Tipsy, wzorki...
Napisano 30 maja 2012 - 19:53
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 31 maja 2012 - 12:30
Przy tych naturalnych to jeszcze tak się w oczy nie rzuca, ale te niebieskie końcówki wyglądają dziwnie w takim kształcie.za daleko te uśmiechy porobione
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 31 maja 2012 - 12:59
A ozdoby ujdą, ale też szału nie ma.
Napisano 31 maja 2012 - 20:17
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 31 maja 2012 - 21:20
Napisano 31 maja 2012 - 21:58
nie raz robiłam krótsze i nie miałyście obiekcji
Do krotkich pewnie ja mialam
Kąt robienia zdjęcia też kiczowaty,
foty są do kitu i to MUSICIE przyznać
Ale ja nie oceniam kunsztu robienia zdjec tylko to co sie na nich znajduje
No nie podobaja mi sie akurat te pazurki i tyle
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 31 maja 2012 - 22:03
Drugie ujdą, ale też mi coś w nich nie pasuje, wyglądają bardzo nienaturalnie, nawet jak na tipsy
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 01 czerwca 2012 - 09:47
katti, nie chodzi o kunszt zdjęć, ale źle zrobione zdjęcie potrafi spaskudzić nieźle, bo jak patrzę na foty, to te paznokcie szału nie robią, a na żywo były ładne wg mnie. Najwidoczniej tworzone przeze mnie prace są coraz mniej ciekawe i coraz brzydsze - możliwe, w końcu robię to z doskoku, a nie z pasji jak kiedyś - brak mi na to czasu i tyle
Napisano 01 czerwca 2012 - 09:56
Jeśli uważasz,że zdjęcie jest kiepskie to go nie wstawiaj na forum skoro potem w ujęciu szukasz jakby winy,że nam się nie podobają pazury...
A po drugie my doskonale wiemy,że robisz tak jak sobie klientki zażyczą. My oceniamy to co wyszło,to na co się zdecydowały kobiety. Są gusta i guściki. Ja wychodzę z założenia,że skoro zdjęcie wstawiasz to znaczy,że Ty jesteś zadowolona z efektu pracy. A to jak my oceniamy to co widzimy to już inna bajka.
przecież sama piszesz,że robisz to co klientka chce..więc skoro klientka jest zadowolona to nie rozumiem czemu tak stwierdzaszNajwidoczniej tworzone przeze mnie prace są coraz mniej ciekawe i coraz brzydsze
Napisano 01 czerwca 2012 - 10:50
Co do tłumaczenia, to wiesz, jest tak, że staram się, aby się podobało, jeśli widzę krytykę - szukam po prostu sposobu, aby błędów nie popełniać i ew. wytłumaczyć, dlaczego wzór taki, a nie inny. Czasami jest też tak, że mam słabszy dzień i cś nie wychodzi, spoko luzik - przecież nie mam za złe tego, że coś Wam się nie podoba, przecież się nie obrażam... a że innych zdjęć nie miałam, wrzuciłam takie... następnym razem już będę wiedzieć, że jeśli będę miała do mojej pracy jakiekolwiek obiekcje - nie wrzucę i już, żeby później nie było, że się tłumaczę... Jeśli Was to irytuje, to moje wpisy w tym temacie ograniczą się do wstawiania zdjęć i będzie wtedy only krytyka czy pochwała, i tyle...
Napisano 02 czerwca 2012 - 08:26
I naprawde foto nie ma tu nic do rzeczy
Napisano 02 czerwca 2012 - 18:08
Sajuri, no zdjęcia są wg mnie fatalne... ale cóż, może następnym razem (choć nie wiem, kiedy to nastąpi) będą się podobać.... okaże się, dzięki za opinie
Napisano 02 czerwca 2012 - 18:48
wydaje mi się że gdyby płytka była zrobiona na kwadratowo wyglądało by to lepiej, a tak.. białe jeszcze jeszcze, ale niebieskie są brzydkieW zasadzie oceniacie wzorki, nie konstrukcję paznokcia,
Napisano 02 czerwca 2012 - 19:18
Dzięki raz jeszcze za opinie i już się zmywam
Napisano 03 czerwca 2012 - 16:46
ja tam doskonale wiem, ze potrafisz zrobic swietne pazurki, swietne wzorki i te bajeczne kwiatki , no ale jak piszesz trzeba robic to co klientka chceDzięki raz jeszcze za opinie i już się zmywam
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 czerwca 2012 - 07:18
jestem tu nowa, przepraszam jesli to pytanie juz padło: co myślicie o manicure hybrydowym? dostalam kupon na wykonanie tego 'zabiegu' ale w sumie to nie wiem z czym to sie je... zastanawiam się czy to cos podobnego do zel-u, tzn chodzi mi skórki, przy zelowych paznokciach mialam spokoj w tej kwestii.
czy mozecie mi doradzic?
warto je zrobic?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych