Prezenty dla naszych facetów - pomysły
Napisano 13 listopada 2012 - 17:42
Też tak słyszałam, ale chyba nie wierzę w takie przesądy, jak mamy się rozejść to i tak sie rozejdziemy i bez tego zegarkaale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 13 listopada 2012 - 18:56
inqaa, nie wiem czy jesteś przesądna, ale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem. Mnie ten pierwszy bardziej przypadł do gustu, ale to jemu ma się podobać
powiem wam że ja też długo nie kupowałam zegarka ze względu na przesądy, a teraz na urodziny kupiłam mężusiowi Casio- bo akurat popsuł mu się zegarek kupiony w markecie na promocji= prezent bardzo się podobał a czy przesąd się sprawdzi? zobaczymy z czasem
Napisano 13 listopada 2012 - 19:27
łańcuszka z krzyżykiem też nie, bo to 'krzyż na drogę'ale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem
Przesądy dotyczą niemal wszystkiego, a ja nie daję się im ograniczać
Melodia19, na tym etapie to raczej drobiazg. Coś ładnego co go ucieszy
Napisano 13 listopada 2012 - 19:36
mój nosi już jakieś 4 lata i jest okłańcuszka z krzyżykiem
Napisano 26 listopada 2012 - 17:30
Co o tym myslicie? Nie mam pojęcia czy to nie za drogie? czy się głupio nie poczuje? Nie chcialabym żeby bylo za tanie i za drogie. Dopiero miesiąc się spotykamy i nie chce żeby sie głupio poczuł. Co myslicie?
Napisano 26 listopada 2012 - 17:51
Napisano 26 listopada 2012 - 18:26
No nie wiem... nie cierpie takich sytuacji.
Serio myslicie , że portfel odpada czy ten łańcuszek?
Jesteśmy ze sobą, jest nam razem dobrze:) no wiecie jak to początki związku wyglądają... ach i ech
Napisano 26 listopada 2012 - 18:58
Teraz po głowie chodzi mi zamówienie kurtki. Wyjdzie nieco drożej wiec sie zastanawiam czy dam radę....
jeszcze coś mi o jakiś narzędziach wspominał, ale to może wykorzystam na urodziny :->
Melodia19 a może spróbuj z nim jakoś ustalić, żeby nie szalał z drogimi prezentami. Powiedz, że chcesz mu podarować jakiś drobiazg i będziesz czuła się niezręcznie jeśli on 'zaszaleje'. U nas z czasem jakoś tak wyszło, że cena prezentu buja się w okolicach stówki. W tym roku chce zaszaleć bardziej
Pierwszy prezent najtrudniej jest komuś kupić- każdy chce 'dobrze wypaść' na początku znajomości, jeśli nie chcesz zaczynać z nim tematu prezentów po prostu zaufaj intuicji
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 26 listopada 2012 - 20:41
No właśnie, ale też nie chce przesadzić. Nie chce za bardzo rozmawiać z nim o prezentach bo głupio bym się czuła. Wiem, że lubi np jakieś takie koszulki z nadrukami. Może to? Chociaż może to jest właśnie za osobiste?każdy chce 'dobrze wypaść' na początku znajomośc
A z takich drobiazgów to już całkiem nie mam pojęcia co.
Napisano 26 listopada 2012 - 20:45
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 listopada 2012 - 21:16
tez uważam podobnie , nawet jesli on wyskoczy z takim prezentem drogim ...portfel za 150 zł na początku znajomości, to moim zdaniem przesada, ale rób jak uważasz
koszulka to fajny prezent , pokazuje ze pamietasz , ze nie jest to komplet kosmetyków w zestawie swiątecznym , a nie jest czyms bardzo drogim . , na kosztowne prezenty masz jeszcze czas.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 listopada 2012 - 09:16
No właśnie, ale też nie chce przesadzić. Nie chce za bardzo rozmawiać z nim o prezentach bo głupio bym się czuła. Wiem, że lubi np jakieś takie koszulki z nadrukami. Może to? Chociaż może to jest właśnie za osobiste?każdy chce 'dobrze wypaść' na początku znajomośc
A z takich drobiazgów to już całkiem nie mam pojęcia co.
Ja bym proponowała jakąś delikatną męską skórzaną bransoletkę.Są takie,bardzo modne od jakiegoś czasu.Może ze srebrnym zapięciem.
Napisano 27 listopada 2012 - 12:59
Ja jestem pewna na 100% że dostanie ode mnie D. skórzany pasek bo sam sobie nie kupi bo dla niego "za drogi" a narzeka że nie ma paska do spodni ... no i coś jeszcze mu do tego dokupię , miałam pare pomysłów ale nie wiem jak wybrać bo chciałam mu kupić też do auta te chodniki bo ma już okropne...
Napisano 30 listopada 2012 - 08:28
Napisano 04 grudnia 2012 - 17:13
Myślę,że tak.Jest niezwykle elegancki i ma bardzo ładny kolor.Co myslicie, będzie się podobał?
Napisano 04 grudnia 2012 - 21:35