fajne
Ooo swietne te puzzle 4d ja jeszcze takich nie widzialam
Myslę nad klockami lego
jakimiś albo jakaś planszówką, ale jeszcze nie wiem ;0
Napisano 09 grudnia 2014 - 10:22
fajne
Ooo swietne te puzzle 4d ja jeszcze takich nie widzialam
Myslę nad klockami lego
jakimiś albo jakaś planszówką, ale jeszcze nie wiem ;0
Napisano 09 grudnia 2014 - 12:59
a dla faceta? macie jakieś pomysly? bo ja w tym roku serio nie wiem, co kupić :O
Napisano 09 grudnia 2014 - 16:34
Napisano 10 grudnia 2014 - 16:56
a dla faceta? macie jakieś pomysly? bo ja w tym roku serio nie wiem, co kupić :O
Multitoole Leathermana - pratycznie nieskończona gwarancja - jak coś się zepsuje to idziesz do sprzedawcy a on bez paragonu wymienia na sprawny model (trwa to około 2 tygodni).
Ewentualnie z praktycznych rzeczy - wygodna poduszka jest fajną opcją - taka z wyższej półki np. PerDormire Moore
Albo zrób przyjemność całej rodzinie - kup grę planszową i zobaczysz jak święta się miło spędzi ![]()
Napisano 16 grudnia 2014 - 11:59
Ja mojemu dokupiłam czapkę pilotkę
by miał niespodziankę
bo golarkę już dostał ![]()
Napisano 16 grudnia 2014 - 12:25
fajne ale kurczę, u mnei coś takiego by nei przeszlo
U mnie chyba też nie. Za skomplikowane i aż za bardzo wymagające cierpliwości - takie mam wrażenie
w sklepie widziałam 3d i to już totalnie nie na moje nerwy. Ale na zwykłe, normalne, tradycyjne puzzle mam ochotę
I coś mi mówi, że chyba pod choinkę któryś z Mikołajów mi je przyniesie ![]()
Napisano 16 grudnia 2014 - 13:57
To zależy może jakie zainteresowania ma twój chłopak , może jakieś perfumy , piżama , kapcie lub coś z bielizny
. Ja np da mojego męża kupię jego ulubione słodycze , zestaw do golenia i coś z odzieży . ![]()

Napisano 16 grudnia 2014 - 21:29
@smoczkowa widziałam to gdzieś i już byłam gotowa kupić, ale w końcu postanowiłam nie kupować niczego
wyrodni rodzice, hehe, ale on już naprawdę ma wszystko czego potrzebuje, a dostanie jeszcze od dziadków, chrzestnych i wystarczy... ![]()
i tak Krasnalek dostanie jeździk, traktor ze zwierzątkami, książeczki, ubranka, puzzle drewniane (układa już) , pościel
Moja mama dostanie figurkę kota. Dziewczyna brata ozdobną świeczkę zapachową. Teściowa książkę.
Brat i tatuśkowie - kosmetyki ![]()
My z M nie robimy sobie jako tako prezentów niespodzianek. Mówimy co chcemy albo kupujemy sobie sami. Ja sobie zażyczyłam buty, a M do tej pory się nie określił. Myślę, że zamówie mu telefon. Ale jakiś drobiazg i tak się wymyśli ![]()
Napisano 16 grudnia 2014 - 21:44
wyrodni rodzice,
U nas tak samo. Fipcio w listopadzie miał urodziny dostał mase prezentów. My mu kupiliśmy stolik interaktywny ( w ogole Madzik dzięki za polecenie, sprawdza się super),potem byl mikołaj prezenty od nas-moich rodziców i teraz gwiazdka ,to dostanie od dziadkow i chrzestnych . Wszędzie tylko zabawki , ciuchów ma mnóstwo, bo i my kupujemy i teraz dużo też dostał.
Tak więc kupiłam tylko mężowi
Napisano 17 grudnia 2014 - 11:32
dzięki za polecenie, sprawdza się super
cieszę się ![]()
Siostra ma dla swoich dzieci i sie sprzwdza wiec i Natce kupiła
może przy kolejnej okazji skorzystam z podpowiedzi, a ta już niedługo - za miesiąc Krasnal ma imieniny ![]()
M dostanie telefon
Wyciągnęłam Krasnala z rana na spacer do najbliższego rtv euro, bo się okazało, że tylko u nich jest ten model,a w dodatku ostatni
Nokia 301, taki normalny, M nie lubi smartfonów i tych wszystkich nowości rynkowych ![]()
Napisano 17 grudnia 2014 - 19:38
U mnie też juz prezenty mam gotowe ![]()
Moja siostra- lampa do paznokci i książka Mapa nieba
Jej mąż-etui na ipoda air 2
Mama-torebka i komin
Tata-saszetka na dokumenty
mąż-opaski na kolana
syn- ksiązki i myszka bezprzewodowa, słuchawki bezprzewodowe od mojej siostry
córka- tableta i ksiązka "Zniszcz ten dziennik" szał ostatnio na nią jest ![]()
A ja sobie kupiłam nowego Iphona 6 ![]()
M nie lubi smartfonów i tych wszystkich nowości rynkowych
Mój mąż też nie ![]()
Napisano 21 grudnia 2014 - 22:12
amanda_lezak z tym multitoolem to niezły pomysł - mój facet dostał rok temu i był bardzo ucieszony z prezentu, niestety w tym roku nie mam już dobrego pomysłu
a czas nagli ![]()
Napisano 22 grudnia 2014 - 11:44
My z A. wczoraj byliśmy na mieście i już od niego prezent mam. Kupił mi bieliznę, którą sama sobie wybrałam. Wolałam, żeby on sam dokonał wyboru, chciałam mu podać tylko wymiary, ale w sumie dobrze zrobiliśmy, bo mnie samej było ciężko coś dobrać w przymierzalni.
Ja dziś idę na miasto. Planuję mu kupić jakąś bluzę czy też sweter.
Napisano 22 grudnia 2014 - 12:44
My już daliśmy sobie prezenty z Połówkiem. Kupiłam mu dobrą latarkę, bo kiedyś wspominał, że by mu się przydała. Był bardzo zadowolony. Do tego słodycze - bo to łasuch straszny. Od niego dostałam torebkę i kurtkę.
Z rodzicami od lat nie dajemy sobie prezentów, więc to mam z głowy. ![]()
Napisano 23 grudnia 2014 - 06:50
Napisano 24 grudnia 2014 - 18:32
ja tylko jeden prezent dokupienia mam , kupilam dla chrzesnika duze autko.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 grudnia 2014 - 13:42
a ja z czytuję pomysły zapisuję w kalendarzu i później mam nadzieję że nie będzie problemu
już wiem że ojcu kupię nóż (kozik) bo zbierają grzyby więc im się przyda a że urodziny ma w czerwcu to będzie jak w sam raz więc już zapisałam i sprawa z głowy
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Zbieranie deszczówki do podlewania ogrodu |
|
|
|
Panele winylowe na całości podłogi? |
|
|
|
perfumy podróbki |
|