Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#661 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 17:49

mnie sięstrasznie na przykład nie podobajątakie typowe walentynkowe gadżety a koszulki zwłaszcza

Mnie też. Ani ja bym takiej nie założyła, ani nie kupiłabym takiej facetowi. I tak jestem pewna, że by w niej nie chodził :lol:
Sama dostałam kiedyś kubek, na którym pod wpływem ciepła pojawiał się napis "Kocham Cię". Wydawało mi się, że facet mnie zna i wie, że to nie moja bajka zupełnie i że równie dobrze mógł nie dawać mi nic, ale myliłam się :P A ja strasznie szybko kubeczek "zgubiłam".

#662 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 17:59

myliłam się A ja strasznie szybko kubeczek "zgubiłam".

mnie by się chyba rozbił przez przypadek :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#663 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 31 stycznia 2013 - 18:04

Pamiętam jak któregoś roku była moda na walentynkowe poduszki ze zdjęciem...Modliłam się, żeby K. nie wpadł na taki pomysł, bo ja tego po prostu nie czuję, no i nie dostałam :-D Miśki (dostałam jednego na samym początku), słitaśne koszulki, poduszki itp. odpadają zarówno jeśli chodzi o mnie jak i o niego. Nie wiem jeszcze czy i co kupię.
Melodia, jeśli Połówek gustuje w takich to faktycznie prezent będzie udany :-)

#664 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 18:28

Wlasnie ,ze K uwielbia takie rzeczy...
A koszulki to najchetniej nosilby caly czas z jakimis smiesznymi napisami, albo z postaciami z kreskowek

iv09i09kftvt0mdm.png

#665 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 20:02

a ja nie mam w tym roku pomysłu na nic wyjątkowego dla męża :P ostatnia wspominał, że chciałby obejrzeć kilka filmów. widziałam, że teraz w empiku jest promocja i jak się kupuje 3 filmy, to każdy kosztuje ok. 20 zł, to pewnie wybiorę się do niego :) przy okazji kupię tam mężowi jakiś typowo walentynkowy gadżet. on nie lubi takich rzeczy, więc to tak dla żartu będzie :)

#666 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 20:26

Melodia, jeśli uwielbia, to na pewno się ucieszy ;-) Jemu ma sprawić radość, a nie nam. :-)
Mnie osobiście wszelkie walentynkowe gadżety nie odpowiadają.
I wiem, że jakbym Brzydkiemu kupiła kubek z napisem "Kocham Cię" to w najlepszym przypadku by zrobił dobrą minę do złej gry i pił w domu, a prawdopodobnie usłyszałabym, że jest fajny, ale następnym razem mam mu piwko kupić. :-P

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#667 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 13:41

Mój K za 2 tygodnie ma urodziny. Zupełnie nie wiem, co mam mu kupić. Prawda jest taka, że on wszystko ma -zarówno rzeczy do komputera jak i te do higieny, jakieś perfumy czy coś <bezradny></span>

Decyzja wstępnie zapadła - chcę go zabrać do łódzkiego aquaparku Fala na cały dzień ( jest możliwość wykupienia biletu całodziennego od 9.00 do 22.00 ) ;-)
Aquapark ten jest całkiem fajny, są leżaki na zewnątrz, podobno nawet bar z alkoholem jest, zjeżdżalnie, groty wodne, ślizgawka z pontonami.
Byłam tam kiedyś już, ale zimą i nie mogłam wychodzić na dwór.
Całość za mnie i za niego to koszt około 120 złotych, wydaje mi się że pomysł fajny, co myślicie?

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#668 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 14:40

Całość za mnie i za niego to koszt około 120 złotych, wydaje mi się że pomysł fajny, co myślicie?

Myślę, że super pomysł, zawsze to inaczej spędzone urodziny, przede wszystkim we dwoje :) A skoro nie ma jakiejś tam zachcianki materialnej ( w sensie, że wszystko tak to ma), to tym bardziej pomysł na plus :) Jeszcze wieczorkiem zrób mu romantiko kolację to w ogóle wypas :mrgreen: :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#669 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 15:33

A skoro nie ma jakiejś tam zachcianki materialnej ( w sensie, że wszystko tak to ma), to tym bardziej pomysł na plus :)

zgadzam się :) pomysł jest bardzo fajny :)
+ potem kolacja we dwoje :)

miska urodziny za miesiąc też muszę zapytać czy chce coś konkretnego czy gdzieś wyskoczymy :->

#670 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 17:35

inqaa, ogólnie mi się idea podoba wyjścia gdzieś :-D Jak Twój facet lubi basen, to myslę, że prezent będzie trafiony.
Wiem, że gdybym ja coś takiego swojemu zorganizowała, to raczej by to odebrał, że zrobiłam mu prezent pod siebie, ponieważ u nas w związku to bardziej ja lubię takie rzeczy. ;-) Za to wyjście na gokarty, czy coś w tym stylu na pewno by go ucieszyło. :-)

Czyli ogółem- jeśli lubi spędzać czas w ten sposób, to prezent jest super!

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#671 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 07:12

inqaa, myślę, że ekstra pomysł. Czasem lepiej zorganizować taki przyjemny wypad niż coś kupić. Spędzicie wtedy miło czas we dwoje. Myślę, że K będzie zadowolony :mrgreen:
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#672 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 14:01

Dzięki dziewczyny ;*
Pomysł z kolacją ekstra, musze o tym pomyśleć ;-)

Sądzę, że ten prezent bardzo mu się spodoba, w końcu przez cały dzień będzie mógł sobie porządnie odpocząć, zrelaksować się bo tak to nigdy nie ma czasu <bezradny></span>

#673 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 14:05

Dopiero doczytałam. Też myślę, że to fajny pomysł, nawet bardzo. Bardzo fajnie że spędzicie razem ten dzień i to tak leniowo-aktywnie :)

A dodatkowa kolacja na pewno będzie super podsumowaniem.

Każdy z nas urodził się ateistą

#674 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 11:30

Kupiłam ot tak, bez okazji, bo jak ją zobaczyłam, to wiedziałam, że idealnie do niego pasuje :-P

Załączone miniatury

• koszulka_lozko.jpg

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#675 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 11:37

hahaha zanim doczytałam napis na samym dole to pomyślałam wow :lol: :lol:
to musi być faktycznie dobry <umieraam></span>

fajna ;)

#676 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 12:26

Madź, lubię takie koszulki z napisami, fajna <ookk></span>

#677 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 12:32

Madź, genialna, napis życiowy bardzo :lol: Fajny prezent <ookk></span>

#678 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 13:47

Mi też się podoba, śmieszna i faktycznie od razu się kojarzy - jak to się mówi głodnemu chleb na myśli :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#679 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 13:50

Madź, świetna :D z humorem :mrgreen: super na prezent ;-)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#680 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 14:30

Madź do mojego też by pasowała idealnie - wyślij namiar na pw :-)