłe pazury, a jeśli krótsze to w kwadrat ![]()
o takie długie [ nie żeby mi się ta pstrokacizna podobała, ale kształt]

albo krótkie

Użytkownik LadyNefretete edytował ten post 19 maja 2014 - 12:48
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 20 sierpnia 2014 - 07:07
szary mi sie nie podoba ale ten drugi jest "pyszny" jak owoce ze smietanką ![]()
Napisano 25 września 2014 - 19:18
Babeczki jakiej firmy lakiery polecacie do francuskiego manicure?
Ja obecnie mam na paznokciach Wibo Celebrity Nails nr 8 kolor Mint Project

Napisano 26 września 2014 - 23:01
@palomka eja. Zazdroszczę Ci tej znajomej co ci takie pazurki robi!
Ja lubię tylko długie i smukłe pazury, a jeśli krótsze to w kwadrat
Ja kiedyś tylko kwadrat, a teraz robię sobie migdałki.
Napisano 02 stycznia 2015 - 06:25
Od paru miesięcy żeluję pazury, zazwyczaj zwykły frencz, więc nie było się czym chwalić, ale na koniec roku sobie zaszalałam ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych