Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2181 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:17

malgonka, cóż za problem? przyjeżdżasz do Częstochowy i masz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hehe no tak w sumie Częstochowę bardzo lubię :-P chodzi o to, że mam bardzo słabe paznokcie jak myje naczynia to potem mogę je wyginać w obie strony (nic nie boli), są strasznie miękkie i szybko się łamią albo zadzierają więc wszelkie tipsy, akrykle itp. są po prostu nie dla mnie :-( A ja tak marzę o takich pięknych paznokciach z takimi pięknymi wzorkami jakie tu prezentujecie
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2182 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:21

malgonka, a kto Ci powiedział, że nie dla Ciebie? Właśnie sobie być utwardziła i było by git :P Można też za pomocą włókna jedwabiu przedłużać, co jednocześnie odżywia i wzmacnia paznokieć, chroni przed urazami no i wizualnie go upiększa ;) Tylko muszę sobie taki zestaw sprawić :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2183 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:25

malgonka, a kto Ci powiedział, że nie dla Ciebie? Właśnie sobie być utwardziła i było by git :P Można też za pomocą włókna jedwabiu przedłużać, co jednocześnie odżywia i wzmacnia paznokieć, chroni przed urazami no i wizualnie go upiększa ;)

Jezuniu to już są takie nowoczesne tipsy :shock: ja zawsze myślałam, że ich noszenie raczej niszczy płytkę paznokcia
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2184 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:26

A wydłużyć płytkę paznokcia - nic prostszego Odpowiedni żel i nawet ogryzki mogą być smukłe

tak takk ja wiem kochana, że wydłużyć można każde :D
ale mnie właśnie chodzi o tą 'naturalną' nieprzedłużaną część paznokcia :P tę do odrostu :) bo każdy ma ją innej długości tak z natury :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2185 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:28

malgonka, nic bardziej nie niszczy, jak niedouczona stylistka lub samodzielne zrywanie czy piłowanie bez opamiętania ;) A ta metoda to fiberglass, nie koniecznie muszą być tipsy :P

[ Dodano: 2009-11-26, 20:29 ]
amoramor, ależ o to mi właśnie chodzi :P Jest taki żel kamuflujący czy akryl, który daje możliwość wydłużenia płytki :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2186 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:30

maartekkk, ale śliczniuchne.... no świetne te paznokcie robisz!! musze sie kiedyś załapac :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2187 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:33

kashira, zapraszam do Częstochowy :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2188 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:37

Więc ja się muszę podszkolić, a ogólnie drogie jest takie fiberglass? Bo kusi oj kusi tylko trzeba będzie się do Częstochowy przeprowadzić :mrgreen:

#2189 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:39

malgonka, hehe biorąc pod uwagę koszt produktów powinno być tanie, a to jest jedna z droższych metod :P Może trzeba się odpowiednio napracować nad tym - nie wiem jeszcze, najpierw muszę zarobić, żeby kupić taki zestaw :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2190 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:40

No widzisz więc tak czy siak muszę czekać z moją zachciewajką :mrgreen: Ale paznokcie ozdabiasz ślicznie ;-)

#2191 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 21:00

mi się niestety nie podobają.
Starannie zrobione ale pomysł mi się nie podoba

#2192 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 21:12

No widzisz więc tak czy siak muszę czekać z moją zachciewajką Ale paznokcie ozdabiasz ślicznie

nazbierasz na bilet do czestochowy ;-)
nie przejmuj sie bo ja sie tez w tym temacie nie orientuje , sa jakies zele , akryle i cuda wianki <bezradny></span> :P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2193 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 23:35

maartekkk, bardzo ładne pazurki!

I jeszcze mój kolorek! :mrgreen:
Dołączona grafika

#2194 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 19:33

powiedzcie mi kiedy nakłada sie ten zmiekczac do skorek ? na poczatku jak odsuwamy skorki ?
szczęście ma smak truskawek :D :D

#2195 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 20:55

truskaweczka, ależ oczywiście :) Trzymasz do wyschnięcia i pozbywasz się ich ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2196 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 20:59

maartekkk, jak dla mnie te ostatnie pazurki rewelka... kolorek zajboaszczy... a zielony brokacik moze masz?
Dołączona grafika

#2197 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 21:01

mgiełka87, ja mam taki, jaki sobie tylko zamarzysz :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2198 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 21:02

heh kurcze tak sobie mysle o zrobieniu tipsow, a raczej o nalozeniu zelu, ale boje sie czy czasem nie bede miala uczulenia...no wlasnie bo czy faktycznie mozna miec uczuenie od tego?
Dołączona grafika

#2199 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 21:11

mgiełka87, wiesz co? nie mam zielonego pojęcia... a masz jakieś uczulenie na cośkolwiek? Np po niektórych płynach może coś, ale niekoniecznie...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2200 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 15:07

a jak żelujecie paznokcie to ile warst żelu nakładacie? ja robiłam wczoraj pazurki i dałam zwykły mleczny i zwykły... 3 warstwy ale nie wiem czy to nie za mało..? ;-)
szczęście ma smak truskawek :D :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych