Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#621 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 17:32

inqaa, nie wiem czy jesteś przesądna, ale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem. Mnie ten pierwszy bardziej przypadł do gustu, ale to jemu ma się podobać :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#622 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 17:42

ale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem.

Też tak słyszałam, ale chyba nie wierzę w takie przesądy, jak mamy się rozejść to i tak sie rozejdziemy i bez tego zegarka ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#623 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 18:56

inqaa, nie wiem czy jesteś przesądna, ale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem. Mnie ten pierwszy bardziej przypadł do gustu, ale to jemu ma się podobać :P

powiem wam że ja też długo nie kupowałam zegarka ze względu na przesądy, a teraz na urodziny kupiłam mężusiowi Casio- bo akurat popsuł mu się zegarek kupiony w markecie na promocji= prezent bardzo się podobał a czy przesąd się sprawdzi? zobaczymy z czasem :-P

#624 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 19:27

ale mówi się, że facetowi zegarka się nie kupuje bo odejdzie z czasem

łańcuszka z krzyżykiem też nie, bo to 'krzyż na drogę'
Przesądy dotyczą niemal wszystkiego, a ja nie daję się im ograniczać ;)

Melodia19, na tym etapie to raczej drobiazg. Coś ładnego co go ucieszy ;)

#625 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 19:36

łańcuszka z krzyżykiem

mój nosi już jakieś 4 lata i jest ok <jezorowaty></span>

#626 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 17:30

A ja dla K. zastanawiam się nad skórzanym portfelem ok 150 zł, bo teraz ma taki zwykly albo nad srebrnym łańcuszkiem...(tylko nie wiem czy by nosił)
Co o tym myslicie? Nie mam pojęcia czy to nie za drogie? czy się głupio nie poczuje? Nie chcialabym żeby bylo za tanie i za drogie. Dopiero miesiąc się spotykamy i nie chce żeby sie głupio poczuł. Co myslicie?

iv09i09kftvt0mdm.png

#627 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 17:51

Melodia19, jak dla mnie, portfel, czy łańcuszek to prezenty jak na miesiąc spotykania się- dość osobiste.. choć sama tylko wiesz jakie macie relacje.. ja bym jednak pomyślała na razie o jakimś drobiazgu <bezradny></span>

#628 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 18:26

Ale z drugiej strony boję się ,że on coś kupi drogiego osobistego... a ja jakiś drobiazg i będe się sama z tym źle czuła <bezradny></span> , albo będzie odwrotnie
No nie wiem... nie cierpie takich sytuacji. :roll:
Serio myslicie , że portfel odpada czy ten łańcuszek?
Jesteśmy ze sobą, jest nam razem dobrze:) no wiecie jak to początki związku wyglądają... ach i ech :mrgreen: narazie takie są relacje :-P

iv09i09kftvt0mdm.png

#629 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 18:58

Ja chciałam kupić swojemu połówkowi srebrny łańcuszek jako prezent gwiazdkowy, bo ten co ma już drugi raz zanosiłam do naprawy, ale uparł się, że nie potrzebuje :roll: Chciałam mu właśnie wkońcu kupić coś osobistego, a nie użytecznego :-P

Teraz po głowie chodzi mi zamówienie kurtki. Wyjdzie nieco drożej wiec sie zastanawiam czy dam radę....
jeszcze coś mi o jakiś narzędziach wspominał, ale to może wykorzystam na urodziny :->

Melodia19 a może spróbuj z nim jakoś ustalić, żeby nie szalał z drogimi prezentami. Powiedz, że chcesz mu podarować jakiś drobiazg i będziesz czuła się niezręcznie jeśli on 'zaszaleje'. U nas z czasem jakoś tak wyszło, że cena prezentu buja się w okolicach stówki. W tym roku chce zaszaleć bardziej :-P zależy kogo na ile stać <bezradny></span>
Pierwszy prezent najtrudniej jest komuś kupić- każdy chce 'dobrze wypaść' na początku znajomości, jeśli nie chcesz zaczynać z nim tematu prezentów po prostu zaufaj intuicji ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#630 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 20:41

każdy chce 'dobrze wypaść' na początku znajomośc

No właśnie, ale też nie chce przesadzić. Nie chce za bardzo rozmawiać z nim o prezentach bo głupio bym się czuła. Wiem, że lubi np jakieś takie koszulki z nadrukami. Może to? Chociaż może to jest właśnie za osobiste?
A z takich drobiazgów to już całkiem nie mam pojęcia co. <bezradny></span>

iv09i09kftvt0mdm.png

#631 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 20:45

Melodia19, już lepiej taka koszulka - portfel za 150 zł na początku znajomości, to moim zdaniem przesada, ale rób jak uważasz :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#632 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 21:16

portfel za 150 zł na początku znajomości, to moim zdaniem przesada, ale rób jak uważasz :)

tez uważam podobnie , nawet jesli on wyskoczy z takim prezentem drogim ...
koszulka to fajny prezent , pokazuje ze pamietasz , ze nie jest to komplet kosmetyków w zestawie swiątecznym , a nie jest czyms bardzo drogim . , na kosztowne prezenty masz jeszcze czas. :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#633 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 09:16

każdy chce 'dobrze wypaść' na początku znajomośc

No właśnie, ale też nie chce przesadzić. Nie chce za bardzo rozmawiać z nim o prezentach bo głupio bym się czuła. Wiem, że lubi np jakieś takie koszulki z nadrukami. Może to? Chociaż może to jest właśnie za osobiste?
A z takich drobiazgów to już całkiem nie mam pojęcia co. <bezradny></span>

Ja bym proponowała jakąś delikatną męską skórzaną bransoletkę.Są takie,bardzo modne od jakiegoś czasu.Może ze srebrnym zapięciem. :-)

#634 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 12:59

viola, nie każdy facet też lubi bransoletki :) mój by nie nosił choć mu się trochę podobają :)

Ja jestem pewna na 100% że dostanie ode mnie D. skórzany pasek bo sam sobie nie kupi bo dla niego "za drogi" a narzeka że nie ma paska do spodni ... no i coś jeszcze mu do tego dokupię , miałam pare pomysłów ale nie wiem jak wybrać bo chciałam mu kupić też do auta te chodniki bo ma już okropne...

#635 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 17:06

nie każdy facet też lubi bransoletki

No właśnie, a ja przecież go nie zapytam czy lubi czy nie. Wiem, że takich nie nosi <bezradny></span> . Hmmm ale jestem bardziej skłonna za tą koszulką, tylko muszę wyczaić jaki rozmiar nosi

iv09i09kftvt0mdm.png

#636 Issa

Issa
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 listopada 2012 - 08:28

Nie mam pojęcia co kupić swojemu chłopakowi. Znamy się od ponad roku i on zazwyczaj wybiera dla mnie te nieco droższe prezenty. Myślałam o tym, żeby mu kupić jakiś portfel, ale czy to nie za skromny prezent?

#637 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 04 grudnia 2012 - 17:11

Dzisiaj chodziłam za tą koszulką z 4 godziny, i nie bylo się czego czepić... Więc kupiłam portfel... prezent z głowy. Co myslicie, będzie się podobał?

Załączone miniatury

• IMAG0071.jpg
  • IMAG0070.jpg

iv09i09kftvt0mdm.png

#638 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 grudnia 2012 - 17:13

Co myslicie, będzie się podobał?

Myślę,że tak.Jest niezwykle elegancki i ma bardzo ładny kolor. :-)

#639 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 grudnia 2012 - 21:35

Ładny elegancki :) fajny :) Zapewne mu się spodoba :)

#640 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 04 grudnia 2012 - 23:22

Melodia19, uważam, że portfel jest fajnym pomysłem i wcale nie takim tanim. Prezentuje się ładnie i elegancko, ale ja nie lubię tego typu portfeli. Wolę te dłuższe w drugą stronę i większe. Ale kolor na duży plus :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika