Ktos oglada ??jakie odczucia ? ja jestem na etapie 5 odcinka, wlasnie sobie go zapodam.
Napisano 05 listopada 2013 - 18:06
Ktos oglada ??jakie odczucia ? ja jestem na etapie 5 odcinka, wlasnie sobie go zapodam.
Napisano 05 listopada 2013 - 19:09
Oglądałam wszystkie. Bardzo denerwuje mnie Dowbor jako prowadząca i czasami problemy jakie tam tworzą są na siłę wg mnie. Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest to dobrze wykonane (w 5 dni) patrząc na problemy niektórych domów...
Napisano 05 listopada 2013 - 19:20
Do samej Dowbor nie mam nic, ale brakuje jej wiele do idealnej prowadzacej
?? np?
czasami problemy jakie tam tworzą są na siłę wg mnie.
tez o tym myslalam. Wezmy ta lazienke ( odc. 5 ) gdzie grzyb, gdzie trzeba wymienic rury. Nie rozumiem czemu tak szybko to robia, na czas. To nie byl dobrym pomysl na program z tym czasem
Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest to dobrze wykonane (w 5 dni) patrząc na problemy niektórych domów...
Napisano 05 listopada 2013 - 19:20
Nie oglądam. Wolę ''Dom nie do poznania''. Więcej tam energii, wzruszeń i lepszy prowadzący. ![]()
Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest to dobrze wykonane (w 5 dni)
To telewizja. Powiedzieć mogą, że budowa trwała 5 dni, a w rzeczywistości trwała dłużej.
Użytkownik Findmysky. edytował ten post 05 listopada 2013 - 19:21
Napisano 05 listopada 2013 - 19:24
oryginały zawsze sa lepsze. Przynajmniej w polskim wydaniu..
Wolę ''Dom nie do poznania''
Nie oglądałam ani pół odcinka, natomiast słyszałam same nieprzychylne opinie o Dowborowej, o robieniu pod publiczkę, o domach, które są "podrabiane" pod program i tak dalej i dalej. I szczerze powiedziawszy... Nie mam ochoty sprawdzać ile w tym prawdy.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 05 listopada 2013 - 19:25
Ja również nie oglądam, jakoś amerykańska wersja przemawia do mnie bardziej i ta polska wydaje mi się bardzo uboga ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 05 listopada 2013 - 19:50
@Sajuri np.ekipa remontowa nie umie sobie poradzić z karniszem. Ogółem to poganianie ekipy przez Dowbor i tę blondynkę jest takie na siłę, jakby musiały im coś powiedzieć.
A Dowbor mnie drażni tym robieniem wszystkiego wokół. Kładą cegły, nagle Dobor to robi, malują coś, nagle pojawia się Dowbor i maluje, kładą podłogi pojawia się kto? Dowborowa.
Napisano 05 listopada 2013 - 20:00
Nie oglądam. Wolę ''Dom nie do poznania''. Więcej tam energii, wzruszeń i lepszy prowadzący.
akurat tego nie ogladalam. Na czym mozna obejrzec?
@Sajuri np.ekipa remontowa nie umie sobie poradzić z karniszem. Ogółem to poganianie ekipy przez Dowbor i tę blondynkę jest takie na siłę, jakby musiały im coś powiedzieć.
mnie smieszy to Dowbor branie sie do pomocy
juz widze jak cos tam robi ![]()
, które są "podrabiane" pod program i tak dalej i dalej
moze, nie wiem. Nie chce mi sie jednak wierzyc ( chocby ta rodzina z odc. 5 )
No ale kto ich tam wie. Ufam ze naprawde pomagaja tym rodzina, taka mam nadzieje.
Użytkownik Sajuri edytował ten post 05 listopada 2013 - 20:01
Napisano 05 listopada 2013 - 20:03
Na czym mozna obejrzec?
Też na Polsacie. ![]()
Napisano 06 listopada 2013 - 10:41
Ja oglądałam jeden odcinek. Nie zachwyciło mnie to jakoś... Dowbor nie lubię, więc i nawet sam program w jej prowadzeniu do mnie nie przemawia...
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 10 listopada 2013 - 17:55
Fajny jest sam pomysł pomagania ludziom w ten sposób, ale też uważam, że realizacja programu i zasady pozostawiają wiele do życzenia. Z resztą program pojawił się tak nagle, nie było mowy o jakiś zgłoszeniach, ciekawe skąd oni biorą te rodziny.
A moim zdaniem nie ma co porównywać tego z Domem nie do poznania, bo to zupełnie inne pieniądze wchodzą w grę...
Napisano 01 lutego 2023 - 13:26
A gdzie szukaliście dobrego kierownika budowy? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym, gdzie najlepiej się zgłosić itd. W sieci poszperałam i znalazłam przykładowo firmę https://bwg.pl/kiero...w-wielkopolski/ . Może ktoś z was ich kojarzy? Czy warto do nich się zgłosić? Warto z nimi nawiązać współpracę?
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Endometrioza co robić? |
|
|
|
Dom czy mieszkanie? |
|
|
|
Zakup drzwi akustycznych do domu |
|