Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#641 arfa

arfa
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 05 grudnia 2012 - 21:59

To co prawda nie mój facet... Do pracy i z powrotem jade w autobusie z jednym kierowcą. Codziennie rozmawiamy w autobusie, jest to juz właściwie mój znajomy. Pomyślałam, że na Święta chciałabym sprawic mu dosłownie jakiś drobny upominek... taki dotyczący kierowców... Myślałam o św. Krzysztofie, ale on jest muzułmaninem, więc chciałabym, żeby nie był to jakiś prezent związany w poglądami lub religią. Macie jakiś pomysł czym możnaby obdarować kierowcę, który Was wozi codziennie busem? :D
girls just wanna have fun! :)

#642 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 05 grudnia 2012 - 22:00

arfa, takiemu znajomemu tylko z busa kupiłabym po prostu czekoladę :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#643 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 grudnia 2012 - 19:21

Pomyślałam, że na Święta

on jest muzułmaninem,

jesli bym dawala jakis drobiazg to moze nie w okresie świat ;-)

po prostu czekoladę

to jest dobry pomysł , albo jakis drobiazg do powieszenia na lusterku.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#644 maego

maego
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 18 grudnia 2012 - 22:32

Eh... moj prezent jest malo oryginalny... Ale ja nigdy nie wiem, co moge podarowac drugiej osobie. Z moja przyjaciolka nie ma problemow, ona nie znosi niespodzianek ;) i zawsze mi wysyla tytuly ksiazek albo filmow ktore chcialaby dostac.
Mojemu Miskowi nie sprawilam nic specjalnego, uwielbia muzyke a na jego regale coraz wiecej polek zajmuja plyty, a kazda 'wolna' kase wydaje na CD. Postanowilam mu powiekszyc kolekcje o kolejne 2...
Choc z drugiej strony, kupilam mu plyty zespolu ktorego osobiscnie nie lubie, on za to uwielbia, wiec moze to bedzie mile zaskoczenie ze dostanie je akurat ode mnie...
Byle nie sluchal w mojej obecnosci ;) :roll:

#645 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 11:11

No ja w tym roku kupiłam to co sobie zażyczył mój, czyli encyklopedię broni palnej :lol: która swoją drogą nie była wcale taka tania jak przypuszałam, ale mam pewność, że się ucieszy z tego :lol:

er3mjw4zst9mivdb.png

#646 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 18:44

My z M. zdecydowaliśmy, że w tym roku kupujemy sobie drobiazgi więc M. dostanie ciepły szalik na zimę i ramkę do tablic rejestracyjnych z napisem "Nie drażnij lwa - bo lew to ja" ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#647 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 grudnia 2012 - 22:39

Ja z moim D. kupimy sobie aparat cyfrowy na spółkę :) jako prezent pod choinkę :) bardziej nam się przyda niż inne duperelki ... :)

#648 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 21 grudnia 2012 - 17:07

Ja z moim D. kupimy sobie aparat cyfrowy na spółkę jako prezent pod choinkę bardziej nam się przyda niż inne duperelki

No fajny pomysł, ja osobiście też lubię praktyczne prezenty.

Ja dla swojego chyba zakupię jutro koszulę, bo miałam pomysł na pewne koszulki, ale sam sobie kupił :roll: A wczoraj jak byliśmy w galerii to zatrzymywał się przy koszulach i oglądał, więc może to będzie trafiony prezent...
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#649 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 21 grudnia 2012 - 17:16

a my z K nie robimy sobie prezentów pod choinkę( mam nadzieje, bo to nie bylo glosno powiedziane)... Bo ani ja ani on nie jestesmy u siebie w domach na wigilii, nawet w pierwszy i drugi dzien swiąt się nie widzimy... więc to chyba byłoby bez sensu...

iv09i09kftvt0mdm.png

#650 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 grudnia 2012 - 02:34

ani ja ani on nie jestesmy u siebie w domach na wigilii, nawet w pierwszy i drugi dzien swiąt się nie widzimy... więc to chyba byłoby bez sensu...

Dlaczego? My też nie będziemy widzieć się ani w Wigilię, ani w święta, bo oboje wyjeżdżamy do swoich rodzinnych domów, ale moim zdaniem to nie ma żadnego znaczenia, a prezenty dajemy sobie albo jutro albo w niedzielę.

#651 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 26 grudnia 2012 - 18:17

Kupiłam i wręczyłam tę gitarę. :mrgreen:
Prezent trafiony w 1000%, zupełna niespodzianka. Cieszę się, że zaryzykowałam. ;-)
Od razu "graliśmy" kolędy i śpiewaliśmy, a po pasterce Brzydki do 4 nad ranem uczył się Nothing Else Matters. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#652 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 16:14

ja nie miałam problemu z prezentem dla lubego, bo ostatnio rozwalił mu się portfel, więc dostał nowy, czarny, skórzany :)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#653 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 17:02

bo ostatnio rozwalił mu się portfel, więc dostał nowy, czarny, skórzany :)

u mnie było podobnie :-) też skórzany portfel, ale nie do końca czarny ;-) taki bliżej nieokreślony kolor :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#654 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 18:16

Mój K na święta dostał ode mnie zegarek, ale w ogóle niepodobny do tych które pokazywałam na forum ;-) Pojechaliśmy do sklepu i wybraliśmy duży, czarno - niebieski zegarek o okrągłym kształcie :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#655 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 18:21

A ja kupiłam połówkowi bluzę i dałam kasę na skrzynkę z narzędziami. Sama skrzynki nie kupiłam, bo nie wiedziałam jaką, a po drugie to dość kosztowna impreza, a tak dołoży sobie z pieniędzy jakie dostał dodatkowo na święta i będzie dobrze ;-)

Wyszło odwrotnie, bo pisałam że kurtka na gwiazdkę a narzędzia na urodziny... ale że ma urodziny na wiosnę to kurtka wtedy też będzie dobrym pomysłem :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#656 Wiolka1992

Wiolka1992
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 29 stycznia 2013 - 18:02

Dzień dobry :)

Jak w temacie. Potrzebuję waszej pomocy w wyborze prezentu dla mojego misiaka :)
Razem jesteśmy już od gimnazjum tzn. ja byłam wtedy w gim. on jest 3 lata starszy, że tak powiem wyhaczył mnie jak byłam w 2 klasie gim ;P no i się zaczęło love story :) trwa tak do teraz i nic nie wskazuje aby miało się zakończyć =]
Chcę mu podarować coś takiego "kochaniutkiego" :D

Jakieś propozycję? :) ;-)

#657 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 11:48

Z racji tego ,ze zblizaja sie Walentynki, zastanawiam sie nad prezentem...
Moj K, bardzo lubi koszulki, ale chcialabym przy tym,zeby mialy cos wspolnego z tym dniem. Co myslicie o tych?

Bardziej przekonuje mnie ta druga, z napisem"ten diabelek jest zajety", i kupilabym jeszcze kubek , co pod goraca woda sie zmienia, z jakims milosnym wyznaniem

Załączone miniatury

• koszula2.jpg
  • koszula1.jpg

iv09i09kftvt0mdm.png

#658 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 12:37

Bardzo lubię koszulki ze śmiesznymi grafikami lub fajnymi napisami. Ogólnie fajna, ta gruda tez bardziej mi się podoba. Tylko nie lubię niebieskiego.

Każdy z nas urodził się ateistą

#659 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 15:27

Melodia19, o ile on lubi i będzie w takiej chodził to prezent na prawde fajny :)

#660 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 17:30

o ile on lubi i będzie w takiej chodził

no włąśnie....

mnie sięstrasznie na przykład nie podobajątakie typowe walentynkowe gadżety a koszulki zwłaszcza. Jak facet lubi jakieś zabawne to są miliony naprawdę zajebitych wzorów a nie serduszkowe. Takiej ja mojemu chłopu bym nie kupiła i nie chciała, żeby w tym chodził :lol:

No ale skoro wam się podoba, to ok :->
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."