Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasz Nowy Dom

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 18:06

Ktos oglada ??jakie odczucia ? ja jestem na etapie 5 odcinka, wlasnie sobie go zapodam.

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#2 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:09

Oglądałam wszystkie. Bardzo denerwuje mnie Dowbor jako prowadząca i czasami problemy jakie tam tworzą są na siłę wg mnie. Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest to dobrze wykonane (w 5 dni) patrząc na problemy niektórych domów...

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#3 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:20

Do samej Dowbor nie mam nic, ale brakuje jej wiele do idealnej prowadzacej

czasami problemy jakie tam tworzą są na siłę wg mnie.
?? np?

Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest to dobrze wykonane (w 5 dni) patrząc na problemy niektórych domów...
tez o tym myslalam. Wezmy ta lazienke ( odc. 5 ) gdzie grzyb, gdzie trzeba wymienic rury. Nie rozumiem czemu tak szybko  to robia, na czas. To nie byl  dobrym pomysl na program z tym czasem

#4 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:20

Nie oglądam. Wolę ''Dom nie do poznania''. Więcej tam energii, wzruszeń i lepszy prowadzący. :-D

Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest to dobrze wykonane (w 5 dni)

To telewizja. Powiedzieć mogą, że budowa trwała 5 dni, a w rzeczywistości trwała dłużej.

Użytkownik Findmysky. edytował ten post 05 listopada 2013 - 19:21

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#5 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:24

Wolę ''Dom nie do poznania''
oryginały zawsze sa lepsze. Przynajmniej w polskim wydaniu.. 

Nie oglądałam ani pół odcinka, natomiast słyszałam same nieprzychylne opinie o Dowborowej, o robieniu pod publiczkę, o domach, które są "podrabiane" pod program i tak dalej i dalej. I szczerze powiedziawszy... Nie mam ochoty sprawdzać ile w tym prawdy. 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#6 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:25

Ja również nie oglądam, jakoś amerykańska wersja przemawia do mnie bardziej i ta polska wydaje mi się bardzo uboga ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#7 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:50

@Sajuri np.ekipa remontowa nie umie sobie poradzić z karniszem. Ogółem to poganianie ekipy przez Dowbor i tę blondynkę jest takie na siłę, jakby musiały im coś powiedzieć.

A Dowbor mnie drażni tym robieniem wszystkiego wokół. Kładą cegły, nagle Dobor to robi, malują coś, nagle pojawia się Dowbor i maluje, kładą podłogi pojawia się kto? Dowborowa.

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#8 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 20:00

Nie oglądam. Wolę ''Dom nie do poznania''. Więcej tam energii, wzruszeń i lepszy prowadzący.

akurat tego nie ogladalam. Na czym mozna obejrzec?

@Sajuri np.ekipa remontowa nie umie sobie poradzić z karniszem. Ogółem to poganianie ekipy przez Dowbor i tę blondynkę jest takie na siłę, jakby musiały im coś powiedzieć.

mnie smieszy to Dowbor branie sie do pomocy :-P  juz widze jak cos tam robi :-)

, które są "podrabiane" pod program i tak dalej i dalej

moze, nie wiem. Nie chce mi sie jednak wierzyc ( chocby ta rodzina z odc. 5 )

No ale kto ich tam wie. Ufam ze naprawde pomagaja tym rodzina, taka mam nadzieje. 

Użytkownik Sajuri edytował ten post 05 listopada 2013 - 20:01

#9 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 20:03

Na czym mozna obejrzec?

Też na Polsacie. :)

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#10 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 10:41

Ja oglądałam jeden odcinek. Nie zachwyciło mnie to jakoś... Dowbor nie lubię, więc i nawet sam program w jej prowadzeniu do mnie nie przemawia...

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#11 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 listopada 2013 - 17:55

Fajny jest sam pomysł pomagania ludziom w ten sposób, ale też uważam, że realizacja programu i zasady pozostawiają wiele do życzenia. Z resztą program pojawił się tak nagle, nie było mowy o jakiś zgłoszeniach, ciekawe skąd oni biorą te rodziny.

A moim zdaniem nie ma co porównywać tego z Domem nie do poznania, bo to zupełnie inne pieniądze wchodzą w grę...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#12 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 01 lutego 2023 - 13:26

A gdzie szukaliście dobrego kierownika budowy? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym, gdzie najlepiej się zgłosić itd. W sieci poszperałam i znalazłam przykładowo firmę https://bwg.pl/kiero...w-wielkopolski/  . Może ktoś z was ich kojarzy? Czy warto do nich się zgłosić? Warto z nimi nawiązać współpracę?