Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2161 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 19:55

marta twój french jest własciwie bez skazy, bardzo sięwprawiłaś w nim od pierwszych zdjęć ;-) delikatne wzorki też bardzo ładnie ci wychodzą, w tych większych widać jeszcze że to początki, albo "środki" ale też z każdymi kolejnymi widać praktykę ;-) tak więc dołączam do tłumu wzdychających do pazurków ;-) bardzo ładne i nawet ten kwiatek mi nie przeszkadza (a nie przepadam za nimi :P ) tak fajnie wtapia się w pazurki i jednocześnie zdobi i nie rzuca się zbytnio w oczy :mrgreen:

amoramor, strasznie kanciaste :shock: i chyba są dość długie? no i jeszcze wyglądają jakby były krzywe :P przez to że są na ukos :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2162 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 19:58

strasznie kanciaste

może nie strasznie, ale to fakt nie mają zbyt opływowych kształtów to ja tak nie lubię po prostu :)

chyba są dość długie

chyba tak :D tzn 'długie' to pojęcie względne :P zależy co dla kogo jest długie prawda? :)

jeszcze wyglądają jakby były krzywe przez to że są na ukos

ale zapewniam, że to tylko takie wrażenie :D bo są proste, może kurcze przez to zdjęcie dziwne jeszcze tak wyglądają <bezradny></span> nie wiem :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2163 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 20:05

może kurcze przez to zdjęcie dziwne jeszcze tak wyglądają <bezradny></span> nie wiem :D

a ja wiem :P po prostu masz wrażenie że ten koniec paznokcia gdzie ta biała końcówka jest szersza jest taki wybrzuszany, zaokrąglony ... no nie wiem jak to nazwać ... w każdym bądź razie tak to wygląda :P a że to tylko takie złudzenie optyczne to wiem ;-) co do kanciastości to też nie lubię tych zaokrąglonych, ale też nie lubię takich jakby "uciętych" na prosto jeżeli wiesz o co mi chodzi ;-) delikatne zaokrąglenie na końcu musi być ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2164 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 20:17

nie lubię takich jakby "uciętych" na prosto jeżeli wiesz o co mi chodzi

wiem, wiem :) i przyznam, że ja właśnie takie coś lubię :D dlatego te moje takie są i dlatego pewnie średnio przypadły Ci do gusty :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2165 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 13:53

amoramormnie sie podbaja , lubie taki "krzywy" frencz tylko ja bym csei pozbyła tego rózowego dodatku, tylko dla ciebie pewnie by było za pusto bez tego dodatku ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2166 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 13:56

amoramor, podobaja mi sie, fajne takie delikatne, stonowane. W sam raz dla mnie heh ;-)
Dołączona grafika

#2167 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 14:55

amoramor sliczne ;) bardzo mi sie podobaja, delikatne, nie zaokraglone (zaokraglone jakos mi sie nie podobaja), jednym slowem super ;-) co do dlugosci to w sam raz, nie uwazam, ze sa za dlugie (aktualnie mam akurat dluzsze). ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2168 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 15:04

amoramor, bardzo ładne, długośc akurat, postarała sie kosmetyczka <ookk></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2169 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 15:33

dziękuję za miłe opinie :)
magdaaaaa, dokładnie tak jak napisałaś :P uparłam się na te kwiatuszki, bo bardzo podoba mi się ich kolor i w ogóle chciałam wprowadzić taki wiosenny akcent ;) choć zapewne bez żadnego ozdobnika też byłyby niczego sobie, ja ogólnie wolę takie skromne paznokcie :)

co do dlugosci to w sam raz

też mi się tak wydaje, że długość jest w sam raz :) ostatnio miałam krótsze niż te i jakieś takie dziwne mi się wydawały, dlatego teraz poprosiłam o takie :D

postarała sie kosmetyczka

ona się zawsze stara zrobić jak najładniejsze :) kochana jest :) i w dodatku niedrogie są jej usługi :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2170 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 listopada 2009 - 19:31

Martek Twoje pazurki mnie oczarowaly sama bym takie chciala BARDZO :!: <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span> <zakochany></span>

amoramor, niestety twoje nie do konca mi sie podobaja wzorek fajny bo delikatny ale technicznie chyba troszke gorzej..
<bezradny></span>

#2171 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 13:16

Takie moje ble ble... chciałam zobaczyć, jak wygląda nowo zakupiony brokacik... na żywo ładniej się błyska, aczkolwiek pomysłu na zdobienie nie miałam... a kwiatuchów nie chciałam robić, bo jestem świeżo po zabiegu, a wiadomo, że akryl śmierdzi... oceńcie:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2172 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 14:09

ładne starannie zrobione ale mimo wszystko nie jestem zwolenniczka kolorowych końcówek ;-)

#2173 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 18:18

b.ładne :) starannie zrobione i w ogóle prześliczny masz kształt pazurków, tzn chodzi mi o to, że ta część która jest na palcu jest taka dłuuuga i smukła, zawsze chciałam mieć taki kształt :P ale niestety mam małe i krótkie i w ogóle ble :D
ja ogólnie przeciwniczką kolorowych końcówek nie jestem, bo kiedyś takie nosiłam, ale nie przepadam za niebieskim kolorem ;)
choć ostatnio preferuję białe końcówki, bo są elegantsze, pasują do wszystkiego i na każdą okazję :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2174 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 19:16

amoramor, jak już pisałam - testowałam nowy brokat :P A wydłużyć płytkę paznokcia - nic prostszego ;) Odpowiedni żel i nawet ogryzki mogą być smukłe ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2175 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 19:55

A mi się bardzo podoba ja ogólnie jestem chora na kolor niebieski więc dla mnie bomba :mrgreen: Szkoda tylko, że ja nie mogę mieć tak ładnych paznokci :-(
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2176 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 19:56

maartekkk, na zabawę andrzejkową/karnawałową jak znalazł :-D na co dzień takich bym jednak nie chciała ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#2177 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 19:58

maartekkk, bardzo ładne paznokcie i kolorek jak najbardziej odpowiadający dla mnie ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2178 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 19:58

malgonka, cóż za problem? przyjeżdżasz do Częstochowy i masz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki dziewczyny za opinie :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2179 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:11

no ja tez nie lubie ciemnych koncówek i niebieskiego no i brokatu ale te wygladaja ok , moze dlatego ze nie sa napackane jeszcze dodatkowo gwiazdami , kwiatkami itp. Teraz sa takie bardziej wieczorowe , ale gdyby były troszke jasniejsze to mogłyby byc na codzień. :D

A wydłużyć płytkę paznokcia - nic prostszego Odpowiedni żel i nawet ogryzki mogą być smukłe

nigdy nie robiłam ale moze kiedy na wielkie wyjscie jakies sobie sprawie , bo ja mam tak pazurki ze im dłuzsze to sie bardziej wyginają <bezradny></span>
masz jaks stała kwote , która bierzesz od klientki czy ustalasz to indywidualnie ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2180 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 20:14

magdaaaaa, no wiem o co kaman... ale uwierz - wszystko da się zrobić ;)
Chwilowo jestem bez kursu to robię za stałą kwotę, no chyba, że ktoś nawydziwia :P Jak byś była zaiteresowana to pisz na pw :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych